Υπνηλία μετά από χορήγηση φαρμάκων

Sailor Moon

Νεοφερμένο μέλος

Η Sailor Moon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Καλησπέρα. Ο γάτος μου πριν κάτι μέρες είχε πάθει λοίμωξη κ είχε 41 πυρετό, επειδή έβγαινε συνέχεια έξω, μέσα στο κρύο, και έπαιζε (τον είχα πάει στο χωριό μου, επειδή θα έλειπα διακοπές τις γιορτές). Ο κτηνίατρος του έκανε μία ένεση αντιβίωση και μας έδωσε κάτι χαπάκια να του δίνουμε για 5 μέρες. Το φάρμακο λέγεται Alfasan Doxycycline 100. Γενικώς είναι πολύ καλύτερα από τη δευτέρα, που τον πήγαν οι γονείς μου στον κτηνίατρο, απλώς παρατηρώ ότι κοιμάται όλη μέρα σαν ψόφιος:/: Σηκώνεται κάπου κάπου αλλά μετά από μερικά λεπτά ξανακοιμάται. Μερικές φορές του πάω εκεί νεράκι και φαγάκι για να παίρνει δυνάμεις... Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το φάρμακο σε δικό του γάτο? Υπάρχει περίπτωση να προκαλεί υπνηλία? 'Η μήπως είναι ακόμα εξαντλημένος από την ταλαιπωρία που πέρασε? :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Κοιμάται όλη μέρα

είναι γεγονός οτι κάποιες αντιβιώσεις δημιουργούν υπνηλία, αλλά καλό είναι να ρωτήσεις τον κτηνίατρο που τον παρακολουθεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας! Την προηγούμενη εβδομάδα υοθέτησα ακόμη ενα γατάκι! θηληκό 4 μηνών! ειναι πολύ κοκκαλίαρα! πηγαμε κτηνίατρο και μου είπε οτι είναι καλα! αλλα εχει μια εβδομαδα κοιμάται όλη μερα! ξυπνάει για 5 λεπτα, πινει λιγο νερακι, τρωει ελάχιστα και ξανακοιμάται μετά! δεν κάνει τίποτα ολη μέρα! σε αντίθεση με τον γάτο μου που οταν τον πήρα απο το δρόμο ηταν 2 μηνών και ηταν πολυ ενεργητικος και παιχνιδιαρης ολη μέρα! ούτε καν την επόμενη μερα της στείρωσης δεν καθόταν ήσυχος! θα την πάω αυριο κτηνίατρο παλι για να κοιτάξει και το ματάκι της γιατι έχει πριστει :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε αυτή την ηλικία τα γατάκια είναι διαβολάκια. Γατάκι που συνέχεια κοιμάται δεν είναι καλό σημάδι. Κι αφού γράφεις πως το ματάκι της έχει πρηστεί αυτό θα είναι το πρόβλημα. Πονάει το κακόμοιρο. Καλά θα κάνεις το πας στο κτηνίατρο και περαστικά του. Γράψε μας τι σου είπε ο γιατρός.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεία σας και πάλι! :D η κατρίνα μια χαρά είναι τώρα! :D πήγαμε το επόμενο πρωι στην κτηνίατρο και τελικά όταν άνοιξε το στόμα της φρικάραμε... πρέπει να δάγκωσε κάτι που να έιχε καυστική ουσία πάνω και της έκαψε τα ούλα.. δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσα εκείνη την στιγμή... πρέπει να μου ξέφυγε κάποια στιγμή απο το δωμάτιο και να δάγκωσε την σφουγγαρίστρα.... Της εβαλε ενεση και μου έδωσε 2 αντιβιώσεις.. της έλιωνα την τροφή με γιαούρτι.. μώλις ήρθαμε απο την γιατρό δεν μπορειτε να φανταστείτε πως έτρωγε.. εμένα κοντεψε να φάει! το ματάκι μου ειπε ηταν οκ, με κολλήριο.. προφανώς την πείραξε ο μισιέλ...! τωρα ολα καλα και ολα ωραία :D και τρώει, και πήρε και το θάρρος του μισιέλ και παίζουν όλη μέρα :D Την έχω ερωτευτεί παράφορα.. :D

ανέβασα και κάποιες φώτο στο https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=60618

Φανταστικη φατσουλα,να τη χαιρεσαι!!:D
Αν βεβαια θες,μπορεις να ανοιξεις ενα θεματακι για τη γατα σου εδω,να μας την συστησεις,να βαζεις φωτο,να μιλας για αυτην..και γενικα να την καμαρωνουμε.:D

ποπο να προσεχεις απο δω και περα με τα φαρμακα και τα απορυπαντικα,εχω τοσους μηνες τις γατουλες μου,7 και κατι και δεν τολμω ν αφησω κατσαρολα με απορυπαντικο στο νηπτηρα,θα πανε να πιουν.μεχρι να ερθουν σε μια ηλικια που να καταλαβαινουν τι τρωνε και τι πινουν θελουν προσοχη.να χαιρεσαι τη γατουλα σου!

Γεια σας και πάλι! Σας ευχαριστω πολυ.. :D που θα βρω λίγη ώρα θα γράψω και για τους 2 γατους που έχω..!
ΝΕ, τωρα προσέχω με τα απορρυπαντικα.. δεν ξέρουμε καν αν ήταν απο την σφουγγαριστρα.. απλα το υπεθέσαμε.. ήταν και 2 μέρες μετα που ήρθε σπίτι που το καταλαβα.. και η γιατρος μου ειχε πεί οτι μπορεί να έφαγε κατι απο έξω..!

Κοιμάται συνέχεια...

Έγραψα και σε μια άλλη κατηγορια του "μυκατ" αλλα τώρα βρήκα την σωστή....έχω έναν γατούλη και μια γατούλα 11 και 4 μηνών αντίστοιχα...μικρούλια...το πρόβλημα είναι ότι ο μικρός μου αρρώστησε του μειώθηκε η όρεξη τον πήγα στon γιατρό, του έβαλε θερμόμετρο είχε 40 και του έκανε μια ένεση αντιβίωσης και μας έδωσε χάπια cefa-cure.m είπε ότι είναι μια άτυπη λοίμωξη αν το λέω σωστά αλλα ο γατούλης όλο κοιμάται....του πέρασα μπροστά από τη μυτούλα μια κονσέρβα που του αρέσει και ανταποκρίθηκε ευχάριστα ξύπνησε την έφαγε και ξανακοιμήθηκε....μιλάμε για πολύ ύπνο...αύριο θα τον ξαναπάω λέτε να είναι κάτι ανησυχητικό?:worry::worry::worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Κοιμάται συνέχεια...

Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σε ανησυχεί. Απλά ο γατούλης ξεκουράζεται για να αναπληρώσει τις δυνάμεις του... Ούτως ή άλλος οι γάτες κοιμούνται πολλές ώρες μέσα στην μέρα, πόσο μάλλον τώρα που είναι και αρρωστούλικο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολυ γιατι ειχα εναν γατουλη που μου εφυγε για παντα οταν ηταν μολις 2 χρονων.απο ασθματικη κριση και τωρα φοβαμαι με το παραμικρο.πλενεται σιγα σιγα...νερο ομως δεν πινει αλλα και τωρα που του εβαλα παλι λιγο φαγακι το εφαγε ζυμωσεκαι βυζαξε το αρκουδακι που του αρεσει και ξαναεπεσε γι νανι...

Το γλυκούλι μωρέ... Όντως από την εξάντληση θα είναι... Περαστικά σας!

Αφού τρώει νομίζω πως θα είναι εντάξει... Περαστικά σας!!! :)

Ευχαριστω πολυ με εμψυχωσατε.... θα παμε και αυριο στο γιατρο παλι να μας δει...ελπιζω ολα να πανε καλα:)

Μην ανησυχείς, ο γατούλης σου κοιμάται για να ανακτήσει δυνάμεις, να αναρρώσει.Έχει ταλαιπωρηθεί. Επιπλέον και η αντιβίωση μπορεί να του προκάλεσε υπνηλία.

ευχαριστω πολυ αληθειαααα επειδη δεν πινει νερακι (τρωει ομως) του εδωσα με συριγκα...θα τον παω αυριο στον γιατρο τον ιουλακο να δουμε...ευχαριστω πολυ λειτουργησαν θετικα οι απαντησεις σας:hug::hug::hug:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back