zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
24-01-09
19:28
Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, αν οι συσκευές υπερήχων επηρεάζουν τις γατούλες μας. Πήρα μια συσκευή εντομοαπωθητική και λειτουργεί με υπερήχους σε συχνότητα 3500-7200 Ηz. Δεν γράφει κάτι για τα ζώα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα.
24-01-09
19:48
Νομιζω οτι η γατα ακουει απο 60 εως 65000 hz ενω ο άνθρωπος απο 16 έως 20000...
Οποτε μαλλον τους ακουει. Οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι αβλαβες για τα ζωα, αλλα δεν γνωριζω σιγουρα. Εγω παντως ειμαι επιφυλακτικη...
Οποτε μαλλον τους ακουει. Οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι αβλαβες για τα ζωα, αλλα δεν γνωριζω σιγουρα. Εγω παντως ειμαι επιφυλακτικη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
24-01-09
20:35
Δεν ρωτάς καλύτερα τον κτηνίατρό μας; Ή να πάρεις ένα τηλ στον γιατρό των ζουζουνιών σου;Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, αν οι συσκευές υπερήχων επηρεάζουν τις γατούλες μας. Πήρα μια συσκευή εντομοαπωθητική και λειτουργεί με υπερήχους σε συχνότητα 3500-7200 Ηz. Δεν γράφει κάτι για τα ζώα.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum