Φατσούλες

Νιαου!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Η Λυδία-εδώ Felina, μια φίλη της μαμάς μου, έχει, αν θυμάστε 2 πανέμορφα γατάκια, τη Ρώμη και τον Glow που τα βρήκε μωρούλια (της τα φέρανε βασικα) κι εκείνη τα μεγάλωσε και τα έχει μέχρι τώρα. Σύντομα πιστεύω θα βάλει αγγελία εδώ στο φόρουμ και φωτό αλλά εγώ δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην σας δείξω τις φατσούλες τους:rolleyes: Γι αυτό αποφάσισα να βάλω φωτό εδώ... Και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τη Felina στο:
kruella@otenet.gr :)
Σύντομα θα μπει και αγγελία αλλά προς το παρόν αυτό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Glow+ Romh.JPG
    Glow+ Romh.JPG
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 68
  • Romh+Glow.JPG
    Romh+Glow.JPG
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 56
  • Gatoulides.JPG
    Gatoulides.JPG
    18 KB · Εμφανίσεις: 77
:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Κουκλάκι είναι!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Κουκλάκι είναι!!!!!!!!!!

Κουκλάκια καλέ, όχι κουκλάκι! 2είναι! Η Ρώμη και ο Glow...:rolleyes:
Ευχαριστώ ευχαριστώ:redface: Ωραίες ματάρες, ε;:rolleyes:

:P Sorry Φένια ορθογραφικό λάθος.Το δίαβασα ότι είναι 2 αλλά κάτι η ηληκία,κάτι το τσιγάρο,:lol: :lol: :lol: :lol:
Πες μου που είναι η φωτογραφίες των δικών μας για να βλέπει ο μικρός γιατί με έχει ζαλίσει.Όποιο γατάκι βλέπει ρωτάει αυτό είναι το δικό μας μαμά;Είναι ανυπόμονος.

:P Sorry Φένια ορθογραφικό λάθος.Το δίαβασα ότι είναι 2 αλλά κάτι η ηληκία,κάτι το τσιγάρο,:lol: :lol: :lol: :lol:
Πες μου που είναι η φωτογραφίες των δικών μας για να βλέπει ο μικρός γιατί με έχει ζαλίσει.Όποιο γατάκι βλέπει ρωτάει αυτό είναι το δικό μας μαμά;Είναι ανυπόμονος.

Στην υπογραφή μου, οι 3 πρώτες φωτός!:) :P
Πολλά μάκια στον μικρό και πες του ότι θα τα δει σύντομα!:)

Ειναι κουκλακια! Ποσο μου αρεσουν τα μικρα! :up:

:P :P :P :P Καλέ το παιδί μου δεν είναι καλά με το που είδε τις φωτογραφίες άρχισε να χορεύει το "χορό της βροχής"και να φωνάζει σε άψογα ελληνικά"yes,yes,yes"
Μήπως χρειάζετε ιατρική βοήθεια ή λέτε θα του περάσει;:lol: :lol: :lol:
Ακόμα μια απορία!αγοράκια;κοριτσάκια;

:P :P :P :P Καλέ το παιδί μου δεν είναι καλά με το που είδε τις φωτογραφίες άρχισε να χορεύει το "χορό της βροχής"και να φωνάζει σε άψογα ελληνικά"yes,yes,yes"
Μήπως χρειάζετε ιατρική βοήθεια ή λέτε θα του περάσει;:lol: :lol: :lol:
Mαλλον θα χρειαστεί ιατρική παρακολούθηση...:hmm::P Αλήθεια πόσο χρονών είναι το ζουζούνι;:P
Ακόμα μια απορία!αγοράκια;κοριτσάκια;
Νο idea!:/: Θα πάω να ρωτήσω...:hmm:

:inlove: :inlove: :inlove: Να σας ζησουν!

Mαλλον θα χρειαστεί ιατρική παρακολούθηση...:hmm::P Αλήθεια πόσο χρονών είναι το ζουζούνι;:P

Τελικά το φοβόμουν αυτό!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ο μικρός 10 στα 11:lol:

Τελικά το φοβόμουν αυτό!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ο μικρός 10 στα 11:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Καλέ ο μικρός μου έχει την ίδια ακριβώς ηλικία με την αδερφή μου!!!

ΥΓ. Τό χουμε αποτελειώσει το θέμα...:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back