Υπέρβαρος γατούλης

maria737

Νεοφερμένο μέλος

Η maria737 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Ο καλός μας είναι 2 1/2 χρονών και τρέφεται με ειδική τροφή της Hills, αφού παρουσίασε νωρίς νωρίς έμφραξη ουρήθρας (τον σώσαμε στο παραπέντε). Με βάση τα κιλά του- 7,5 παρακαλώ!-, η συσκευασία της τροφής λέει ότι πρέπει να τρώει 90 γραμ. την ημέρα και εμείς του δίνουμε 70 για να χάσει βάρος. όμως εδώ και 10 μήνες το βάρος του είναι αμετάβλητο, ενώ πολλές φορές δείχνει να μην τον φτάνει η ποσότητα τροφής. Ζεί αποκλειστικά μέσα στο σπίτι συν τις βεράντες και η δυνατότητα κίνησης είναι περιορισμένη. Ανησυχώ να είναι έτσι χοντρούλης, έχει κανείς καμιά ιδέα για να χάσει λίγο από το περιττό του βάρος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα.:) καταρχην δεν θα κοιτας ΠΟΤΕ τι γραφουν οι συσκευασιες..ειναι διαπιστωμενο ότι γραφουν πολυ μεγαλυτερες ποσοτητες απο αυτες που πρεπει να παιρνουν (για ευνοητους λογους),και επισης ειναι και ενδεικτικες.Τον κτηνιατρο θα πρεπει να ρωτησεις,αφου του περιγραψεις οπως εδω,ποσο κινηται κλπ..αυτο που μπορω να σου πω ειναι ...πολυ παιχνιδι...παρτε του και εκεινο το καλαμι,που κρεμονται διαφορα(ποντικακια,πουπουλα κλπ) και παιζετε συχνα μαζι του..δυστυχως και εγω το ιδιο προβλημα εχω με τον μεγαλο μου γατο..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα.:) καταρχην δεν θα κοιτας ΠΟΤΕ τι γραφουν οι συσκευασιες..ειναι διαπιστωμενο ότι γραφουν πολυ μεγαλυτερες ποσοτητες απο αυτες που πρεπει να παιρνουν (για ευνοητους λογους),και επισης ειναι και ενδεικτικες.Τον κτηνιατρο θα πρεπει να ρωτησεις,αφου του περιγραψεις οπως εδω,ποσο κινηται κλπ..αυτο που μπορω να σου πω ειναι ...πολυ παιχνιδι...παρτε του και εκεινο το καλαμι,που κρεμονται διαφορα(ποντικακια,πουπουλα κλπ) και παιζετε συχνα μαζι του..δυστυχως και εγω το ιδιο προβλημα εχω με τον μεγαλο μου γατο..:(
Καλημέρα, ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Η ιδέα του παιχνιδιού θα εφαρμοστεί άμεσα και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Πάντως δεν είχα ιδέα για την ποσότητα στις συσκευασίες, αφού και ο γιατρός απλά μου σύστησε να ζυγίζω την τροφή (να μην αρκούμαι δηλ. στην ένδειξη μιας μεζούρας), αλλά πάντα στο πλαίσιο του τι συστήνεται από τη συσκευασία. Άρα να μην έχω τύψεις ότι τον αφήνω να πεινάει...!

σε σχεση με την αναγραφομενη δοσολογια...σιγουρα οχι...εγω φαντασου οτι του δινω 50 γραμμαρια την ημερα..και παλι ΔΕΝ χανει βαρος..:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back