Φάρμακα για δόσιμο

Korkofilaki

Νεοφερμένο μέλος

Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Είχα γράψει πρόσφατα για έναν γατούλη στην γειτονιά που δεν ήταν καλά με εμετό και διάρροια. Όταν τον ξαναβρήκα ήταν χειρότερα, με τα μάτια του να έχουν αρχίσει να γίνονται κόκκινα από μέσα. Τον πήγα στον κτηνίατρο ο οποίος διέγνωσε τελικά δηλητηρίαση από ποντικοφάρμακο, του έκανε τις απαραίτητες ενέσεις και μου έγραψε κάποια ενέσιμα φάρμακα να του κάνω. Δυστυχώς όμως ο γατούλης δεν άντεξε και μετά από μία ημέρα κατέληξε. :'(

Τώρα λοιπόν μου έχουν μείνει τα εξής φάρμακα:
- 1 μπουκαλάκι dexamethasone provet
- 1 μπουκαλάκι baytril
- 2 αμπούλες konakion

Τα μπουκαλάκια είναι ξεσφραγισμένα αλλά έχω χαλάσει μόνο μία δόση από το καθένα. Επειδή δεν θέλω να πάνε χαμένα, αν κάποιος τα χρειάζεται ή ξέρει κάποιον που τα χρειάζεται, ας μου αφήσει μήνυμα. Η περιοχή που μένω είναι Κερατσίνι αλλά μπορώ να κατέβω και Αθήνα με τον ηλεκτρικό.

Υ.Γ. Εύχομαι ολόψυχα στα ζώα που πετάνε φόλες να τους φάνε ζωντανούς τα ποντίκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back