Φίφη , η αδέσποτη μικροκαμωμένη γατούλα με την μεγάλη καρδιά.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

thkalas

Δραστήριο μέλος

Ο thkalas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
Η Φίφη είναι ενα αδέσποτο θηλυκό γατάκι με πολύ πυκνό τρίχωμα, πέντε μηνών, αλλά είναι μικροκαμωμένο και φαίνεται για τριών μηνών. Παρότι αδέσποτη, είναι πολύ φιλική, ήμερη και χαδιάρα, της αρέσουν οι αγκαλιές και η ανθρώπινη παρουσία. Τρώει απ'ολα και είναι υγιέστατη. Πριν φάει, θέλει πρώτα χάδια και αγκαλιά, τόσο αγαπησιάρα είναι. Έχει εγκαταληφθεί από τη μάνα της εδώ και λίγο καιρό, και έμενε μέχρι σήμερα μαζί με τον αδελφό της στο διπλανό οικόπεδο.
Ο αδελφός της "υιοθετήθηκε" και έφυγε, και έτσι η Φίφη έμεινε μόνη της και αναζητά το "δικό της" σπίτι. Όπως βλέπετε φέρνει σε κάτι ανάμεσα σε british short hair kai russian blue. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τη Φίφη, μπορεί να μου στείλει μήνυμα. Σίγουρα δε θα το μετανιώσει. Αν η γατούλα κάνει τόσες χαρές τώρα που είναι αδέσποτη, φανταστείτε πως θα κάνει αν βρει σπίτι και "δικό της" άνθρωπο. Θα δοθεί για να κατοικίσει σε εσωτερικό χώρο(μονοκατοικία-διαμέρισμα), και όχι για να ζει αποκλειστικά σε εξωτερικό χώρο. Το μόνο που ζητά από τον άνθρωπο που θα την πάρει, είναι πραγματική αγάπη και υπευθυνότητα , και να είναι σίγουρος ότι την θέλει και ότι θα την κάνει μέλος του σπιτιού και της οικογένειας για όλη της τη ζωή. Αν βρεθεί ο άνθρωπος αυτός, η Φίφη σίγουρα θα του το ανταποδώσει με την αγάπη και την αφοσίωσή της.Αν κάποιος αποφασίσει να την "υιοθετήσει", θα την πάρει αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη.Ας της ευχηθούμε καλή τύχη :) αρ.πρωτοκόλλου nine lives : 2157/08

fifi-2-jpg.184569

fifi-3-jpg.184570

fifi-jpg.184571

fifi-4-jpg.184572

dscf1210-jpg.184573

dscf1209-jpg.184574

dscf1208-jpg.184575

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• fifi-2.jpg
    fifi-2.jpg
    678,5 KB · Εμφανίσεις: 354
  • fifi-3.jpg
    fifi-3.jpg
    505,9 KB · Εμφανίσεις: 340
  • fifi.jpg
    fifi.jpg
    799,1 KB · Εμφανίσεις: 346
  • fifi-4.jpg
    fifi-4.jpg
    781,3 KB · Εμφανίσεις: 337
  • DSCF1210.JPG
    DSCF1210.JPG
    791,3 KB · Εμφανίσεις: 339
  • DSCF1209.JPG
    DSCF1209.JPG
    791 KB · Εμφανίσεις: 331
  • DSCF1208.JPG
    DSCF1208.JPG
    810,1 KB · Εμφανίσεις: 336
Τελευταία επεξεργασία:
Την καλύτερη τύχη να έχει η κουκλίτσα με το υπέροχο χρώμα στη γούνα της
και με τον ακόμα πιο υπέροχο χαρακτήρα της :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βίντεο διάρκειας ενός λεπτού με τη Φίφη. Ευχαριστώ.

https://www.youtube.com/watch?v=7aRDT2GMcIQ&feature=youtu.be

Τελευταία επεξεργασία:
Ένα λεπτό γεμάτο με τη θαυμάσια ύπαρξη και με όλη την τρυφερότητα που μπορεί να υπάρξει!
girl_in_love.gif

Ήμερο και εύπλαστο σα ζυμαράκι, ενώ "ζυμώνει" συνέχεια το αγαπουλίνι, ευγνωμονώντας την αγκαλιά που το κρατάει...

Μη χάσετε το βίντεο, η Φίφη σκλαβώνει καρδιές, κι εύχομαι ολόψυχα να βρει αυτή τη μία τη μοναδική που θα την κρατήσει για πάντα, δίνοντάς της όλη τη ζεστασιά της αγάπης που αποζητάει :)

Το βίντεο της Φίφη συγκίνησε μια καλή κυρία με 4 γάτες , η οποία θα υιοθετήσει την Φίφη στο ευρύχωρο σπίτι της , μέσα στα πεύκα, και έτσι η μικρούλα δεν θα περάσει άλλη νύχτα μόνη της έξω. Τη σημερινή νύχτα θα την περάσει εδώ μαζί μας, και αύριο το απόγευμα, θα μετακομίσει στο μόνιμο της σπίτι. Το βράδυ θα σας βάλω φωτογραφίες από τη τελευταία της νύχτα στο σπίτι. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και συμπαράστασή σας, και περισσότερο σας ευχαριστεί η ίδια η Φίφη!!!

thkalas είσαι πολύ γουρλής για τα γατάκια σου!! Μπράβο για την Φίφη!!!!!

Πάντα κάνω προσευχή για όλα τα γατάκια να έχουν την καλύτερη τύχη και πιστεύω ότι έπαιξε το ρόλο του. Άν δεν το πίστευα δε θα το έκανα. Να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι με ευαισθησία για τα αθώα ζώα , και μακάρι να πληθαίνουν συνεχώς, ειδικά σε αυτή τη χώρα που είναι μέσα στις 10 πρώτες παγκοσμίως στη κακομεταχείριση ζώων. Μακάρι αυτό να αλλάξει και πιστεύω πως θα αλλάξει. Ένας άνθρωπος σκληρός με τα ζώα, αν και όταν του δίδεται η ευκαιρία θα είναι οπωσδήποτε σκληρός και με τους ανθρώπους. Το να αγαπήσεις το ζώο που είναι αθώο ειναι εύκολο, το να αγαπήσεις τον συνάνθρωπο είναι λίγο έως πολύ δύσκολο. Αν δεν καταφέρεις το εύκολο, πως θα καταφέρεις το δύσκολο. Η μικρούλα στο μάτι , μεγάλη στη καρδιά και στη τσαχπινιά Φίφη τα κατάφερε. Τώρα είναι μεσα σε ένα υπνοδωμάτιο, μέσα σε σπιτάκι με κουβέρτα και κοιμάται. Ελπίζω να βλέπει καλά όνειρα :-)

Και καλά όνειρα να βλέπει και ακόμη καλύτερη ζωή να έχει στο νέο της σπιτάκι.
Γεμάτη από αγάπη, χάδια και χουρχουρητά
t09062.gif

Η Φίφη μας που αύριο θα μας φύγει και αυτή για το δικό της σπίτι. Το πιο χαριτωμένο γατάκι που πέρασε από τα χέρια μου.Να είναι πάντα καλά!!!.Όπως και ο αδερφάκος της ο Ποπάυ!! :)

dscf1270-1-jpg.184581

dscf1266-1-jpg.184582

dscf1261-1-jpg.184583

dscf1259-1-jpg.184584

Συνημμένα

• DSCF1259[1].JPG
    DSCF1259[1].JPG
    777,2 KB · Εμφανίσεις: 275
  • DSCF1261[1].JPG
    DSCF1261[1].JPG
    776,9 KB · Εμφανίσεις: 282
  • DSCF1266[1].JPG
    DSCF1266[1].JPG
    781 KB · Εμφανίσεις: 285
  • DSCF1270[1].JPG
    DSCF1270[1].JPG
    784,3 KB · Εμφανίσεις: 272
Μπράβο σου. Ολο λεω να μην ειμαι ευσυγκίνητη και ολο συγκινουμαι :redface: Την καλυτερη ζωη να εχει και η Φιφη και ο Ποπαυ

Πολύ χάρηκα που άλλο ένα γατάκι γλύτωσε από τους κινδύνους του έξω....Καλή ζωή στην πανέμορφη μικρούλα να περάσει πολύ όμορφα εκεί που πάει και να ζήσει όμορφα και ζεστά χρόνια μαζί με τη νέα της οικογένεια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να'σαι καλά ,είναι και για μένα συγκινητικό κάθε φορά που δίνω ένα γατάκι. Μόλις γύρισα από τη μεταφορά της Φίφης στο νεο της σπίτι στην άλλη ακρη της αθήνας. Θα μένει με 4 γάτες ( η μία στην ηλικία της, 5 μηνών) και δύο σκυλάκια. Θα περάσει καλά με πολλή καλή παρέα. Και είναι πολύ πιθανό, να μετακομίσει σε πολύ λίγα χρόνια ξανά στη συνοικία μας με τη νέα της οικογένεια. Ορίστε και η πρωτη της φωτο στο καινούργιο σπίτι , το πρωτο της γευμα με 2 από τα καινούργια της φιλαράκια .

%CF%86%CE%B9%CF%86%CE%B7_newhome-jpg.184585

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• φιφη_newhome.jpg
    φιφη_newhome.jpg
    217,1 KB · Εμφανίσεις: 245
Τελευταία επεξεργασία:
Μπραβο!!!!:clapup: Χαρηκα παρα πολυ που η Φιφη βρηκε σπιτακι και θα ειναι απο εδω και στο εξης χαρουμενη και ευτυχισμενη,οπως επισης και ο Ποπαυ!! Θα ζουν μεσα στην ασφαλεια και θα εχουν φροντιδα απο καλους ανθρωπους,θα παψουν πια να ειναι αδεσποτα ! Αυτο το οφειλουν σε σενα Τhkala,ενα μεγαλο μπραβο γιατι φροντιζεις αυτες οι ψυχουλες να σταματησουν να βρισκονται στο δρομο!!Συγχαρητηρια!! Ομολογω λιγοι υπαρχουν σαν και εσενα,να εισαι παντα καλα και οση αγαπη δινεις σε αυτες τις ψυχουλες,τοση αγαπη απλοχερα να παρεις στη ζωη σου!!!:D

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πιο πολύ , τα αδέσποτα που έχω δώσει, το οφείλουν σε όλους αυτούς του ανθρώπους που πραγματικά τα ήθελαν και τα πήραν και τους προσφέρουν μια καλή ζωή, με πολύ αγάπη. Πολύ θα'θελα κάποιος να έπερνε μαζί τον Ποπάυ και τη Φίφη, αλλά δεν έγινε. Όταν ήρθε το νέο αφεντικό του Ποπάυ να τον πάρει, πριν φύγουνε και ενώ ήταν ο Ποπάυ μέσα στο κλουβάκι του, κατεβήκαμε διπλα στο οικόπεδο για να δει τη Φιφη μια τελευταία φορά. Μόλις την είδε άρχισε να ζητάει επίμονα να βγει έξω, και να νιαουρίζει. Ήτανε συγκινητική στιγμή και σφίχτηκε η καρδιά μου. Αλλά και ο Ποπάυ και η Φίφη έχουνε γατοπαρέα εκεί που πήγανε και θα ζήσουνε καλή ζωή. Όσο για μένα, λαμβάνω καθημερινά την αγάπη των δικών μου γάτων, αλλά και των αδέσποτων που ταϊζω. Το ότι βλέπω εμπιστοσύνη και ηρεμία στο βλέμμα των αδέσποτων όταν με βλέπουνε αντί για φόβο, αυτό είναι σπουδαίο για μένα. Όσο για τους δικούς μου γάτους ..η παρακάτω φώτο τα λέει όλα χεχε. Ας μη κλείσει ακόμα η αγγελία της Φίφη , μέχρι να στειρώσω τη μάνα της.Και παλι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

dscf8143-jpg.184594

Συνημμένα

• DSCF8143.JPG
    DSCF8143.JPG
    794,5 KB · Εμφανίσεις: 220
Με εκανες και συγκινηθηκα με αυτο τον αποχωρισμο του Ποπαυ και της Φιφης,ειμαι πολυ ευαισθητη με τα γατια,μακαρι να ειχα ενα μεγαλο χωρο και να ειχα ντουζινες,αυτο ηταν το ονειρο μου!!!Εγω για αυτο το καλοκαιρι που βρηκα το Μικυ ,πηρα και τον αδελφο του γιατι δεν μου πηγαινε η καρδια να τον αφησω ετσι οπως με κοιταζε μεσα στα ματια!! (Πηγαινα για θηλυκα και μου βγηκαν και τα δυο αρσενικα και ακομη με τη Μινι δεν τα εχουν βρει,ολο κχχ τους κανει ,περασαν 7 μηνες ,ελπιζω οταν στειρωθουν να τα αποδεχτει!)ΙΤο ιδανικο θα ηταν να ειναι μαζι , Ποπαυ και Φιφη αλλα αφου βρηκαν σπιτακι χωριστα δεν πειραζει ,το καλο θα ειναι οτι εκει που πηγαν θα εχουν παρεα και ετσι θα ειναι καλυτερα και για αυτα. :)

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι, καλά είναι και η Φίφη και ο Ποπάυ . Μιλάω με τους νέους ιδιοκτήτες τους και πάνε όλα καλά. Και στα δύο νέα αφεντικά τους έχουνε δώσει μεγάλη χαρά. Καλά έκανες και πήρες μαζί τα αδερφάκια.Μάλλον θα τα αποδεχτεί η Μίνι όταν στειρωθούνε. Αυτό που δε ξέρω είναι αν ο Μπατούμ θα αποδεχτεί ποτέ τον Ηρακλή, ακόμα και όταν στειρωθεί . Ας το ελπίσουμε. Μίλησα πριν λίγο με το αφεντικό του Ποπάυ, ο μικρός τρώει πολύ, και κοιμάται πολύ και χαϊδεύεται και παιζει με όλους τους ανθρώπους του σπιτιού. Και περιμένουν να τον αποδεχτεί η γάτα του σπιτιού. Να είναι πάντα καλά. Και για να διασκεδάσετε , σας στελνω μια φώτο δική μου από το πολύ μακρινο παρελθόν με .....εκλεκτή γατοπαρέα χαχα

dscf1320-jpg.184595

Συνημμένα

• DSCF1320.JPG
    DSCF1320.JPG
    751,2 KB · Εμφανίσεις: 214
Τελευταία επεξεργασία:
Εισαι σε ζωολογικο κηπο;Ομορφη φωτογραφια και βλεπω αν και μικρος δεν φοβασαι καθολου.:DΑμα στειρωθει ο Ηρακλης πιστευω θα τον συνηθισει ο Μπατουμ ,εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με τις γατες που ειχα παντα στη πρωτη εβδομαδα τα εβρισκαν,ισως γιατι ηταν του ιδιου φυλου,πιστευω.Τωρα ομως με τα αγορακια, μου κανει νερα, η Μινι.:)

Τελευταία επεξεργασία:
Δε ξέρω, και ο Μπατουμ του ιδιου φυλου ειναι με τον Ηρακλή και δεν τα χει βρει μαζί του ακόμα, παρόλο που ο μικρός θέλει να τα βρει μαζί του. Τώρα, ύστερα από πολύ καιρό κοιμούνται παρέα στο τραπέζι στο σαλονιού. Εντάξι, ας δούμε πως θα πάει η Μίνι με τα μκρά μετά τη στείρωσή τους, μέχρι τότε δε θα αλλάξει συμπεριφορά απέναντί τους.
Ναι , η φώτο είναι στο tier park στο αμβούργο το 1985. Το λιονταράκι ήταν θηλυκό 1 χρονών περίπου. Ήταν εκπαιδευμένο, με το που καθόταν κάθε παιδάκι στο πάγκο , πήγαινε το λιονταρακι κατευθείαν και ξάπλωνε πάνω στο παιδάκι. Είχαν βγάλει τη προηγούμενη χρονια (1984) τετοια φωτογραφία κάτι ξαδερφια μου και όταν πήγα στη γερμανια και είδα τις φώτο , ήθελα και γω. Το λιονταράκι στις φώτο με τα ξαδέρφια μου ήτανε μωρό. Οπότε και γω περίμενα ένα μωρό λιονταράκι να ερθει. Όταν έκατσα λοιπόν στο παγκο, μου είπανε "είναι το ίδιο λιονταράκι με πέρσι"."Οχ αμάν"σκεφτηκα, και ξαφνικά ανοιγει η πόρτα και μπαινει αυτή η μικρή κυρία και ερχεται στο χαλαρό και κάθεται πάνω μου χεχε.Ήταν πολύ φρόνιμη και ήρεμη και έτσι δε φοβήθηκα καθόλου.

Τελευταία επεξεργασία:
Την Παρασκευή ειναι το ραντεβού για τη στειρωση της μάνας του Ποπάυ και της Φίφης. Εύχομαι, να είναι το πρωί της παρασκευής εδώ και να μην εχει εξαφανιστεί πουθενά, να την πιάσω έυκολα(ευτυχώς, μετά που είδε πως φρόντισα τα παιδιά της έρχεται και μου τρίβεται), και να πάνε και όλα τα υπόλοιπα καλά.

Σήμερα ήταν η στείρωση της μάνας του Ποπάυ και της Φίφης. Όλα πήγανε καλά, και τώρα η Γλυκούλα θα είναι μέσα στο δωμάτιο μέσα στο κλουβί μέχρι αύριο το πρωί, οπότε και θα φάει , θα πιεί και θα αφεθεί ελέυθερη και ήσυχη από μπελάδες. Μπράβο Γλυκούλα, τα πήγες καλά και σα γατάκι κατάφερες και επέζησες μόνη σου όταν σε διώξανε, και καλή μαμά έγινες.Τώρα τελειώσανε οι μπελάδες :-)

dscf1407-jpg.184621

Συνημμένα

• DSCF1407.JPG
    DSCF1407.JPG
    765,8 KB · Εμφανίσεις: 125
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back