Frency
Νεοφερμένο μέλος
Φρενσυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frency
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Γιατί μωρε τα εχεις σε κλουβί???
Και αν τελικά ΔΕΝ βρείς Λύση θα τα έχεις εκεί μέχρι να μεγαλώσουν και να "σκάσουν"....?? Δεν τα βγάζεις καθόλου εξω να ξεπιαστούν???
Αν είναι περιφραγμένο το μπαλκόνι μπορείς να τα έχεις ελεύθερα υπο την επίβλεψή σου....
Η αλλιώς γιατί δεν τα βάζεις μέσα. ???
Τα γατάκια και ειδικά τα μικρά είναι απαραίτητο να έχουν χώρο, να κινούνται και να αναπτυχθούν σωστά και υγιεινά!!!
Οταν γίνουν 2 μηνών μπορείς άνετα να τα εμβολιάσεις μην σου πω και τώρα οτι είναι ΟΚ. Απλά θα πρέπει να τα δει γιατρός, μπορεί να μην είναι ανεπτυγμένα σωστά από τον περιορισμό και την ακινησία. Το κόστος είναι περίπου 20-30ε το εμβόλιο, εξαρτάται από τον Κτηνίατρο.
Σε 3-4 εβδομάδες θα χρειαστεί να κάνεις το επαναληπτικό εμβόλιο.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
εν παση περιπτωση καλυτερα αν δεν τα κρατησεις να βαλεις αγγελιες με φωτογραφιες στο αντιστοιχο τοπικ.... καλη επιτυχια
ruko
Διάσημο μέλος
Θα μπορούσες να βάλεις αγγελίες για να βρουν σπίτι. Είναι μικρά και θα υιοθετηθούν εύκολα.
Εδώ θα βρεις μια λίστα με σάιτ που δέχονται αγγελίες.Επίσης βάλε πολλές αφισούλες στα πετ σοπ της περιοχής σου.
Τέλος, να σε παρακαλέσω να μη γράφεις με greeklish, γιατί απαγορεύνται από τους κανόνες του φόρουμ και είναι δυσανάγνωστα. Σε παρακαλώ διόρθωσε το μήνυμά σου.
Frency
Νεοφερμένο μέλος
Frency
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Πρωτα απ'ολα επειδη δεν με γνωριζεις πως μιλας ετσι???? Το μπαλκονι δεν ειναι περιφραγμνενο και τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουνε αυτο. Τα οικονομικα μου ουτε δεν επιτρεπουνε να τα κανω καν εμβολια!!!!! Τα βρηκα σε ενα κουτι πεταγμενα εδω στην ΤΕΛΙΑ χωρα σας που ειναι ολα τοσο καλα οργανωμενα με ασυλα κτλπ!!!!! Και ΝΑΙ τα αφηνω ελευτερα ξανθουλα μου οταν ο μπεμπης μου κοιματε και εχω χρονο γιατι δουλευω και βραδυ. Οταν δεν γνωριζεις της καταστασεις απο καποιον ΔΕΝ μιλας εσεις με τους πολους φιλοσοφους σας εδω στην αχρηστη χωρα σας με τους πολους φιλοζωους και τις φολες σας!!!! Και μεσα δεν γινετε να τα εχω γιατι θα εχω προβλημα με τον αντρα μου!!! COMPRENDRE???? Αν εχεις καμμια καλη λυση την ακουω!! Γιατι μεχρι τωρα ολοι φιλοσοφουνε αλλα κανεις δεν εχει μια λυση!! Και κοπελλα μου ξανθια ειμαι και εγκυος και δεν επιτρεπετε καν να μαζευω τα κακα τους γιατι μπορει να παθω τοξοπλασμα εαν τα ξερεις αυτα σαν ξανθια που εισαι!!!! Αιντε γιατι ολοι σας εισαστε φιλοσοφοι και λιγα κανετε!!!!
Μπορεις σε παρακαλώ αν έχεις την ευγενή καλοσύνη να πείς σε ποιόν αναφέρεσαι??

Μαλλον ΣΕ ΜΕΝΑ τα λες γιατι ειπα οτι ειμαι Ξανθία σαν σχήμα λόγου και χαριτολογώντας....
Δεν θα το σχολιάσω καθόλου... γιατι ουτε και ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ΅!!!!!!!!!! - ουτε αν είμαι Ελληνιδα ή οτι άλλο, ούτε τι έχω κάνει, ούτε τίποτα......
Συχωρεμένη.... και καλή καρδιά.
ruko
Διάσημο μέλος
Frency
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Sia
Νεοφερμένο μέλος
έχεις βάλει αγγελίες?? βάλε και μια φώτο ίσως υπάρχει ενδιαφερόμενος

ruko
Διάσημο μέλος
Εαν ξερει κανενας καποιον να τα φιλοξενησει για να ειναι πιο καλα εκει ευχαριστως εγω ΔΕΝ μπορω να τα κανω ουτε εμβολια ουτε να τα δωσω την σημασια και φροντιδα που πρεπει..
Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο μήνυμά μου το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι να βάλεις αγγελίες για να υιοθετηθούν. Αφού είναι τόσο μικρά θα φύγουν εύκολα. Αν μπορείς, βάλε και καμιά φωτογραφία, γιατί βοηθάει πολύ.
πως αλλαζετε το μηνυμα???
Αλλάζεις το μήνυμα πατώντας το κουμπί της επεξεργασίας κάτω δεξιά. Αυτό το δικαίωμα το έχεις μόνο 24 ώρες μετά την ώρα καταχώρησης του μηνύματός σου. Αν αναφέρεσαι στα greeklish, δεν πειράζει, έχει περάσει άλλωστε αυτό το διάστημα.

RedCat
Διάσημο μέλος
Τωρα να εχουμε κανει ή όχι πράγματα δεν νομιζω ότι είσαι σε θεση να το κρίνεις καθώς δεν έχεις κλείσει ουτε μήνα που έχεις γραφτεί στο φορουμ.
Το να λεει καποιος έχω 3 γατακια βοηθηστε με ειναι ένα θεμα όπως καταλαβαίνεις..ψαξε να δεις ποσοι το κανουν αυτό σε καθημερινή βάση..επισης δεν είμαστε σύλλογος, ουτε σωματείο, αν πιστευες οτι αυτοματως θα λυνοταν το θεμα σου με το που θα το ελεγες τι να πω... οτι γινεται γίνεται απο καλή διάθεση εδω μέσα και απο οτι βλεπω απο την μερια σου δεν υπάρχει..
Τα σχολια για την χωρα μας ίσως περιτεύουν
Frency
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool