agg99
Νεοφερμένο μέλος
οποτε ρωταω.... 1. υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να την φιλοξενησει μεχρι να της περασει η μολυνση ? με ολα τα εξοδα καλυμενα η/και επι πληρωμης? Πρεπει ΣΗΜΕΡΑ κιολας να βρω καπου να την παω...εστω και για λιγες μερες!!
2.γνωριζετε κτηνιατρους που θα μπορουσαν να την κρατησουν στο ιατρειο για να κανει την θεραπεια της και να ειναι και οσο πιο δυνατον οικονομικοι γινεται γιατι περναμε και κριση ως γνωστον..?
3.υπαρχει καποιος που θα ενδιαφεροταν να υιοθετηση μια τυφλη γατουλα?
4.σκεφτομαι ακομα και να την παω σε ενα καταφυγιο και να της καλυπτω ολα της τα εξοδα. υπαρχει καποιο που να δεχετε ?
αυτες ηταν οι ερωτησεις μου..ψαχνω παντου να δω πως θα τα βολεψω..αν παιδια εχετε να μου προτινετε κατι κλπ η αν υπαρχει καποιος να βοηθησει εμπρακτως θα ειναι καταπληκτικο...επισης μενω αθηνα στο γκυζη....ευχαριστω πολυ παιδια....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
agg99
Νεοφερμένο μέλος
agg99
Νεοφερμένο μέλος
Ο δικος μου κτηνιατρος θελει 15 ευρω την ημερα!! (450 τον μηνα!! τα οποια δεν εχω να δωσω).. η φιλοζωικη στο κορωπι θελει 6 ευρω την ημερα...καλυτερα μεν.. αλλα δε ξερω και τι συνθηκες θαναι και κει με τοσα ζωντανα που μαζευουνε και αυτοι...
edit: τελικα το γατακι θα το παω φιλοζωικη στο κορωπι μεχρι να τελιωσει την θεραπεια του για εναν μηνα, ελπιζω να γινει καλα εκει...και μετα να βαλει ο θεος το χερι του να του βρω σπιτι γιατι αλιως με βλεπω να με βαζουν εμενα σε ψυχιατριο...(ασε που εκνευριζομαι κιολας γιατι η κατα ταλλα φιλοζωη οικογενεια μου ειναι της αποψης ευθανασια..!! ... απαραδεκτοι...)... ευχομαι να του βρω ενα ασφαλες σπιτακι να μεγαλωσει με πολυ πολυ αγαπη..
agg99
Νεοφερμένο μέλος
)και του εχω ξεκινησει θερααπεια για τα ματακια του.εχει παρει τα πανω του πολυ και ειναι και πολυ παιχνιδιαρα. Βαζω ομως σε κινδυνο τις δικες μου γατουλες ετσι γιατι αυτο που εχει ειναι κολητικο και οσο και αν προσεχω εγω..μικροβια ειναι μεταφερονται!Εχω στειλει μνμ σε ατομα που προσεχουν γατουλες αλλα θελω να το πω και εδω αν υπαρχει καποιος που το δει...Χρειαζομαι επιγοντος εναν ανθρωπο που να μην εχει αλλα ζωα αλλα να ξερει απο αυτα και να μπορει να το φιλοξενησει για εναν μηνα και να του κανει την θεραπεια του (1κοληριο και ενα σιροπι 2 φορες τη μερα)-επισης να μπορει να το απομωνοσει καπως(πχ να πεσει απο καμια βεραντα).Ολα τα εξοδα του γατου πληρωμενα! οποιος ενδιαφερεται ας στειλει εδω aggeliki-86@hotmail.com
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικα το γατακι δεν το πηγα στι φιλοζωικη, το εχω κρατησει σπιτι μου απομονομενο ()και του εχω ξεκινησει θερααπεια για τα ματακια του.εχει παρει τα πανω του πολυ και ειναι και πολυ παιχνιδιαρα. Βαζω ομως σε κινδυνο τις δικες μου γατουλες ετσι γιατι αυτο που εχει ειναι κολητικο και οσο και αν προσεχω εγω..μικροβια ειναι μεταφερονται!Εχω στειλει μνμ σε ατομα που προσεχουν γατουλες αλλα θελω να το πω και εδω αν υπαρχει καποιος που το δει...
Χρειαζομαι επιγοντος εναν ανθρωπο που να μην εχει αλλα ζωα αλλα να ξερει απο αυτα και να μπορει να το φιλοξενησει για εναν μηνα και να του κανει την θεραπεια του (1κοληριο και ενα σιροπι 2 φορες τη μερα)-επισης να μπορει να το απομωνοσει καπως(πχ να πεσει απο καμια βεραντα).Ολα τα εξοδα του γατου πληρωμενα! οποιος ενδιαφερεται ας στειλει εδω aggeliki-86@hotmail.com
αν ήμουν σπίτι θα το φιλοξενούσα στο μπαλκόνι -έχω ήδη τρεις γάτες βεβαια αλλά το μπαλκόνι είναι μεγάλο και περιφραγμένο
όμως είμαι διακοπές...
πρέπει να φορας χειρουργικά γάντια όταν το περιποιείσαι
να πλένεσαι μετά με σαπούνι μπεταντίν
και καλου κακού να απομονώνεις τις γάτες σου (κλεισε τις στη γατοφορο αν δε γίνεται αλλιώς) πριν πας να περιποιηθείς τη μικρή
μπράβο σου πάντως και κρίμα που η οικογένειά σου δε σε συμμερίζεται

καλή επιτυχία, να μας ενημερωνεις !
agg99
Νεοφερμένο μέλος
χε... και ευχαριστω ολους και ολες που δειξαν ενδιαφερον- ειναι πολυ σημαντικο να υπαρχουν ανθρωποι που καταλαβενουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agg99
Νεοφερμένο μέλος
Ενα πραγμα μονο με προβληματιζει και δεν ειναι η μικρη. Ειναι οι αλοι μου οι γατοι (ο Μπαλου 9 χρονων και Ντεμιαν 3) και οι διο στειρομενοι. Φοβαμαι να τα βαλω μαζι να γνωριστουνε μηπως και εχουμε κανα ατυχημα καθως η μικρη ειναι πολυ μικρη και τυφλη και οι αλλοι ειναι οι κυριαρχοι. Ολοι μου λενε πως επειδη ειναι θυλικια δεν θαχει προβλημα με τους μεγαλους και οντως ο Μπαλου φαινεται νατην δεχεται (μεχρι στιγμης την βλεπουν πισω απο το τζαμι στην βεραντα που την εχω, και τουε ανοιγω που και που λιγο να μυριζονται). Με εχει ανυσηχησει ο Ντεμιαν γιατι τοσο καιρο (κοντα 2 βδομαδες) της κανει πχχχχ και πηγε να χωσει και το πατουσι του να την γραντζουνησει κιολας. Επισης μια φορα που την ειχα χαιδεψει και μετα χαιδεψα τον Μπαλου, ο ντεμιαν την μυρισε στον Μπαλου και του εκανε επιθεση και μετα αρπαξε και ο μπαλου και στο τσακ τα προλαβα μην γινουνε κουβαρι.
αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι να μην αρχισουν οι μεγαλοι να τρογωνται μεταξυ τους... καμια συμβουλη για να το κανω πιο ασφαλες?
επισης αν κανεισ μπορει και θελει να την υιοθετηση με ολα τα εξοδα της καλυμενα μεχρι το τελος του μηνα θαναι ακομα καλυτερο.. αυτα

maouritsio
Νεοφερμένο μέλος

virgo
Νεοφερμένο μέλος
agg99
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool