agg99
Νεοφερμένο μέλος
Ο γατος μου (8 χρονων και 9 κιλα-αστειρωτος) τις τελευταιες μερες ειναι αρρωστος.Συγκεκριμενα κανει εμετους,δεν τρωει,κακοδιαθετος κλπ
Τοσο καιρο τον παμε στην φιλοζωικη (λογω καλυτερης τιμης).Το θεμα ειναι οτι μετα απο ενα περιστατικο ''λαθος διαγνωσης'' εχω σταματησει να την εμπιστευομαι και επειδη ο γατος ειναι παππουλης σκεφτομαι να κανω τις αιματολογικες του σε ιδιωτικο κτηνιατρειο(αρκετα καλο το συγκεκριμενο),αλλα με κολαει η τιμη (100ε+ δεν ειναι και λιγα!).
Απο την αλλη δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να κανουν στην φιλοζωικη καμια μαλακια(να αλοιωθουν τα αποτελεσματα,να γινει καμια στραβη στην ναρκωση-εχει ξαναγινει στο παρελθον....κλπ).
ειμαι σε διλλημα....
να γινουν οι εξετασεις στην φιλοζωικη και να τον παω μετα στην συγκεκριμενη γιατρο με τα αποτελεσματα?? ή να τον παω κατευθυαν σε αυτην και ναχω το κεφαλι μου ησυχο(και ας ξεπαραδιαστω...)?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
agg99
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ειναι πολύ λογικό αυτό ότι βλεπουν πολύ περισσότερα περιστατικά όμως σκέφτομαι ότι αν ένα γιατρός που τον πληρώνεις κ πολλές φορες δεν σου τα προσέχει φαντάζομαι τι θα γίνεται στις φιλοζωικές. Μπορεί να τους αδικώ αλλά επειδή έχω κακή πειρα από κτηνίατρους γι αυτό εχω τέτοιες απόψεις. Συγνώμη αν έθιξα κάποιους δεν είχα καμία πρόθεσηΔεν ισχυει παντα αυτο πολλοι γιατροι σε φιλοζωικες εχουν πειρα σε πολύ σοβαρα πραγματα απο κακοποιηση ζωων η ασθενειες που συνηθως ενα φροντισμένο οικόσιτο ζωο δεν παθαινει και εξίσου εχουν δει πολλα ζωα αρα εχουν αρκετη πειρα. Φυσικα παντα υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι και αυτοι που μας ταιριάζουν
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Επίσης πιστεύω πως τουλαχιστον στον ιδιωτικό γιατρό μπορείς να ζητήσεις και συστάσεις και από άλλους που τον ξερουν και να κάνει και κάποια συμφωνία για την τιμή......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool