Φιλοξενία! SOS!

• Thread starter Thread starter Frency
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Frency

Νεοφερμένο μέλος

Ο Frency αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλησπερα σας. Μπορει καποιος απο εσας εδω στο φορουμ να με βοηθησει με την φιλοξενεια απο 2 γατακια? Τα εχω τωρα στο μπαλκονι μεσα σε ενα κλουβι και παραμενουν εκει..καπου καπου τα αφηνω να βγουνε οταν εχω χρονο! Που δεν εχω χρονο εινι επειδη και δουλευω μεχρι τις 3 και εχω και παιδι που ξυπναει νωρις και θελει πολυ σημασια...εαν καποιος μπορει και θελει να βοηθησει ας με παρει στο νουμερο 6972029780. Καποια στιγμη τα γατακια θα μεγαλωσουν και θα πρεπει να τα αφησω ελευτερα γιατι δεν θα χωραν στο κλουβακι...αμαρτια ειναι και τα δυο να χαθουν..ελπιζω επιτελους καποιος να βοηθησει..

Φρενσυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ηλικίας είναι τα γατάκια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιστεύω να είναι 7 εβδομάδων τώρα;; Τόσο πιστεύων... Τρώνε μόνα τους, τα έμαθα να κάνουνε τα κακά τους και τα τσίσα τους σε χώμα γατών, δηλαδή όλα αυτά είναι μια χαρά, αλλά τα λυπάμαι μέσα στο κλουβί... Αλλά πάντα καλύτερα φυσικά από την κούτα που τα βρήκα στο δρόμο πάνω... Έτσι πιστεύω... Αυτά πρέπει να εμβολιαστούν κάποια στιγμή;; Αλλά πότε;; Πόσο κάνει;; Τι να πω, αν ξέρεις κάποιον που να μπορεί να τα φιλοξενήσει...

Να ρωτήσω κατι η Ξανθιά....:hmm:
Γιατί μωρε τα εχεις σε κλουβί???
Και αν τελικά ΔΕΝ βρείς Λύση θα τα έχεις εκεί μέχρι να μεγαλώσουν και να "σκάσουν"....?? Δεν τα βγάζεις καθόλου εξω να ξεπιαστούν???

Αν είναι περιφραγμένο το μπαλκόνι μπορείς να τα έχεις ελεύθερα υπο την επίβλεψή σου....
Η αλλιώς γιατί δεν τα βάζεις μέσα. ???

Τα γατάκια και ειδικά τα μικρά είναι απαραίτητο να έχουν χώρο, να κινούνται και να αναπτυχθούν σωστά και υγιεινά!!!

Οταν γίνουν 2 μηνών μπορείς άνετα να τα εμβολιάσεις μην σου πω και τώρα οτι είναι ΟΚ. Απλά θα πρέπει να τα δει γιατρός, μπορεί να μην είναι ανεπτυγμένα σωστά από τον περιορισμό και την ακινησία. Το κόστος είναι περίπου 20-30ε το εμβόλιο, εξαρτάται από τον Κτηνίατρο.

Σε 3-4 εβδομάδες θα χρειαστεί να κάνεις το επαναληπτικό εμβόλιο.

εχει δικιο η Τζούλια... ειναι κριμα να μενουν σε ενα κλουβακι, ασε που μπορει να τους δημιουργησει προβληματα στην υγεια τους ο περιορισμος και η ακινησια... δεν τα εχει δει ποτε γιατρος???????
εν παση περιπτωση καλυτερα αν δεν τα κρατησεις να βαλεις αγγελιες με φωτογραφιες στο αντιστοιχο τοπικ.... καλη επιτυχια

Όπως είπε η julia, όπου να 'ναι, θα χρειαστούν και το πρώτο τους εμβόλιο.
Θα μπορούσες να βάλεις αγγελίες για να βρουν σπίτι. Είναι μικρά και θα υιοθετηθούν εύκολα.
Εδώ θα βρεις μια λίστα με σάιτ που δέχονται αγγελίες.Επίσης βάλε πολλές αφισούλες στα πετ σοπ της περιοχής σου.

Τέλος, να σε παρακαλέσω να μη γράφεις με greeklish, γιατί απαγορεύνται από τους κανόνες του φόρουμ και είναι δυσανάγνωστα. Σε παρακαλώ διόρθωσε το μήνυμά σου.

Πρωτα απ'ολα επειδη δεν με γνωριζεις πως μιλας ετσι???? Το μπαλκονι δεν ειναι περιφραγμνενο και τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουνε αυτο. Τα οικονομικα μου ουτε δεν επιτρεπουνε να τα κανω καν εμβολια!!!!! Τα βρηκα σε ενα κουτι πεταγμενα εδω στην ΤΕΛΙΑ χωρα σας που ειναι ολα τοσο καλα οργανωμενα με ασυλα κτλπ!!!!! Και ΝΑΙ τα αφηνω ελευτερα ξανθουλα μου οταν ο μπεμπης μου κοιματε και εχω χρονο γιατι δουλευω και βραδυ. Οταν δεν γνωριζεις της καταστασεις απο καποιον ΔΕΝ μιλας εσεις με τους πολους φιλοσοφους σας εδω στην αχρηστη χωρα σας με τους πολους φιλοζωους και τις φολες σας!!!! Και μεσα δεν γινετε να τα εχω γιατι θα εχω προβλημα με τον αντρα μου!!! COMPRENDRE???? Αν εχεις καμμια καλη λυση την ακουω!! Γιατι μεχρι τωρα ολοι φιλοσοφουνε αλλα κανεις δεν εχει μια λυση!! Και κοπελλα μου ξανθια ειμαι και εγκυος και δεν επιτρεπετε καν να μαζευω τα κακα τους γιατι μπορει να παθω τοξοπλασμα εαν τα ξερεις αυτα σαν ξανθια που εισαι!!!! Αιντε γιατι ολοι σας εισαστε φιλοσοφοι και λιγα κανετε!!!!

πως αλλαζετε το μηνυμα??? Αιντε γιατι τα εχω παρει με μερικα ατομα εδω ξανθα! Αν ειναι τα αφηνω και ελευτερα τα γατακια εξω εκει που τα βρηκα πριν εναν μηνα...δεν υπαρχει προβλημα εφοσον υπαρχουν και αλλα ζωα εξω πεταγμενα απο ελληνες...εεε ευρωπαιοι συγνωμη!!

τί επαθες καλε??δεν σου ειπε τιποτα κακο,μια λογικη ερωτηση σου εκανε.πως κανεις ετσι??θα μπορουσες να τα εξηγησεις ολα αυτα ηρεμα,δεν σε ειπαμε και καμπουρα,ουτε κακη διαθεση ειχε κανεις και μην νομιζεις οτι και εμεις δεν εχουμε βρει πεταμενα γατακια και σκυλακια και εισαι η μονη και αφηνιαζεις!:mad:

Πρωτα απ'ολα επειδη δεν με γνωριζεις πως μιλας ετσι???? Το μπαλκονι δεν ειναι περιφραγμνενο και τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουνε αυτο. Τα οικονομικα μου ουτε δεν επιτρεπουνε να τα κανω καν εμβολια!!!!! Τα βρηκα σε ενα κουτι πεταγμενα εδω στην ΤΕΛΙΑ χωρα σας που ειναι ολα τοσο καλα οργανωμενα με ασυλα κτλπ!!!!! Και ΝΑΙ τα αφηνω ελευτερα ξανθουλα μου οταν ο μπεμπης μου κοιματε και εχω χρονο γιατι δουλευω και βραδυ. Οταν δεν γνωριζεις της καταστασεις απο καποιον ΔΕΝ μιλας εσεις με τους πολους φιλοσοφους σας εδω στην αχρηστη χωρα σας με τους πολους φιλοζωους και τις φολες σας!!!! Και μεσα δεν γινετε να τα εχω γιατι θα εχω προβλημα με τον αντρα μου!!! COMPRENDRE???? Αν εχεις καμμια καλη λυση την ακουω!! Γιατι μεχρι τωρα ολοι φιλοσοφουνε αλλα κανεις δεν εχει μια λυση!! Και κοπελλα μου ξανθια ειμαι και εγκυος και δεν επιτρεπετε καν να μαζευω τα κακα τους γιατι μπορει να παθω τοξοπλασμα εαν τα ξερεις αυτα σαν ξανθια που εισαι!!!! Αιντε γιατι ολοι σας εισαστε φιλοσοφοι και λιγα κανετε!!!!

Μπορεις σε παρακαλώ αν έχεις την ευγενή καλοσύνη να πείς σε ποιόν αναφέρεσαι??:)

Μαλλον ΣΕ ΜΕΝΑ τα λες γιατι ειπα οτι ειμαι Ξανθία σαν σχήμα λόγου και χαριτολογώντας....

Δεν θα το σχολιάσω καθόλου... γιατι ουτε και ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ΅!!!!!!!!!! - ουτε αν είμαι Ελληνιδα ή οτι άλλο, ούτε τι έχω κάνει, ούτε τίποτα......

Συχωρεμένη.... και καλή καρδιά.

Frency, δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι. Κανείς δεν είχε την πρόθεση να σε προσβάλλει. Τα κορίτσια απλώς διατύπωσαν κάποιες εύλογες απορίες για τα γατάκια, για να μπορέσουμε όλοι να βρούμε μια λύση.

Πιστευω να ειναι 7 εβδομαδες τωρα??? Τοσο πιστευω. Τρωνε μονα τους κανουνε και κακα σε αμμο αλλα τα λυπαμαι μεσα στο κλουβι επειδη δεν εχω αλου να τα βαλω!!!!!! Λογο παιδιου αντρα και εγκυμοσυνης!!!!!! Αλλα παντα καλυτερα αποτο κουτι που τα βρηκα πεταγμενα εξω στα χωραφια!!!! Εαν ξερει κανενας καποιον να τα φιλοξενησει για να ειναι πιο καλα εκει ευχαριστως εγω ΔΕΝ μπορω να τα κανω ουτε εμβολια ουτε να τα δωσω την σημασια και φροντιδα που πρεπει..αλλιως δεν παραμενει παρα να τα αφησω ελευτερα να βρουν μονα τους την τυχη τους!!!!.....Εαν καποιος υπαρχει ακουω!!

βρε παιδια ας μην αρχισουμε τα μαλωματα παλι...:redface:

Frency?
έχεις βάλει αγγελίες?? βάλε και μια φώτο ίσως υπάρχει ενδιαφερόμενος ;)

Εαν ξερει κανενας καποιον να τα φιλοξενησει για να ειναι πιο καλα εκει ευχαριστως εγω ΔΕΝ μπορω να τα κανω ουτε εμβολια ουτε να τα δωσω την σημασια και φροντιδα που πρεπει..

Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο μήνυμά μου το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι να βάλεις αγγελίες για να υιοθετηθούν. Αφού είναι τόσο μικρά θα φύγουν εύκολα. Αν μπορείς, βάλε και καμιά φωτογραφία, γιατί βοηθάει πολύ.

πως αλλαζετε το μηνυμα???

Αλλάζεις το μήνυμα πατώντας το κουμπί της επεξεργασίας κάτω δεξιά. Αυτό το δικαίωμα το έχεις μόνο 24 ώρες μετά την ώρα καταχώρησης του μηνύματός σου. Αν αναφέρεσαι στα greeklish, δεν πειράζει, έχει περάσει άλλωστε αυτό το διάστημα.:)

συγνωμη αλλα δεν καταλαβαίνω τον επιθετικό σου τόνο. Μπαίνεις εδω 5 φορές ολες και όλες και λες να σε βοηθήσουμε. Γνωρίζουμε αν πραγματι ισχύουν τα όσα λες; Μπραβο σου που φροντίζεις τα γατακια όσο και όπως μπορείς αλλα νομίζω οτι οι ερωτήσεις που εκανε η Τζουλια ειναι λογικές.
Τωρα να εχουμε κανει ή όχι πράγματα δεν νομιζω ότι είσαι σε θεση να το κρίνεις καθώς δεν έχεις κλείσει ουτε μήνα που έχεις γραφτεί στο φορουμ.
Το να λεει καποιος έχω 3 γατακια βοηθηστε με ειναι ένα θεμα όπως καταλαβαίνεις..ψαξε να δεις ποσοι το κανουν αυτό σε καθημερινή βάση..επισης δεν είμαστε σύλλογος, ουτε σωματείο, αν πιστευες οτι αυτοματως θα λυνοταν το θεμα σου με το που θα το ελεγες τι να πω... οτι γινεται γίνεται απο καλή διάθεση εδω μέσα και απο οτι βλεπω απο την μερια σου δεν υπάρχει..
Τα σχολια για την χωρα μας ίσως περιτεύουν

Λοιπον δεν εχω και πολυ χρονο για ανοησιες. Αγγελιες ναι βαλανε 2 ατομα παντου μαπαντου..εδω και 3 εβδομαδες..δηλαδη μην στεναχωριωσαστε για αυτο...και τζουλια και εσενα σε συγχωρω που μιλας σε καποια που ουτε καν δεν ξερεις με επιθετικο τροπο....Εαν καποιος θελει να φιλοξενησει 2 γατακια πιο καλα απο οτι το κανω εγω τοτε ακουω...Εγω δεν μπορω να κανω κατι παραπανω και σε 5-6 μηνες μολις γεννησω παω πισω στην χωρα μου με τα 2 σκυλια μου..ναι εχω και σκυλια που ναι αυτα τα εχω εμβολιασει και στειρωσει..αλλα δυστηχως δεν μπορω να βοηθησω ολα τα ζωα εφοσον οι ιδιοι ανθρωποι ειναι ΖΩΑ εδω στην ελλαδα..πραγματικα ειναι για κλαμματα ο πολιτισμος εδω..και ας ειμαι μιση ελληνιδα..δεν ειμαι και πολυ περιφανη!!!!!! Καλυτερα να ειμουνα τουρκαλα που λεει ο λογος!!!!! Παω να κανω δουλιες γιατι σε 6 ωρες παλι δουλευω...

εύχομαι τα καλύτερα. Καλό Ταξίδι

εγω παντως δεν ειδα κανεναν μα κανεναν επιθετικο τονο της julia,ισα-ισα ο δικος σου ηταν απαραδεκτος.και οπως ξαναειπαμε δεν εισαι η μονη που βοηθαει ζωακια πεταμενα,και 1 και 2 και 35 εχω βρει,τί παει να πει αυτο?ολοι βοηθαμε οπως μπορουμε και ακομη παραπανω απο τις δυναμης μας και εγω εχω παιδι και εγω ημουν εγκυος και εγω δουλευω,οχι ομως να γινεσαι επιθετικη!καλη τυχη!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back