cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Τιτίκα μου από χτες το βράδυ, παρατήρησα ότι ήταν πολύ ήσυχη και νωθρή σε σχέση με άλλες αντίστοιχες μέρες. δεν έδωσα πολλή σημασία γιατί δεν παρατήρησα κάτι που να με ανησυχεί.
Το βράδυ δεν ήρθε καθόλου στο κρεβάτι μου, πράγμα σπάνιο. Και σήμερα από το πρωί κοιμάται συνέχεια.Έκανε ένα μικρό διάλειμα, ήπιε λίγο νεράκι, έφαγε δυο μπουκίτσες φαϊ και πάλι ύπνο. Επίσης παρατήρησα ότι περπατάει λίγο, κάθεται σαν ΄΄σφίγγα της αιγύπτου΄΄ και ξαναπάει όπου θέλει για ύπνο. Δεν άλλαξα κάτι στη διάτροφή της ή στις συνήθειές της. Μόνο που είχε βγει εχτές για λίγο στο μπαλκόνι και ξαναμπήκε. έχει πάει το μυαλό μου σε διάφορα σενάρια. μήπως την τσίμπησε κάτι, μήπως ο ήλιος της έφερε την αδιαθεσία,μήπως την πείραξε το ντετόλ με το οποίο σφουγγάρισα. Δεν ξέρω τι να υποθέσω και τι να κάνω για να καταλάβω τι μπορεί να έχει.....Αν έχετε κάτι υπόψη που μπορεί να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Οπωσδηποτε κατι εχει και να την πας το αργοτερο αυριο στον γιατρο.Ακριβως τα ιδια ειχε και εμενα η πουπυ μου,και τελικα ψηνοταν στον πυρετο.Πηρε αντιβιωση και εγινε καλα.Ομως αν το αφηνα ισως ειχε ασχημα αποτελεσματα.
Παντως και εμενα ηταν εμβολιασμενη,και δεν ειχε καν βγει εξω,και ομως αρρωστησε.Τυχαινει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ακριβως αγαπη μου.Να ξερεις οτι γενικα οταν αλλαζει η συμπεριφορα της γατας,και μαλιστα στο χειροτερο(υποτονικοτητα,λιγοτερο φαγητο κλπ),κατι εχει.Μπορει να μην ειναι κατι σοβαρο,αρκει ο πυρετος για να την κανει ετσι,αλλα θα πρεπει να αντιμετωπιστει και να φανει και η αιτια.
Πολλα περαστικα σας και αν θες γραψε μας τι εγινε.

cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
Ακριβως αγαπη μου.Να ξερεις οτι γενικα οταν αλλαζει η συμπεριφορα της γατας,και μαλιστα στο χειροτερο(υποτονικοτητα,λιγοτερο φαγητο κλπ),κατι εχει.Μπορει να μην ειναι κατι σοβαρο,αρκει ο πυρετος για να την κανει ετσι,αλλα θα πρεπει να αντιμετωπιστει και να φανει και η αιτια.
Πολλα περαστικα σας και αν θες γραψε μας τι εγινε.![]()
ίσως είναι κουτή η ερώτησή μου αλλά θα μπορούσα να κάνω κάτι για να την ανακουφίσω;δεν θέλω να κάνω πειράματα, απλα αν μπορούσα να κάνω κάτι να τη βοηθήσω μέχρι να πάμε στο γιατρό. επίσης ο πυρετός πως γίνεται αντιληπτός;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μπα,δεν γνωριζω κατι.
Τον πυρετο τον καταλαβαινεις μονο με θερμομετρο,που μπαινει στο πωπουδακιο,αλλα ο γιατρος ξερει πότε κατι συμβαινει.Γενικα οι γατες εχουν παραπανω θερμοκρασια απο εμας.
cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
Μπα,δεν γνωριζω κατι.Τον πυρετο τον καταλαβαινεις μονο με θερμομετρο,που μπαινει στο πωπουδακιο,αλλα ο γιατρος ξερει πότε κατι συμβαινει.Γενικα οι γατες εχουν παραπανω θερμοκρασια απο εμας.
![]()
όπως και ναχει σε ευχαριστώ. θα προσπαθήσω να σε ενημερώσω για την εξέλιξη, αν και φοβάμαι ότι λόγω της πρωτομαγιάς αύριο, δεν θα μπορέσω να βρω το γιατρό ....

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ωχ ναι γμτ..
Παντως εχει και ενα καλο το οτι ζεις Αττικη.Αν την δεις να χειροτερευει,πηγαινε την σε καποια απο τα νοσοκομεια,φανταζομαι οτι θα ειναι ανοιχτα.Δες εδω..
Ελπιζω βεβαια να μην χρειαστει,αλλα εχε το στο νου σου.

gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τρώει; Δοκίμασε να της δώσεις κάτι που λατρεύει.
Ο γιατρός μας μού είχε πει ότι εάν τρώει, είναι καλά. Και ότι οι γάτες, όταν έχουν κάτι, μαζεύονται και κρύβονται...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σίγουρα το ότι αντιλήφθηκες αλλαγή στη συμπεριφορά της πάει να πει πως κάτι πάει χ
Μου τυχε και με το δικό μου παιδί μια παρόμοια αδιαθεσία, πυρετό είχε κι εμένα και το αντιμετωπίσαμε με τη κτηνίατρό του..
Περαστικά σας εύχομαι και αύριο να μας έχετε καλά νέα!!
cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
δεν βρήκα κανένα κτηνίατρο λόγω της ημέρας και έψαξα τρεις που γνωρίζω. δυστυχως μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε και να την πάω αύριο στο γιατρό της. την έχω συνέχεια το νου μου και ανησυχώ.
αύριο το πρωι μουρχεται να μην παω στη δουλεια για να μην την αφησω μονη της.τουλαχιστον θελω να ξερει οτι δεν ειναι μονη της και προσπαθω να τη βοηθησω εστω και με την παρουσια μου και τα χαδια μου..............
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool