Φαγούρα στο σβέρκο

kelly

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα.
ο γατουλης μου ξαφνικα αρχισε να ξυνει και να γλυφει ενα σημειο στο σβερκο του.φωναζει και τρεχει γυρω ρυρω κ δε με αφηνει να τον πλησιασω ειναι αγριεμενος τι να κανω?/?? ηταν μια χαρα, εκει που κοιμοταν τον επιασε ξαφνικα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορει να ειναι καποιος ψυλλος και να τον τσιμπαει,βαλε φαρμακο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι απο ψυλλους κ τετοια ειναι μια χαρα, σημερα ημασταν στην κτηνιατρο για τα επαναληπτικα και ειναι καθαρα και τα δυο..

Ε λοιπον δε θα το πιστεψετε...μαλλον θα το πιστεψετε γιατι εχετε γατες..το βλαμμενο με τρομαξε χωρις λογο...ολα αυτα ηταν για να μου τραβηξει την προσοχη...καθομουν πολλες ωρες χωρις να του δινω σημασια(διαβαζω...)και με το που πηγα κοντα του κ αρχισα να τον κανακευω σταματησε..τον παρακολουθω τωρα και ειναι μια χαρα..ουφ! κατατρομαξα..ευχαριστω παντως! :)
απ'τον πανικο μου δεν ηξερα πως να βαλω καινουριο forum και το εβαλα και σε οτι να 'ναι στηλη...:lol:

εδώ φέρνουν καμιά φορά σκοτωμένα ζωύφια πάνω στο κρεβάτι για να τα δείξουν ε'ιναι πολύ επιδεικτικές:P

ναι οντως..μια φορα η Ντορις (η αδελφη του) μεχρι και εμετο εκανε απ'το ζορι της να την προσεξω!! (παλι διαβαζα..)ειναι φοβεροι ηθοποιοι οι γατες! απλως πανικοβληθηκα πολυ μολις τον ειδα να τρεχει πανω κατω και να φωναζει σαν τρελλος!! τωρα δηλαδη που ξερει οτι πετυχαινει θα το κανει συνεχεια??? καρδιακη θα γινω!!!:lol: :lol: :lol:

Ο δικός μου ο μεγάλος ζηλεύει πάρα μα πάρα πολύ . Όταν χαιδεύουμε σε κάποια φάση το μικρό γουρλώνει τις ματάρες και πηδάει μόνος του στον αέρα "κοιτάξτε με !!!" ή τρέχει στο σπίτι απίστευτα γρήγορα ή , το καλύτερό μου , κάνει πως πλένεται "σε μένα μιλάς ; Ξέρεις , δε σου δίνω σημασία" . Φοβερός ηθοποιός !!! :lol::lol::lol:

Αχ , βρε kelly να μην ανησυχείς πλέον !!! Τα μάθαμε τα κολπάκια ... :rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back