Ο αδελφός της "υιοθετήθηκε" και έφυγε, και έτσι η Φίφη έμεινε μόνη της και αναζητά το "δικό της" σπίτι. Όπως βλέπετε φέρνει σε κάτι ανάμεσα σε british short hair kai russian blue. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τη Φίφη, μπορεί να μου στείλει μήνυμα. Σίγουρα δε θα το μετανιώσει. Αν η γατούλα κάνει τόσες χαρές τώρα που είναι αδέσποτη, φανταστείτε πως θα κάνει αν βρει σπίτι και "δικό της" άνθρωπο. Θα δοθεί για να κατοικίσει σε εσωτερικό χώρο(μονοκατοικία-διαμέρισμα), και όχι για να ζει αποκλειστικά σε εξωτερικό χώρο. Το μόνο που ζητά από τον άνθρωπο που θα την πάρει, είναι πραγματική αγάπη και υπευθυνότητα , και να είναι σίγουρος ότι την θέλει και ότι θα την κάνει μέλος του σπιτιού και της οικογένειας για όλη της τη ζωή. Αν βρεθεί ο άνθρωπος αυτός, η Φίφη σίγουρα θα του το ανταποδώσει με την αγάπη και την αφοσίωσή της.Αν κάποιος αποφασίσει να την "υιοθετήσει", θα την πάρει αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη.Ας της ευχηθούμε καλή τύχη
αρ.πρωτοκόλλου nine lives : 2157/08
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
και με τον ακόμα πιο υπέροχο χαρακτήρα της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.youtube.com/watch?v=7aRDT2GMcIQ&feature=youtu.be
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ήμερο και εύπλαστο σα ζυμαράκι, ενώ "ζυμώνει" συνέχεια το αγαπουλίνι, ευγνωμονώντας την αγκαλιά που το κρατάει...
Μη χάσετε το βίντεο, η Φίφη σκλαβώνει καρδιές, κι εύχομαι ολόψυχα να βρει αυτή τη μία τη μοναδική που θα την κρατήσει για πάντα, δίνοντάς της όλη τη ζεστασιά της αγάπης που αποζητάει

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Γεμάτη από αγάπη, χάδια και χουρχουρητά

Συνημμένα
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Την καλυτερη ζωη να εχει και η Φιφη και ο ΠοπαυΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρηκα παρα πολυ που η Φιφη βρηκε σπιτακι και θα ειναι απο εδω και στο εξης χαρουμενη και ευτυχισμενη,οπως επισης και ο Ποπαυ!! Θα ζουν μεσα στην ασφαλεια και θα εχουν φροντιδα απο καλους ανθρωπους,θα παψουν πια να ειναι αδεσποτα ! Αυτο το οφειλουν σε σενα Τhkala,ενα μεγαλο μπραβο γιατι φροντιζεις αυτες οι ψυχουλες να σταματησουν να βρισκονται στο δρομο!!Συγχαρητηρια!! Ομολογω λιγοι υπαρχουν σαν και εσενα,να εισαι παντα καλα και οση αγαπη δινεις σε αυτες τις ψυχουλες,τοση αγαπη απλοχερα να παρεις στη ζωη σου!!!
Συνημμένα
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμα στειρωθει ο Ηρακλης πιστευω θα τον συνηθισει ο Μπατουμ ,εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με τις γατες που ειχα παντα στη πρωτη εβδομαδα τα εβρισκαν,ισως γιατι ηταν του ιδιου φυλου,πιστευω.Τωρα ομως με τα αγορακια, μου κανει νερα, η Μινι.
Ναι , η φώτο είναι στο tier park στο αμβούργο το 1985. Το λιονταράκι ήταν θηλυκό 1 χρονών περίπου. Ήταν εκπαιδευμένο, με το που καθόταν κάθε παιδάκι στο πάγκο , πήγαινε το λιονταρακι κατευθείαν και ξάπλωνε πάνω στο παιδάκι. Είχαν βγάλει τη προηγούμενη χρονια (1984) τετοια φωτογραφία κάτι ξαδερφια μου και όταν πήγα στη γερμανια και είδα τις φώτο , ήθελα και γω. Το λιονταράκι στις φώτο με τα ξαδέρφια μου ήτανε μωρό. Οπότε και γω περίμενα ένα μωρό λιονταράκι να ερθει. Όταν έκατσα λοιπόν στο παγκο, μου είπανε "είναι το ίδιο λιονταράκι με πέρσι"."Οχ αμάν"σκεφτηκα, και ξαφνικά ανοιγει η πόρτα και μπαινει αυτή η μικρή κυρία και ερχεται στο χαλαρό και κάθεται πάνω μου χεχε.Ήταν πολύ φρόνιμη και ήρεμη και έτσι δε φοβήθηκα καθόλου.
Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool