Φεστιβάλ αφρικανικών χωρών

• Thread starter Thread starter Melini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Melini

Διάσημο μέλος

Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα.
Οι Πρεσβείες και τα Προξενεία των Αφρικανικών Χωρών στην Αθήνα σας προσκαλούν στο 8ο African Food, Music & Handicraft Festival στις 30 και 31 Μαϊου 2009 στον κήπο της πρεσβευτικής κατοικίας της Νότιας Αφρικής!!
Ελάτε να δοκιμάσετε τοπικά πιάτα και μεζέδες απ'όλες τις χώρες της Αφρικής, να ακούσετε αυθεντική αφρικάνικη μουσική, να δέιτε πολύχρωμες ενδυμασίες και τοπικούς χωρούς και να αγοράσετε αντικείμενα παραδοσιακής τέχνης. Ελάτε να γνωρίσετε την Αφρική!!!

Τόπος: Πρεσβευτική Κατοικία Νότιας Αφρικής
Διαμαντίδου 5 - Παλαιό Ψυχικό

Ώρες Λειτουργίας:
Σάββατο 30 Μαϊου - 13.00 - 23.00
Κυριακή 31 Μαϊου - 11.00 - 20.00

Γενική είσοδος: 2 Ευρώ

Τα έσοδα του Φεστιβάλ διατίθενται για τους σκοπούς της UNICEF

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρα πολυ ενδιαφερον, ευχαριστουμε Μελινακι :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ ωραίο φεστιβάλ, πηγαίνω τα τελευταία 5 χρόνια (αν και η Αλγερία δε συμμετέχει με σταντ :( - τι να πουλήσουμε, φυσικό αέριο σε κονσέρβα; :lol:) Εχει πολύ κέφι, νόστιμο φαγητό και είναι πολύ ωραία πρωτοβουλία για τη γνωριμία με την Αφρική!! Προσπάθησαν να μας αντιγράψουν και οι Πρεσβείες της Ασίας μια χρονιά αλλά δεν ήταν τόσο χρωματιστό... πώς να το κάνεις, η Αφρική έχει πιο πολλή ζωντάνια :up:

Mελινακι, θα εχει κι αυτα τα περιεργα σνακς με εντομα?? Θελω να δοκιμασω:redface::)

Mελινακι, θα εχει κι αυτα τα περιεργα σνακς με εντομα?? Θελω να δοκιμασω:redface::)

Όχι Γιουλη μου, δε θα σερβίρει τηγανητό τζιτζίκι ούτε ακρίδες γιαχνί:lol:, πάντως το φαγητό είναι γενικά νόστιμο, κι ένα περίπτερο πέρισυ σέρβιρε αραβικό τσάι!! Καταπληκτικό!! Εχει και ψησταριές, μυρίζει ο τόπος τσίκνα, σου ανοίγει την όρεξη :D

Άντε κορίτσια οργανώνουμε επόμενη συνάντηση εκεί?:D

Άντε κορίτσια οργανώνουμε επόμενη συνάντηση εκεί?:D

Μέσα σ'όλα η τρελοκερκυραία μας :up::up: Εγώ θα πάω έτσι κι αλλιώς, την Κυριακή... άμα θέλετε βρισκόμαστε εκεί:D

Πάρα πολυ ενδιαφέρων είναι πάρα πολύ ωραία αυτά τα έθνικ ιβεντ γίνεται κ μία συναυλία με κέλτικα τραγούδια κ αυτή πρέπει να ειναι καταπληκτική:up:
Γιουλη όσο πας γατοποίησε :lol:

Πάρα πολυ ενδιαφέρων είναι πάρα πολύ ωραία αυτά τα έθνικ ιβεντ γίνεται κ μία συναυλία με κέλτικα τραγούδια κ αυτή πρέπει να ειναι καταπληκτική:up:

Γιουλη όσο πας γατοποίησε :lol:
στο Badminton γινεται...ειναι Κελτικοι χωροι...αλλα η αφισσα δεν μου γεμισε το ματι...κατι ξανθιες γκομενες με τα ποδια οξω:hmm::lol::lol:
παιδια πλακα κανω...ωραια θα'ναι..:)
Νιαου :blink: (αυτο για την Ελενα):lol:

Όχι Γιουλη μου, δε θα σερβίρει τηγανητό τζιτζίκι ούτε ακρίδες γιαχνί:lol:, πάντως το φαγητό είναι γενικά νόστιμο, κι ένα περίπτερο πέρισυ σέρβιρε αραβικό τσάι!! Καταπληκτικό!! Εχει και ψησταριές, μυρίζει ο τόπος τσίκνα, σου ανοίγει την όρεξη :D
εγω αν δεν εχει τσικνα απο ψητη κατσαριδα δεν ερχομαι:mad:
:blink::blink::lol::lol::lol::lol:
Μελινακι...το σκεφτομαι παντως...θα σε παρω τηλ.;)

εγω αν δεν εχει τσικνα απο ψητη κατσαριδα δεν ερχομαι:mad:
:blink::blink::lol::lol::lol::lol:
Μελινακι...το σκεφτομαι παντως...θα σε παρω τηλ.;)

Να το σκεφτείς, να αποφασίσεις και να με πάρεις baby!! Το πρωί της Κυριακής έχω ιδιαίτερο, μετά βουρ για Ψυχικό!

Επίσης να σας πω ότι η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, με λεωφορείο και με δικός σας όχημα :D

Να το σκεφτείς, να αποφασίσεις και να με πάρεις baby!! Το πρωί της Κυριακής έχω ιδιαίτερο, μετά βουρ για Ψυχικό!

Επίσης να σας πω ότι η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, με λεωφορείο και με δικός σας όχημα :D
απλα εχω καποια ραντεβου στο Κορφο για το σπιτι...που δεν ξερω μεχρι ποτε θα τραβηξουν:hmm:

απλα εχω καποια ραντεβου στο Κορφο για το σπιτι...που δεν ξερω μεχρι ποτε θα τραβηξουν:hmm:

Να πουλήσεις το σπίτι και με τα χρήματα να μου πάρεις κάτι ξυλόγλυπτα απ'την Αιθιοπία που έχω βάλει στο μάτι από πέρισυ και κάνουν 800 ευρώ το ένα!!:D

να δωσουμε ενα ρβ ολες μαζι μια συγκεκριμενη ωρα ? μελινα εσυ τι ωρα θα πας ? :D

να δωσουμε ενα ρβ ολες μαζι μια συγκεκριμενη ωρα ? μελινα εσυ τι ωρα θα πας ? :D

Εγώ θα έχω ιδιαίτερο πιθανότατα μέχρι τις 11.30 (θα το βάλω όσο πιο νωρίς γίνεται, κι ας χασμουριέται ο μαθητής :mad:) και μετά θα κατέβω Ψυχικό... το αργότερο μέχρι τις 12.30 θα είμαι εκεί :D

ωραια,εκτος απροοπτου λογικα θα ερθω, με εξιταρουν κατι τετοια περιεργα :P

ωραια,εκτος απροοπτου λογικα θα ερθω, με εξιταρουν κατι τετοια περιεργα :P

:up::up: Θα τηλεφωνηθούμε Ιωάννα μου να κανονίσουμε τα υπόλοιπα!!

:up::up: Θα τηλεφωνηθούμε Ιωάννα μου να κανονίσουμε τα υπόλοιπα!!

ναι αμε, και θελω να μου βρεις εναν ωραιο νοτιοαφρικανο με πολλαααα διαμαντια :P:lol::up::rolleyes::redface:

ναι αμε, και θελω να μου βρεις εναν ωραιο νοτιοαφρικανο με πολλαααα διαμαντια :P:lol::up::rolleyes::redface:

Δυστυχώς ο Πρέσβυς της Ν. Αφρικής αυτή την εποχή είναι Μαντάμ :lol: (γυναίκα δηλαδή), αλλά παίζουν πολλοί αφρικανοί... άμα δεν έχουν διαμάντια σε πειράζει;:D

Να πουλήσεις το σπίτι και με τα χρήματα να μου πάρεις κάτι ξυλόγλυπτα απ'την Αιθιοπία που έχω βάλει στο μάτι από πέρισυ και κάνουν 800 ευρώ το ένα!!:D
μετα το γατοδιαμερισμα του Μορφεα θα σε αναλαβω Μελινι μου! :):up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back