ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι πανέμορφος από ο,τι μου λένε, 4 μηνών, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, με Αριθμ.τσιπ 900182000666719. Παίζω όλη την ώρα με τα πάντα, αγαπάω πολύ τους γύρω μου, είμαι και πολύ τρυφερός και πολύ έξυπνος!
Χρειάζομαι μια οικογένεια άμεσα, γιατί ζω σε ένα γραφείο... Δώστε μου μια ευκαιρία να σας αποδείξω πόσο ξεχωριστό πραγματικά γατάκι είμαι! Τηλεφωνήστε μου στο 6977343173. Σας περιμένω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Και μπορεί να είναι πανέμορφος ανάμεσα στα χαρτιά και τα ντοσιέ του γραφείου, αλλά εγώ του εύχομαι η επόμενη φωτογράφιση σ'ένα ολόδικό του σπίτι, οπου τη θέση της γραφικής ύλης θα έχουν τα αφράτα μαξιλάρια και οι ζεστές αγκαλιές.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα απογεύματα που η εταιρεία κλείνει, περνάει τις ώρες του σε ένα γραφειάκι, γιατί στο υπόλοιπο κτήριο μπαίνει συναγερμός..
Πίστευα πραγματικά πως ένα τέτοιο γατάκι θα βρει εύκολα το ιδανικό σπίτι,αλλά έπεσα έξω τελικά..Είναι το μοναδικό γατί που έχω προωθήσει τόσο, με αγγελίες στο FB, σε φίλους και γνωστούς και δεν υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον.. Το μαυρόγατό μου, ο Πίου δυστυχώς δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό..
Είναι τόσο έξυπνο, τόσο τρυφερό, έρχεται μόνο του και σου δίνει φιλάκια.Αξίζει, όπως και όλες οι ψυχούλες, όλη την αγάπη του κόσμου!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι η επόμενη ευκαιρία να μην αργήσει και να είναι η τυχερή του

ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή Χρονιά σε όλους!!
Ο γατούλης που ζει στο γραφείο εξακολουθεί να αναζητά οικογένεια.. Μεγαλώνει, ομορφαίνει, και χρειάζεται ένα σπίτι.. Πέρασε τις γιορτές μόνος του, ερχόμασταν βέβαια καθημερινά και του κάναμε παρέα, τον φροντίζαμε και παίζαμε μαζί του. Του αρέσουν οι αγκαλιές, τα παιχνίδια, και είναι πανέξυπνος και επικοινωνιακός! Πραγματικά εύχομαι το 2015 να είναι τυχερό γι αυτόν, όσο και για τα υπόλοιπα ζωάκια που αναζητούν το δικό τους σπίτι!Όλα αξίζουν μια ευκαιρία.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας και πάλι! Ο γατούλης έγινε 7,5 μηνών, αυτή την εβδομάδα θα πάμε για ευνουχισμό και εξακολουθεί δυστυχώς να φιλοξενείται σε χώρο εργασίας. Όσο καλοκαιριάζει οι πόρτες θα μένουν ανοιχτές γιατί θα γίνονται φορτώσεις, και φοβάμαι πολύ μήπως βγει έξω, βρισκόμαστε σε κεντρικότατο δρόμο της Λυκόβρυσης..
Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να καταφέρω να του βρω μια οικογένεια, όπως του αξίζει.. Τον προωθώ κάθε εβδομάδα σε πολλές ομάδες στο FB, αλλά όσοι έχουν ενδιαφερθεί, τον θέλουν να ζει σε κήπο..
Προσπαθώ να μην χάνω τις ελπίδες μου, αλλά είναι 7 μήνες που ψάχνουμε κάποιον να ανοίξει την καρδιά του γι αυτή την ψυχούλα.. ¨Οσο και να προσπαθώ να του προσφέρω ο,τι καλύτερο μπορώ, δεν είναι ιδανικό να ζει σε μια εταιρεία, που από τις 4 το απόγευμα μέχρι το επόμενο πρωινό μένει μόνος του, κλεισμένος σε ένα δωμάτιο.. Είναι τόσο τρυφερός, δίνει φιλιά σε όλους, και ας τους βλέπει για πρώτη φορά!Όποιος μπει στην εταιρεία, τρέχει να τον καλωσορίσει! Είναι πολύ κοινωνικός και πανέξυπνος!
Υπάρχει κάπου άραγε ο άνθρωπός του?...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Όχι έξω στους κήπους, αλλά μέσα σ'ένα σπίτι και σε μια εξίσου τρυφερή αγκαλιά, όπως του πρέπει κι όπως του αξίζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
AnnieGr
Δραστήριο μέλος

Κατερίνα, γράψε το link του στο facebook για να τον προωθήσουμε κι εκεί, επίσης αν δεν το'χεις κάνει ήδη, φτιάξ' του αγγελία στο παρατρίχα, βοηθάει πολύ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό είναι το link στο Fb. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου! Του έχω κάνει αγγελία με φωτογραφίες και μεταξύ των άλλων τον προωθώ και στο Παρατρίχα, μία φορά την εβδομάδα προωθώ την αγγελία σε όσα περισσότερα group, ομάδες φιλοζωικές μπορώ και ξέρω!Είναι ανάγκη να βρει ένα σπίτι αυτό το πλασματάκι, για όλη του την ζωή! Αν χρειαστείς κάτι άλλο, το τηλ. μου είναι 6977343173
Guest User 74802
Επισκέπτης
ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
efiAthina
Νεοφερμένο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool