Υπέρηχοι επιβλαβείς;

zoo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, αν οι συσκευές υπερήχων επηρεάζουν τις γατούλες μας. Πήρα μια συσκευή εντομοαπωθητική και λειτουργεί με υπερήχους σε συχνότητα 3500-7200 Ηz. Δεν γράφει κάτι για τα ζώα.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω οτι η γατα ακουει απο 60 εως 65000 hz ενω ο άνθρωπος απο 16 έως 20000...
Οποτε μαλλον τους ακουει. Οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι αβλαβες για τα ζωα, αλλα δεν γνωριζω σιγουρα. Εγω παντως ειμαι επιφυλακτικη...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, αν οι συσκευές υπερήχων επηρεάζουν τις γατούλες μας. Πήρα μια συσκευή εντομοαπωθητική και λειτουργεί με υπερήχους σε συχνότητα 3500-7200 Ηz. Δεν γράφει κάτι για τα ζώα.:hmm:
Δεν ρωτάς καλύτερα τον κτηνίατρό μας; Ή να πάρεις ένα τηλ στον γιατρό των ζουζουνιών σου;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back