Υπέροχος Γατούλης ζητάει οικογένεια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Γεια σας! Με βρήκαν το καλοκαίρι στα Τρίκαλα Κορινθίας, όταν είχα αποφασίσει να ανακαλύψω τον κόσμο! Βρέθηκα στις ρόδες ενός αυτοκινήτου στις 12 τα μεσάνυχτα, και δεν κατάφερα να δω τίποτα άλλο, γιατί με άρπαξαν και με έφεραν στην Αθήνα.

Είμαι πανέμορφος από ο,τι μου λένε, 4 μηνών, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, με Αριθμ.τσιπ 900182000666719. Παίζω όλη την ώρα με τα πάντα, αγαπάω πολύ τους γύρω μου, είμαι και πολύ τρυφερός και πολύ έξυπνος!

Χρειάζομαι μια οικογένεια άμεσα, γιατί ζω σε ένα γραφείο... Δώστε μου μια ευκαιρία να σας αποδείξω πόσο ξεχωριστό πραγματικά γατάκι είμαι! Τηλεφωνήστε μου στο 6977343173. Σας περιμένω!!!

Epsiloniotakappa3CC0nualpha097_zpsa7d30ee7.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ομορφούλη μου! Καλότυχος να είσαι, γρήγορα σε ένα ζεστό σπιτάκι γεμάτο αγάπη! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Epsiloniotakappa3_CC0nualpha100_zpsd4f64ad4.jpg
459830qyqjkq81to.gif
Τι γλυκό μωράκι είναι αυτό!!:D
Και μπορεί να είναι πανέμορφος ανάμεσα στα χαρτιά και τα ντοσιέ του γραφείου, αλλά εγώ του εύχομαι η επόμενη φωτογράφιση σ'ένα ολόδικό του σπίτι, οπου τη θέση της γραφικής ύλης θα έχουν τα αφράτα μαξιλάρια και οι ζεστές αγκαλιές. :)

Παιδιά, αν ήμουν Ελλάδα δεν θα έχανα χρόνο να γράψω, απλά θα τον έκλεβα! Αυτή η φατσούλα η όλο σκέρτσο κι ομορφιά μ' εκείνη την πιτσιλιά στη μύτη είναι για φίλημα! Σου εύχομαι να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή γατάκι, να σαι καλότυχο και να χαρίσεις στους τυχερούς που θα σε υιοθετήσουν γουργουρητά και σκανταλιές!

Σας ευχαριστούμε τόσο για τις όμορφες ευχές σας!! Δυστυχώς ο μικρούλης μετά από μία αποτυχημένη υιοθεσία που είχε τον Σεπτέμβρη, η κοπέλα τον κράτησε 1 μέρα μόνο γιατί συνειδητοποίησε πως δεν ήταν έτοιμη τελικά για μια τέτοια δέσμευση, δεν έχει δεχτεί καμία σοβαρή πρόταση δυστυχώς... Τον θέλουν για κήπο ή για μπαλκόνι, πράγμα ασχολίαστο..
Τα απογεύματα που η εταιρεία κλείνει, περνάει τις ώρες του σε ένα γραφειάκι, γιατί στο υπόλοιπο κτήριο μπαίνει συναγερμός..
Πίστευα πραγματικά πως ένα τέτοιο γατάκι θα βρει εύκολα το ιδανικό σπίτι,αλλά έπεσα έξω τελικά..Είναι το μοναδικό γατί που έχω προωθήσει τόσο, με αγγελίες στο FB, σε φίλους και γνωστούς και δεν υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον.. Το μαυρόγατό μου, ο Πίου δυστυχώς δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό..

Είναι τόσο έξυπνο, τόσο τρυφερό, έρχεται μόνο του και σου δίνει φιλάκια.Αξίζει, όπως και όλες οι ψυχούλες, όλη την αγάπη του κόσμου!

Και το αξίζει και θα βρει την αγάπη που τόσο χρειάζεται το ζουζουνάκι.:yes:
Εύχομαι η επόμενη ευκαιρία να μην αργήσει και να είναι η τυχερή του :)

Epsiloniotakappa3CC0nualpha130_zpsf9651a59.jpg
[/URL][/IMG]

Epsiloniotakappa3CC0nualpha124_zps8bc9c10a.jpg
[/URL][/IMG]

Καλή Χρονιά σε όλους!!

Ο γατούλης που ζει στο γραφείο εξακολουθεί να αναζητά οικογένεια.. Μεγαλώνει, ομορφαίνει, και χρειάζεται ένα σπίτι.. Πέρασε τις γιορτές μόνος του, ερχόμασταν βέβαια καθημερινά και του κάναμε παρέα, τον φροντίζαμε και παίζαμε μαζί του. Του αρέσουν οι αγκαλιές, τα παιχνίδια, και είναι πανέξυπνος και επικοινωνιακός! Πραγματικά εύχομαι το 2015 να είναι τυχερό γι αυτόν, όσο και για τα υπόλοιπα ζωάκια που αναζητούν το δικό τους σπίτι!Όλα αξίζουν μια ευκαιρία.

Φανταστικό μουτράκι
girl_in_love.gif
Δικαιούται κι αυτό την αγκαλιά και την αγάπη του. Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να του τη φέρει γρήγορα:)

Ματάκια μου όμορφα....πόσο λυπάμαι που ακόμη δεν βρήκε το σπιτάκι του και μένει μόνο του....αχ να γίνει γρήγορα το θαύμα και να βρει το σπιτικό του!!! (πάντως να ξέρεις πως και η Κίρα 6 μήνες έκανε να δεχθεί τη Μιλού....απλά θέλει γερά νεύρα και υπομονή!)

Epsiloniotakappanualpha%20138_zpszlld7sla.jpg
[/URL][/IMG]

Γεια σας και πάλι! Ο γατούλης έγινε 7,5 μηνών, αυτή την εβδομάδα θα πάμε για ευνουχισμό και εξακολουθεί δυστυχώς να φιλοξενείται σε χώρο εργασίας. Όσο καλοκαιριάζει οι πόρτες θα μένουν ανοιχτές γιατί θα γίνονται φορτώσεις, και φοβάμαι πολύ μήπως βγει έξω, βρισκόμαστε σε κεντρικότατο δρόμο της Λυκόβρυσης..
Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να καταφέρω να του βρω μια οικογένεια, όπως του αξίζει.. Τον προωθώ κάθε εβδομάδα σε πολλές ομάδες στο FB, αλλά όσοι έχουν ενδιαφερθεί, τον θέλουν να ζει σε κήπο..
Προσπαθώ να μην χάνω τις ελπίδες μου, αλλά είναι 7 μήνες που ψάχνουμε κάποιον να ανοίξει την καρδιά του γι αυτή την ψυχούλα.. ¨Οσο και να προσπαθώ να του προσφέρω ο,τι καλύτερο μπορώ, δεν είναι ιδανικό να ζει σε μια εταιρεία, που από τις 4 το απόγευμα μέχρι το επόμενο πρωινό μένει μόνος του, κλεισμένος σε ένα δωμάτιο.. Είναι τόσο τρυφερός, δίνει φιλιά σε όλους, και ας τους βλέπει για πρώτη φορά!Όποιος μπει στην εταιρεία, τρέχει να τον καλωσορίσει! Είναι πολύ κοινωνικός και πανέξυπνος!

Υπάρχει κάπου άραγε ο άνθρωπός του?...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας μην αργήσει άλλο να ανοίξει η τύχη και κι αυτόν τον τρυφερότατο κούκλο. :inlove:
Όχι έξω στους κήπους, αλλά μέσα σ'ένα σπίτι και σε μια εξίσου τρυφερή αγκαλιά, όπως του πρέπει κι όπως του αξίζει :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγόρι μου όμορφο....είσαι ωραίος και το δείχνεις!!! εύχομαι τα καλύτερα για σένα, να βρεις το σπίτι των ονείρων σου και να μη σου λείψει τίποτα!!!

Μ'αρέσει αυτός ο γάτοςςςςςςςςς :inlove::inlove::inlove:

Κατερίνα, γράψε το link του στο facebook για να τον προωθήσουμε κι εκεί, επίσης αν δεν το'χεις κάνει ήδη, φτιάξ' του αγγελία στο παρατρίχα, βοηθάει πολύ.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10205189825047885&type=1&l=696573942b

Αυτό είναι το link στο Fb. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου! Του έχω κάνει αγγελία με φωτογραφίες και μεταξύ των άλλων τον προωθώ και στο Παρατρίχα, μία φορά την εβδομάδα προωθώ την αγγελία σε όσα περισσότερα group, ομάδες φιλοζωικές μπορώ και ξέρω!Είναι ανάγκη να βρει ένα σπίτι αυτό το πλασματάκι, για όλη του την ζωή! Αν χρειαστείς κάτι άλλο, το τηλ. μου είναι 6977343173

Εύχομαι καλή τύχη στο υπέροχο γατουλίνι! Να προσθέσω πως βοηθάει πολύ αν βάλεις αγγελία και στη χρυσή ευκαιρία.

Σε ευχαριστούμε πολύ! Θα προσπαθήσω να βάλω κι εκεί αγγελία!

Μετά από 1 και κάτι χρόνο. ο γατούλης μας βρήκε πιστεύω το σπιτικό που θα ζήσει για πάντα. Εύχομαι από καρδιάς η ζωή του να είναι τόσο όμορφη όσο είναι ο ίδιος! Οπότε κλειδώστε παρακαλώ την αγγελία. Να είστε όλοι καλά.

Μακαρι να το αγαπησουν . Παντως τωρα το γραφειο σας λογικα θα ειναι αδειο

Μπράβο στο μικρούλη και στους ανθρώπους που θα τον δεχτούν με αγάπη!!! Καλή ζωή!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back