nansu-jim
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasso h
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Που μπορω να βρω φαρμακο και συγκεκριμενα το ΙΤΡΑΦΟΥΓΚΟΛ στην θεσσαλονικη δ,ψαχνω στο ιντερνετ αλλα τπτ
ειναι λαθος και τα δυο...το φαρμακο το εχω δωσει στον Μαρκο για τις μυκητες και λεγεται Itrafungolnansu-jim το σωστό όνομα του φαρμάκου είναι INTAFUNGOL και όχι ΙΤΡΑΦΟΥΓΚΟΛ
και ειναι και ακριβουτσικο να ξερεις(45 ευρω το ειχα πληρωσει εγω)...
Desdemona
Διάσημο μέλος

vasso h
Νεοφερμένο μέλος
vasso h
Νεοφερμένο μέλος
Θεραπεία dermatophytosis στις γάτες προκαλούνται από Microsporum canis.
zorica
Διάσημο μέλος
Καλε γιατι επιμενεις???Στο internet θα το βρείς μόνο ως INTAFUNGOL και είναι για μύκητες.

Καμια σχεση...δεν βγαζει τιποτα σαν intafungol αλλα σαν ITRAFUNGOL!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Να ξερεις οτι το πρωτο ειναι κτηνιατρικο και θα το βρεις σε κεντρικα πετ σοπ ( αυτο στην αγιας θεωδωρας εχει πολλα η η καραμανιδου στο σταθμό)η σε κτηνιατρους( ο Νικος Δασκαλοπουλος το εχει και κατεβαινει κι αυριο στο ιατρειο του νομίζω να φροντισει τα ζωακια αν βιάζεσαι 69776948340), ομως να ξερεις οτι το ιδιο καλό ειναι και το δευτερο να μη πω και καλύτερο και μπορεις νατο βρεις σε οποιοδήποτε εφημερέυον φαρμακειο σημερα λογικα.
Να ξερεις οτι η πειρα απειρων γατιων με τριχοφαγο και αλλα μας εχει δειξει στα σωματεια οτι το καλύτερο ειναι να τα κανεις μπανιο βαφτιζοντας τα μεσα σε λεκανάκι που θα εχεις κανει σαπουνάδα με fungoral και αυτο δυο φορες τη βδομάδα για ενα μήνα παραλληλα μπορεις να επαλειφεις κρέμα και να δωσεις σπορανοχ απο το στομα ετσι εισαι σιγουρος οτι εχουν σκοτωθει ολα. Ο γιατρος σου θα σου πει δοσολογία.
Εχε υποψην εξισου οτι ο τριχοφαγος εχει δυνατοτητα να διατηρηθει σπιτι σου στα υφασματα ενα χρονο και ναξανακολλήσουν γιαυτο θελει καλή απολύμανση και πλύσιμο με χλωρινη η αλλο αντίστοιχο τα παντα απο υφασματα χαλια κλπ γι να εισαι σιγουρος οτι δε θα ξανακολλησουν μετα τον μηνα θεραπειας.
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνω για τα χαπια αλα το σαμπουανακι ειναι το πιο αβλαβες κατα τη γνωμη μου και πριν βγουν τα χαπια θεραπευαν πολλοι τον τριχοφαγο μια χαρα μ αυτο. Αρκει να χεις κουραγιο να τα κανεις μπανιο. Ενω τωρα που πολλα δεν καθονται η οι ιδιοκτητες βαριουνται βγηκαν σιγα σιγα και τα νεα χαπια. Η τουλαχιστον τα μαθαμε αργοτερα. Οπως καθε χαπι θελει προσοχη. Η αλοιφουλα δεν πιστευω να ειναι τοξικη εξισου
Καλα ναι, η αλοιφη και το σαμπουαν δε θα κανουν κακο. Απλα εδινα το Itrafungol Syr και στον δικο μου γατουλη και το ξερω,
η γατουλα ενος φιλου μου πεθανε απο αυτο γιατι η κτηνιατρος του ειπε λαθος δοσολογια! οταν παρουσιασε συμπτωματα ηταν αργα για να τη σωσει. Απο λιγους μυκητες στα αυτακια πεθανε το καημενο το γατακι...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Πω πω...δεν το ηξερα...Αστα το ιδιο ειχαν παθει και κατι γατακια απο λαθος δοσολογία σπρεύ frontlline
Desdemona
Διάσημο μέλος
Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό για το συγκεκριμένο φάρμακο, ότι προκαλεί βλάβες στο συκώτι αν η δοσολογία δεν είναι σωστή...η γατουλα ενος φιλου μου πεθανε απο αυτο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool