Υποθερμία SOS!!!

yiannis2002s

Νεοφερμένο μέλος

Ο Yiannis Stab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
η γατουλα μου η Τζολι που ειναι 4 χρονων την τριτη και την τεταρτη ηταν συνεχως ξαπλωμενη στο μπανιο κ υποθεσουμε οτι λογω της μεγαλης ζεστης θα ζεσταινοταν κ αυτη μιας και εχει πολυ τριχωμα...παραλληλα ετρωγε ελαχιστα. χτες πέμπτη τη πηγαμε στον γιατρο κ ειπε πως ειναι αφυδατωμενη κ πως εχει υποθερμια...της εβαλε ορο για μια ωρα και ειπε να την ξαναπαμε σημερα παρασκευή...χτες αρχικα ηταν λιγο καλυτερα. σημερα που την πηγαμε ηταν παλι χαλια κ της ξαναεβαλε ορο...ειπε να δουμε αν βελτιωθει μεχρι σαββατο πρωι αλλιως ισως χρειαστει να κανει ευθανασια για να μην ταλαιπωρειται...υπαρχει καμια ιδεα για το τι μπορει να γινει? ως τωρα δεν ειχε ποτε κανενα θεμα υγειας...το μονο ηταν πως ηταν ιδιαιτερα αδυνατη 2,5 κιλα κ παντα ηταν σχετικα λιγοφαγη και ησυχη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ SOS!!!

Συγνωμη,θα κανει ευθανασια στο ζωο γιατι εχει υποθερμια;:confused:
Εξετασεις εχετε κανει στη γατα;Η υποθερμια και η ατονια μπορει να ειναι απο οτιδηποτε,και μονο με ορο απλα προσωρινα βελτιωνεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνωμη,θα κανει ευθανασια στο ζωο γιατι εχει υποθερμια;:confused:
Εξετασεις εχετε κανει στη γατα;Η υποθερμια και η ατονια μπορει να ειναι απο οτιδηποτε,και μονο με ορο απλα προσωρινα βελτιωνεται.

δυστυχώς δεν είμαι σπίτι κ την πήγαν οι δικοί μου...εξετάσεις δεν έχει κάνει κ μου φαίνεται πολύ περίεργο το όλο θεμα κ συμπερασμα γιατί όπως προειπα πότε δεν είχε κάποιο πρόβλημα... επίσης της έδωσε κ μια τροφή~αντιβίωση που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι...οι ημέρες που πήγε κ έκανε όρο είναι πέμπτη κ σήμερα παρασκευή...

Απάντηση: ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ SOS!!!

πηγαινε την και σε αλλο γιατρο.τοσο ευκολα θα της κανει ευθανασια?:worry:

πηγαινε την και σε αλλο γιατρο.τοσο ευκολα θα της κανει ευθανασια?:worry:

Απόλυτο δίκιο έχεις...δυστυχώς δεν είμαι σπίτι αλλά σίγουρα δεν θα δώσω την συγκατάθεση μου...επιστρέφω κυριακή βράδυ κ ελπίζω να έχουν βελτιωθεί κάπως τα πράγματα..

καλο θα ηταν να την πανε οι γονεις σου σε αλλο γιατρο αν χειροτερεψει μεχρι την κυριακη η σε νοσοκομειο.ολα καλα θα πανε θα δεις.:)

υπαρχουν τετοιοι κτηνι-ατροι?! Ειναι δυνατον να γινει ευθανασια χωρις να ξερετε τι εχει η γατουλα; Χωρις να εχουν γινει εξετασεις; Πλακα κανετε; Πρεπει να του αφαιρεθει η αδεια ασκησης του επαγγελματος, δεν ειναι δυνατον να μιλαει για ευθανασια επειδη η γατα εχει υποθερμια!!! Πρεπει να δειτε αλλον κτηνιατρο γιατι ο συγκεκριμενος μονο κτηνιατρος δεν μπορει να αποκαλειται. Ωσπου να δει αλλο κτηνιατρο η γατουλα μπορειτε να την τυλιγετε με κουβερτουλες ή να της βαζετε θερμοφορα εκει που κοιμαται. Η θερμοκρασια της ποσο ηταν/ειναι;

καλο θα ηταν να την πανε οι γονεις σου σε αλλο γιατρο αν χειροτερεψει μεχρι την κυριακη η σε νοσοκομειο.ολα καλα θα πανε θα δεις.:)

εύχομαι να πάνε όλα καλά...πολύ δύσκολα όμως κ το άσχημο είναι πως είμαι μακριά...να δούμε....

Όπως έγραψε κι η Δώρα πιο πάνω, η υποθερμία είναι απλώς ένα σύμπτωμα. Αυτό που προέχει είναι να γίνουν εξετάσεις για να βρεθεί η αιτία που το προκάλεσε και μετά να δοθεί θεραπεία. Την αντιβίωση για ποιο λόγο την έδωσε, δεν σας είπε;
Όσο για τα περί ευθανασίας χωρίς να έχει γίνει καν διάγνωση, τι να πω... Μάλλον ο "γιατρός" είναι για ευθανασία, μπας και γλιτώσει κανένα ζωάκι απ' αυτόν :mad:
Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη γατούλα. Πες στους γονείς σου να την πάνε άμεσα σε άλλον γιατρό, μην περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα γιατί κάποιες φορές η εξέλιξη είναι ραγδαία και έχει μεγάλη σημασία η όσο το δυνατόν πιο άμεση αντιμετώπιση. Περαστικά!

Αν ειναι δυνατον!; Ευθανασια λογω υποθερμιας! Να παραδωσει αμεσως αμεσως το διπλωμα ο κτηνιατρος!
Να την πατε σε αλλο γιατρο. Η υποθερμια μπορει να οφειλεται σε extreme stress λογω ζεστης.

Ωσπου να δει αλλο κτηνιατρο η γατουλα μπορειτε να την τυλιγετε με κουβερτουλες ή να της βαζετε θερμοφορα εκει που κοιμαται. Η θερμοκρασια της ποσο ηταν/ειναι;

Η θερμοκρασία της είναι 36,5 βαθμούς..το άσχημο είναι πως διαρκώς κοιμάται κ δεν τρώει η πίνει τίποτα..δεν κουνιέται καθόλου...όσο με τις κουβέρτες το καναν οι δικοί μου να την έχουν πιο ζεστή..Τους είπα να την πάνε στον αιλουρο αλλά είναι κλειστό λόγω καλοκαιριού..υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο κ εξειδικευμένο για γάτες στα νότια προάστεια;;

δενν ξερω καθολου απο περιοχες..εγω σου παραθετω το τηλ του νοσοκομειου ζωων στο πικερμι:2106038023 και Αττικο νοσοκομειο ζωων στην Παιανια:2106640522...
οπως καταλαβαινω η κατασταση ειναιν πολυ σοβαρη της γατας σου,και πρεπει να δρασουν αμεσως οι γονεις σου..καλα,για τον κτηνιατρο ουτε απο μακρια δεν θα παιρναγα εγω...εκτος του οτι μιλησε για ευθανασια,αν ειχατε παει σε αλλον ισως τωρα να ηταν καλυτερα η γατα...ευχομαι περαστικα..:)

γιαννη
σου εστειλα προσωπικο μηνυμα - παρε με τηλεφωνο αν θες! υπαρχει κτηνιατρος Ν Σμυρνη.

ενδεχομενως να την κοιταξετε και για υποθυρεοειδισμο οταν γινει καλα.

Τελευταία επεξεργασία:
γρηγορα να την πανε σε νοσοκομειο πες τους!φαινεται να ειναι σοβαρα.

jolie_880616_1084.jpg

Sorry για την μεγάλη καθυστέρηση.... (Δεν ειχα pc και έμπαινα μονο απο το κινητό οσο μπορούσε ακομα να γινει κατι)

Θελω να ευχαριστήσω ολους εδω στο forum που ασχολήθηκαν και έδωσαν τις συμβουλές για το έκτακτο πρόβλημα που ειχα με την γατουλα μου την Jolie...

Δυστυχώς ήταν αρκετά αργά για εκείνη... Αν και πήγε και σε δεύτερο γιατρό τίποτα δεν μπορούσε να γίνει...:(
Ούτε νοσοκομείο δεν πρόλαβαν να την πάνε...

Εύχομαι οι γατούλες σας και εσείς να είστε υγιείς.

Ευχαριστώ και παλι...

Συνημμένα

• jolie_880616_1084.jpg
    jolie_880616_1084.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 66
  • jolie_880616_1084.jpg
    jolie_880616_1084.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 66
Λυπάμαι πραγματικά πάρα πολύ:(:(:( τελικά έμαθες απο τι έφυγε; Έπασχε απο κάτι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back