agapotisgatoules
Νεοφερμένο μέλος
Ο agapotisgatoules αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
21-05-09
17:00
γεια σας παιδια ειμαι καινούργια στο φορουμ οποτε συγγνωμη αν εχει ξαναανοιχθει ενα τετοιο θεμα ή αν παραβιάσω κάποιον κανόνα.στο θέμα μας!! εγω έχω ένα γατο γύρω στα 9 μηνών!! λοιπον!!!αυτος ο γατούλης έχει γίνει πολυ υστερικος απο ολες τις απόψεις!δηλαδη:1ων οοοοοοοοολο το βράδυ νιαουρίζει κ δν μπορω να κοιμηθω δν σταματάει ολη την μερα να ουρλιαζει κ να γκαρίζει με την απαισια φωνη του τον εχω συχαθει πια!!στειρωση εχω κανονήσει βέβαια σε λιγο καιρο αλλα δν αντεχετα αλλο αυτη η κατασταση διαβασα κάπου οτι πρεπει να τον ψεκαζω με νερο κ το εφάρμοσα αλλα αυτο τον σταματάει για μερικα δευτερα μονο τι να κάνω για να ξαναβρω τον υπνο μου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
21-05-09
17:02
Θα επρεπε να τον εχεις στειρωσει ηδη.Αν εσυ εχεις χασει τον υπνο σου απο τις φωνες του,σκεψου κι αυτος που τον καλει το ενστικτο του τοσο εντονα ωστε να φωναζει ολη μερα.Με συγχωρεις,αλλα η περιγραφη σου δεν δειχνει να τον εκτιμας και ιδιαιτερα.Δε φταιει το ζωο που εχει φτασει σε αυτη την κατασταση,ουτε ειναι στο χερι του να κανει κατι για αυτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agapotisgatoules
Νεοφερμένο μέλος
Ο agapotisgatoules αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
21-05-09
17:06
βεβαια τον αγαπάω κ εχω κανονισει την στειρωση μεσ'την βδομαδα αλλα αν συνεχησει αυτη η συμπεριφορα θα σας ενημερωσω
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum