Φιλοζωική ή ιδιωτικό κτηνιατρείο;

• Thread starter Thread starter agg99
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

agg99

Νεοφερμένο μέλος

Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα.
Θα ήθελα μια γνωμη...
Ο γατος μου (8 χρονων και 9 κιλα-αστειρωτος) τις τελευταιες μερες ειναι αρρωστος.Συγκεκριμενα κανει εμετους,δεν τρωει,κακοδιαθετος κλπ
Τοσο καιρο τον παμε στην φιλοζωικη (λογω καλυτερης τιμης).Το θεμα ειναι οτι μετα απο ενα περιστατικο ''λαθος διαγνωσης'' εχω σταματησει να την εμπιστευομαι και επειδη ο γατος ειναι παππουλης σκεφτομαι να κανω τις αιματολογικες του σε ιδιωτικο κτηνιατρειο(αρκετα καλο το συγκεκριμενο),αλλα με κολαει η τιμη (100ε+ δεν ειναι και λιγα!).
Απο την αλλη δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να κανουν στην φιλοζωικη καμια μαλακια(να αλοιωθουν τα αποτελεσματα,να γινει καμια στραβη στην ναρκωση-εχει ξαναγινει στο παρελθον....κλπ).
ειμαι σε διλλημα....
να γινουν οι εξετασεις στην φιλοζωικη και να τον παω μετα στην συγκεκριμενη γιατρο με τα αποτελεσματα?? ή να τον παω κατευθυαν σε αυτην και ναχω το κεφαλι μου ησυχο(και ας ξεπαραδιαστω...)?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν αναλαμβανουμε ενα ζωο πρεπει να κανουμε το καλυτερο γι αυτο,εχουμε υποχρεωση απεναντι του.οι φιλοζωικες ειναι για αδεσποτα ζωακια,θα σου προτεινα να τον πας σε αλλο κτηνιατρο αφου μαλιστα εχουν κανει λαθη και παλιοτερα,δεν νομιζω οτι θα επρεπε να ειχες διλημμα γι αυτο.εγω τουλαχιστον δεν θα ειχα,καλη τυχη στο γατουλη σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο κτηνιατρος θεωρείται καλός απο τη στιγμή που σου εμπνέει απολυτη εμπιστοσυνη κατα τη γνώμη μου...οποτε θα σου ελεγα και εγω να αφήσεις τη φιλοζωϊκή να κανει το έργο της (που ειναι η βοηθεια περισσοτερο αδεσποτων ζωων) και να πας σε ιδιωτη γιατρό που εμπιστεύεσαι οτι θα δώσει την προσοχη που πρέπει στον γατούλη σου...

θα σου ελεγα να το πας μια δόση στον αιλουρο και μετα ας αναλαβει η φιλοζωική το τσεκ απ εγω συχνά χρησιμοποιω δυο γιατρους χωρις προβλημα. Εαν εκτιμω τον εναν αλλα δυσκολευομαι στην τιμη του το λεω να το ξερει και η κανουμε μια συμφωνία η θα ξερει οτι θα ειανι ο εναλλακτικός γιατρος οχι ο κυριος

Δεν έχω πάει ποτέ σε φιλοζωική κ ας με συγχωρήσουν οι άνθρωποί της γι αυτό που θα πω, άλλα φαντάζομαι ότι ό κτηνιατρος κ η φιλοζωική είναι κάτι σαν δημόσιο νοσοκομείο και Ιδ. κλινική, εγώ δεν θα πήγαινα τις γατούλε μου εκεί ιδικά αν είχαν κ πρόβλημα θα διάλεγα να πάω στον καλύτερο ανεξαρτήτου χρηματικού ποσού αρκεί να μπορεί να μου τακρατάει υγιεί κ όπως είπε κ η Νότα να τον έχω εμπιστοσύνη. Αφου σκέφτομαι να πάρω αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να πάω στον Αίλουρο:lol:

Δεν ισχυει παντα αυτο πολλοι γιατροι σε φιλοζωικες εχουν πειρα σε πολύ σοβαρα πραγματα απο κακοποιηση ζωων η ασθενειες που συνηθως ενα φροντισμένο οικόσιτο ζωο δεν παθαινει και εξίσου εχουν δει πολλα ζωα αρα εχουν αρκετη πειρα. Φυσικα παντα υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι και αυτοι που μας ταιριάζουν

ευχαριστω για τις γνωμες...θα συμφωνησω...

Δεν ισχυει παντα αυτο πολλοι γιατροι σε φιλοζωικες εχουν πειρα σε πολύ σοβαρα πραγματα απο κακοποιηση ζωων η ασθενειες που συνηθως ενα φροντισμένο οικόσιτο ζωο δεν παθαινει και εξίσου εχουν δει πολλα ζωα αρα εχουν αρκετη πειρα. Φυσικα παντα υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι και αυτοι που μας ταιριάζουν
Ναι ειναι πολύ λογικό αυτό ότι βλεπουν πολύ περισσότερα περιστατικά όμως σκέφτομαι ότι αν ένα γιατρός που τον πληρώνεις κ πολλές φορες δεν σου τα προσέχει φαντάζομαι τι θα γίνεται στις φιλοζωικές. Μπορεί να τους αδικώ αλλά επειδή έχω κακή πειρα από κτηνίατρους γι αυτό εχω τέτοιες απόψεις. Συγνώμη αν έθιξα κάποιους δεν είχα καμία πρόθεση

η φιλοζωική είναι όπως είπαν και οι προηγούμενες είναι για τα αδέσποτα το μόνο που θα μπορούσε να συναγωνιστή έναν ιδιώτη γιατρό είναι οι πανεπηστιμιακές κλινικές που ναι μεν έχουν πείρα στα περιστατικά αλλά δεν είναι πιο φτηνές από τα ιδιωτικά ιατρεία....

Επίσης πιστεύω πως τουλαχιστον στον ιδιωτικό γιατρό μπορείς να ζητήσεις και συστάσεις και από άλλους που τον ξερουν και να κάνει και κάποια συμφωνία για την τιμή......:hmm::hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back