Φιλοζωική και στείρωση

zoo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας. Πολύ κοντά στο σπίτι μου, υπάρχει ένας χώρος σαν μικρο ανοιχτό πάρπινγκ με μόνο κάγκελα στην πλευρά του δρόμου και μέσα είναι 4 γατάκια, το ένα μάλιστα ( αν είδα καλά γιατί ήταν κρυμμένο), είχε το ένα ποδαράκι του κομμένο.
Εχθές τα έδιωξα με τρόμο από το δρόμο, γιατί θα γινόταν λιώμα.
Σήμερα είδα και τη μανούλα, μια γλυκιά ταρταρουγίτσα με φουντωτή ουρά και πολλή χαδιάρα και τρυφερή. Και μάλλον τα θηλάζει ακόμη από ότι είδα από την κοιλιά της και τα στήθη της.
Έμαθα ότι τα ταίζουν οι γείτονες όταν μπορούν, αλλά μάλλον πρέπει να συνεννοηθώ για να τα βρούμε σπιτάκι.
Η φιλοζωική μπορεί να αναλάβει δωρεάν τη στείρωση της μαμάς, γιατί έγω πάρα πολλά ιατρικά έξοδα δικά μου και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω;:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς πάντα να ρωτήσεις στο δήμο, αν και δεν είναι βέβαιο ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Είναι μάλλον απίθανο να βρεις φιλοζωική να σου κάνει στείρωση εντελώς δωρεάν, αλλά μπορείς να βρεις πολύ καλές τιμές, από τριάντα ευρώ και κάτω (π.χ. εδώ). Απλώς πρέπει να αναλάβεις εσύ τη φιλοξενία για την ανάρρωση.
Θα σε βόλευε κάτι τέτοιο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς πάντα να ρωτήσεις στο δήμο, αν και δεν είναι βέβαιο ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Είναι μάλλον απίθανο να βρεις φιλοζωική να σου κάνει στείρωση εντελώς δωρεάν, αλλά μπορείς να βρεις πολύ καλές τιμές, από τριάντα ευρώ και κάτω (π.χ. εδώ). Απλώς πρέπει να αναλάβεις εσύ τη φιλοξενία για την ανάρρωση.
Θα σε βόλευε κάτι τέτοιο;

Αχ, ανέκδοτο είπες τώρα. που; Στο δήμο Περιστερίου που άφησε τις γατούλες να πεθάνουν; :mad: :(

Δεν είναι θέμα αν θα με βόλευε. Είναι, όπως δήλωσα και πιο πάνω ότι έχω πάρα πολλά έξοδα ιατρικά δικά μου και επειδή έχω σοβαρό προβλημα υγείας, που με εμποδίζει και στο σκύψιμο, αδυνατώ να φροντίσω ζώα. Τον δικό μου με το ζόρι τον σηκώνω.Όταν θα μεγαλώσει κι άλλο, θα πρέπει να βρω τρόπο να έρχεται κτηνίατρος σπίτι. Δεν θα μπορώ να τον σηκώνω, καν.
Το ερώτημα το έβαλα μήπως και η φιλιζωική αναλαμβάνει.

ο δήμος αχαρνών στειρώνει μόνο σκυλίτσες (ούτε σκύλους ούτε γάτους ούτε γάτες) και περιθάλπτει μόνο χτυπημένες γάτες. Ενώ ταϊζει σκύλους για τις γάτες δεν έχουν πρόβλεψη... Και με περάσαν για παλαβή που είπα ότι ήθελα να στειρώσω τις αδέσποτες που μαζευτίκανε στην δουλειά και τρώνε παρέα με τις δικές μου. Πόσο μάλλον που ζήτησα να τους κάνουν και πλήρη εμβόλια γιατί η περιοχή βρίθει από αρουρέους....

Θα το ψάξω και γώ αυτό με το ΣΠΑΖ γιατί είναι ή δύο ή τρεις αδέσποτες θυληκιές που έρχονται σε καθημερινή βάση. Το καλό είναι ότι πιάνονται πλέον. με αφήνουν και τις χαϊδεύω (το χέρι που τις ταϊζει)....

Zoo σου στέλνω πμ! :)

Παιδιά μίλησα σήμερα το πρωί με αυτόν που έχει στο σπίτι του τις γάτες και μου ' ρθε να τον σφαλαιρήσω, αλλά συγκρατήθηκα.
Η μαμά γάτα ήταν αδέσποτη και μου είπεότι την θέλει, αλλά τα μικρά δεν θέλει τα οποία γεμίζουν τον τόπο και υπήρχαν και πολλά άλλα που τα πάτησαν αυτοκίνητα.
Και όλα αυτά τα έλεγε με μια απάθεια, ππου με εξόργησε. :down:
Του είπα ότι όταν έχουμ ένα ζώο πρέπει να κάνει και τις αποπαρασιτώσεις του( δεν έχει γίνει σε κανένα) και πρέπει να το στειρώσουμε για να μην γεμίσει ο τόπος αδέσποτα που δεν τα θέλουμε κιόλας.
Ξέρετε τι απάντησε; :mad:
Δεν φτάνει που τα ταίζουμε, σιγά μην πληρώνουμε κιόλας για τα ζώα...:blink:
Σιγά μην δώσω λεφτά για στείρωση. Και με ρώτησε όταν του είπα για να κάνει τη στείρωση η φιλοζωική, αν θα του την πάρω τη γάτα ή αν θα πρέπει να τρέχουν αυτοί...:mad: γμτ μου. Λες και είναι αντικείμενο.
Και ήταν ένας νεαρός γύρω στα 25, κάπου εκεί.

Όσο για φαγητό, δεν έχω δει σε κανένα μπωλ, παρά μόνο νερό και κάτι κεντρικά κόκκαλα από ψάρια, που δεν υπάρχει περίπτωση να τα φάει ούτε η μάνα, πόσο μάλλον τα παιδιά!:mad: :down:

Πάντως η εικόνα της μάνας να κοιμάται αγκαλιά με όλα τα παιδιά της, είναι φανταστική!

Συνημμένα

• Εικόjjjjνα010.jpg
    Εικόjjjjνα010.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 85
Η μόνη λύση είναι να στειρωθούν όλα σιγά σιγά, ξεκινώντας από την μάνα. Και προφανώς δεν μπορείς να περιμένεις απο αυτον κάτι.
Όπως τα είπαμε στο πμ, ζου, για την γατούλα, θα μπορούσε να τις γίνει και ενέσιμη αποπαρασίτωση κατά την στείρωση ή να τους βάλεις καμιά αμπούλα stronghold ή κάτι τέτοιο.
Και αργότερα στειρώνουμε και τα μικρά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back