Υπερεπείγον! Πρέπει να βρεθεί άμεσα φιλοξενία για γατάκι 1 μηνός!

• Thread starter Thread starter alexianna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

alexianna

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο alexianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
IMG_0148.JPGΟ Θάμνος βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα σε κάτι θάμνους στο Νέο Ψυχικό να κλαίει σπαρακτικά. Ήταν πάρα πολύ φοβισμένος και δεν υπήρχε καμία γατομαμά εκεί, προφανώς δεν έχει μαμά ή χάθηκε. Το μέρος που βρέθηκε ήταν πάνω στο δρόμο και ήταν πολύ επικίνδυνο για αυτόν. Είναι 1μηνός, αρσενικός, έχει βγάλει τα δοντάκια του και τρώει ξηρά τροφή. Το πρόβλημα είναι ότι σε 3 μέρες φεύγω και πραγματικά δεν έχω ιδ...έα πού θα τον αφήσω. Δεν μπορούσα να τον αφήσω εκεί που τον βρήκα, εγκαταλελειμμένο σε βέβαιο θάνατο, όμως αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε απόλυτο αδιέξοδο. Σώθηκε μία ζωούλα αλλά πρέπει να βρεθεί το πού θα μείνει μεχρι να υιοθετηθει. Αναζητείται φιλοξενία. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει στο 6945191285

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_0148.JPG
    IMG_0148.JPG
    603,6 KB · Εμφανίσεις: 102
  • IMG_0148.JPG
    IMG_0148.JPG
    603,6 KB · Εμφανίσεις: 102
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μακαρι να πανε ολα καλα για αυτον τον μικρουλη!Ψυχουλα μου γλυκια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο σου που το έσωσες το μωρούλι:) Είναι τόσο όμορφο! Εύχομαι να είναι τυχερό :)

Αχ μπράβο που έσωσες το μικρούλη...καλή τύχη!

Εύχομαι κι εγώ ό,τι καλύτερο και να βρεθεί γρήγορα φιλοξενία για το μωράκι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back