alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο alexianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
06-05-14
22:09
Ο Θάμνος βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα σε κάτι θάμνους στο Νέο Ψυχικό να κλαίει σπαρακτικά. Ήταν πάρα πολύ φοβισμένος και δεν υπήρχε καμία γατομαμά εκεί, προφανώς δεν έχει μαμά ή χάθηκε. Το μέρος που βρέθηκε ήταν πάνω στο δρόμο και ήταν πολύ επικίνδυνο για αυτόν. Είναι 1μηνός, αρσενικός, έχει βγάλει τα δοντάκια του και τρώει ξηρά τροφή. Το πρόβλημα είναι ότι σε 3 μέρες φεύγω και πραγματικά δεν έχω ιδ...έα πού θα τον αφήσω. Δεν μπορούσα να τον αφήσω εκεί που τον βρήκα, εγκαταλελειμμένο σε βέβαιο θάνατο, όμως αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε απόλυτο αδιέξοδο. Σώθηκε μία ζωούλα αλλά πρέπει να βρεθεί το πού θα μείνει μεχρι να υιοθετηθει. Αναζητείται φιλοξενία. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει στο 6945191285Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
07-05-14
00:43
Μακαρι να πανε ολα καλα για αυτον τον μικρουλη!Ψυχουλα μου γλυκια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
07-05-14
00:57
Μπράβο σου που το έσωσες το μωρούλι
Είναι τόσο όμορφο! Εύχομαι να είναι τυχερό 
Είναι τόσο όμορφο! Εύχομαι να είναι τυχερό 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
07-05-14
12:50
Αχ μπράβο που έσωσες το μικρούλη...καλή τύχη!
07-05-14
14:07
Εύχομαι κι εγώ ό,τι καλύτερο και να βρεθεί γρήγορα φιλοξενία για το μωράκι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum