Υπερβολική απώλεια τριχώματος

cataki

Νεοφερμένο μέλος

Ο cataki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Παιδιά αυτή η γατούλα μου είναι σκέτη τριχοφυΪα.Δεν μποορώ και να την σταματήσω.Τησ έχω δώσει αυγά είναι και έγκυος και δεν μπορώ να κάνω τ'ιποτα:να της βάλω φάρμακο ή καν να την αγγίξω!!!
Αφού να φανταστέιτε την ποιάνω και βγαίνει ένα τσούρμο τρίχες.Αχ τι θα κάνω;Πείτε και 'μένα!!!!!!!!!!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμενα εγκυος ειναι η γατουλα μου:)κι εμενα μαδαϊ.ειναι εποχη τωρα που κανιε ζεστη και αφηνουν το τριχωμα τους.να την βγαζεις στην αυλη και να την χτενιζεις...καλα ομως ωστε να φυγουν οι νεκρες τριχες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμ..

Αμ.. η γατούλα μου είναι στην αυλή εδώ και καιρό γιατί την έχω στην αυλή της πολυκατοικίασ μου και μένει εκεί.Όμως δεν υπάρχει κάτι για να φύγουν?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back