Υπάρχει δυσκοιλιότητα σε γάτα;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Λεύκιππος

Νεοφερμένο μέλος

Η Λεύκιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Μεγάλο πρόβλημα!!!

Καλημερα. Η γατα μας η Νεφελη δεν εχει ενεργηθει εδω και 3 μερες!!!Σας παρακαλω βοηθηστε μας ,τι πρεπει να κανουμε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nuyol, παραφινέλαιο, τώρα μέχρι να μπει ο γιατρός αύριο, και να σου πει. Το βάζεις 2-3 cc στην σύριγγα και της δίνεις. Δώσε και μια ζουμερή κονσέρβα.

Είστε, σίγουροι ότι δεν έχει πάει?? Κατα τα άλλα τρώει είναι νορμάλ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν απο λιγο εκανε κακα -λιγα και σκληρα.Σαν γενικη εικονα ομως δεν φαινεται να ειναι καλα.Κοιμαται συνεχεια, τρωει ελαχιστα και περπαταει σιγα και μαζεμενα δηλ οχι ελευθερα.

Julia, σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση

Βγηκε καθολου εξω;Εχει καποιο χτυπημα;

Οχι, δε βγαινει εξω.Απο την περασμενη Τεταρτη αρχισε να πεφτει η διαθεση της. Πηρα τη γιατρο τηλ. και μου ειπε πως κυκλοφορει μια ιωση και να της δωσω ponstan. Εδειξε να πηγαινει καλυτερα! Απο την Παρασκευη ομως αρχισε παλι να μην εχει ορεξη ουτε για φαγητο ουτε για παιχνιδια...Την παρακολουθησα απο το Σαββατο το βραδυ και χθες συνειδητοποιησα πως δεν εχει βγει καθολου στη βεραντα οπου ειναι το κουτι με την αμμο.Της ανοιγω την πορτα και δεν ενδιαφερεται να παει.Αυριο το πρωι θα παω κατευθειαν στη γιατρο,ελπιζω μονο να μην ειναι πολυ αργα...

Ξέρω ότι τα ανθρώπινα παυσίπονα απαγορεύονται για τα ζώα.:hmm:

Έτσι όπως τα ακούω, πιστεύω ότι αυριο το συντομότερο πρέπει να την δει γιατρός. Δεν είναι καλά η γατούλα. Εάν μια γάτα σταματήσει να τρώει και απλά κάθετε, χτυπάνε καμπανάκια.

Περαστικά εύχομαι γρήγορα.

Σε ευχαριστω πολυ! Αυτη η νυχτα θα μου φανει αιωνας...

τι έγινε με τη γατούλα σου;Την πήγες στο γιατρό;

Ναι!Επι μια και πλεον ωρα την εξεταζε.Ηακτινογραφια εδειξε κοπρανα στο εντερο αλλα η ουροδοχος κυστη δεν ηταν διογκομενη!! Της εκανε και εξεταση αιματος και ολες οι τιμες βγηκαν φυσιολογικες!Τελος της εκανε μια ενεση κορτιζονης λεγοντας πως ειναι το τελευταιο πραγμα που κανουν οι κτηνιατροι οταν δεν μπορουν να βρουν τι εχει το ζωο...Τι να πω...ειμαστε στην αναμονη...Μεσα σε 48 ωρες θα ξερουμε αν εχει καποιο προβλημα και ποιο ειναι αυτο.

Παραφινέλαιο έδωσες?

Ευχομαι περαστικά στη γατουλα σου και να μην είναι τίποτα σπουδαιο!!!Να συνέλθει γρήγορα και να είναι οπως πριν.:)

Οχι, παραφινελαιο δεν της εδωσα.Η γιατρος ειπε πως το προβλημα ειναι τα ουρα και οχι τα κοπρανα και οπως εγραψα και πιο πανω στην ακτινογραφια η ουροδοχος κυστη δεν φαινοταν γεματη. Τελοσπαντων θα δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα...Παντως σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον και τις συμβουλες!!!

Οχι, παραφινελαιο δεν της εδωσα.Η γιατρος ειπε πως το προβλημα ειναι τα ουρα και οχι τα κοπρανα και οπως εγραψα και πιο πανω στην ακτινογραφια η ουροδοχος κυστη δεν φαινοταν γεματη. Τελοσπαντων θα δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα...Παντως σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον και τις συμβουλες!!!
Τελικά καποιο αποτέλεσμα έχουμε???πως είναι η γατούλίνα?

Καταρχην συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση αλλα τοσες μερες ειχα προβλημα με τη συνδεση κ δεν μπορουσα να μπω.Οσο αφορα στη Νεφελη τα νεα ειναι πολυ καλα!Το προβλημα λυθηκε, ενεργειται κανονικα τωρα απλα δεν εχει και μεγαλη ορεξη να ανταποκριθει στα πειραγματα του Λευκιππου κ κοιμαται με τις ωρες.Η γιατρος λεει πως αυτο δεν ειναι ανησυχητικο. Αρα, τελος καλο, ολα καλα:up: Το θεμα , νομιζω, μπορει να κλειδωθει.Ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφερον και τις συμβουλες:)

γεια σου λευκιππε.. τελικα η γατα σου τι ειχε?? γιατι και η δικια μου τα ιδια συμπτωματα εχει και ο κτηνιατρος δεν καταλαβαινει τι μπορει να εχει.. σημερα την πηγα δευτερη φορα την εξετασε ξανα και μου εδς δευτερη αντιβιωση.. μου ειπε αν σε δυο μερες ειναι τα ιδια θα κανουμε αιματολογικες.. ευχαριστω..

Καλημερα κ συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση αλλα ελειπα διακοπες.Στο θεμα μας τωρα:καναμε ολες τις εξετασεις , αιματος , ουρων, ακτινογραφια κ ολα βγηκαν φυσιολογικα!Την επομενη μερα ηταν ορεξατη!Τελος καλο ,ολα καλα!Αυτα! Ελπιζω να πανε ολα καλα κ με τη δικη σου γατουλα:)

καλημερα!! ενταξει τελικα! με την δευτερη αντιβιωση που μας εδωσε ο γιατρος αχει αρχισει να καλυτερευει! μαλλον καποια λοιμωξη επαθε!

Μπραβο , υπεροχα νεα :up:

Από το πρωί σήμερα, αυτήν την εικόνα έχω με την Μυρτούλα.Ανασηκώνει το πίσω ποδαράκι και γλύφει το ποπυδάκι της.
-001.jpg
[/IMG]

-002.jpg
[/IMG]

Αρχικά είπα ότι λερώθηκε και πήγα να την καθαρίσω με μωρομάντηλο, αλλά δεν είχε τίποτα.
Επίσης πρόσεξα ότι γλύφει την κοιλίτσα της κάτω χαμηλά και σαν να την ενοχλεί κάτι εκεί.
Είναι πολύ δύστροπη, δείχνει εμφανώς ότι κάτι την ενοχλεί πολύ.
Φαίνεται και από το βιντεάκι πόσο εκνευρισμένη είναι χωρίς να την πειράζει κανείς.:(

arismyrto
[/URL][/IMG]

Εμένα μου θυμίζει δυσκοιλιότητα..σαν να την πιέζει κάτι.:hmm:
Της έδωσα λιγάκι μπανάνα(που τρελαίνεται) και την πάστα Bezo-Pet που μας έδωσε ο κτηνίατρος για τις τριχόμπαλες του Άρη.Όπως φαίνεται και στην δεύτερη φωτό έχουμε γατόχορτο(και μάλιστα φρέσκο, μόλις φύτρωσε) και η Μυρτώ πάει καθημερινά σ'αυτό.
Το πρωί που καθάρισα την άμμο τους βρήκα αρκετά κακάκια (από χθες το απόγευμα) αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο του Άρη ή και της Μυρτούλας.:hmm:Την παρακολουθούμε συνέχεια μήπως πάει στην άμμο από δω και πέρα. :hmm:
Προς το παρόν ησύχασε λίγο, ξάπλωσε και είναι ήρεμη.έχω το κινητό του κτηνίατρου μας, αν συνεχιστούν αυτά τα συμπτώματα.:hmm:
Α και σήμερα το πρωί έφαγε κανονικά μισή κονσέρβα και λίγο acana.
Λέτε η acana να έχει κάποιες τέτοιες παρενέργειες; έχει κανένα 20ήμερο που την τρώει η Μυρτώ.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back