xristos_cy
Νεοφερμένο μέλος
Ο xristos_cy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
05-06-10
16:46
έχω έναν περσικό και επειδή έχει αρχίσει να κάνει κόμπος και θέλω να τον προλάβω να μη χρειαστεί να τον ξυρίσω, γνωρίζει κανεις στη θεσσαλονίκη κάποιον που να ασχολείται με grooming gates??
όπου έχω πάρει αναλαμβάνουν μονο σκύλους και δυστυχώς μονος μου δεν καταφέρνω να τους βγάλω
όπου έχω πάρει αναλαμβάνουν μονο σκύλους και δυστυχώς μονος μου δεν καταφέρνω να τους βγάλω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
05-06-10
20:51
Απάντηση: Υπάρχει κανείς για cat grooming?
που εισαι? να αγορασεις furminator.
που εισαι? να αγορασεις furminator.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
07-06-10
14:36
έχω έναν περσικό και επειδή έχει αρχίσει να κάνει κόμπος και θέλω να τον προλάβω να μη χρειαστεί να τον ξυρίσω, γνωρίζει κανεις στη θεσσαλονίκη κάποιον που να ασχολείται με grooming gates??
Αν είσαι δυτικά υπαρχει στον Εύοσμο μια κοπέλα. Μπές στο www.pet-corner.gr για παραπάνω πληροφορίες.Αναλαμβάνει γάτες.
erika
Νεοφερμένο μέλος
Ο erika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα.
07-06-10
15:05
Ξερω κι εγω ενα ανατολικα, στη Περαια! Ειναι κτηνιατρειο που μεσα εχει και groomer!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum