Φιλοξενία! SOS!

• Thread starter Thread starter Havana
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τι βοηθεια ζητας? δεν εχω καταλαβει:hmm:
καποιον να παρει σπιτι του τα γατακια που μαζεψες απο το δρομο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επισης η yasmin,σου προτεινε κατι,γιατι δεν το ψαχνεις και αυτο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιστευω εαν το κρατος δεν κανει κατι για τα αδεσποτα εδω στην ελλαδα γατες και σκυλια ποτε δεν θα λυθει το προβλημα εδω στην ελλαδα. Εγω ειμαι πολυ τσαντισμενη με την ελλαδα και τα παντα τις γιατι ολοι τους (που λεει ο λογος δηλαδη) ζουν στον κοσμο τους. Κοιτα εαν ζουσα σε χωριο με κηπο θα ειχα τα γατακια εξω στον κηπο..το μιολισα και με τον αντρα μου αυτο οτι εαν δεν βρεθει καποιος συντομα 8α πρεπει τα γατακια να τα παω πισω στον καλυπτο και εκει 8α τα κανω μια φωλιτσα και θα τα ταιζω και ας ελπισω πως δεν θα φυγουν. Τα αγαπω τα ζωα αλλα εω δεν ξερεις απο που να πρωτο αρχησεις να βοηθας! Να φανταστεις οτι οταν ηρθα εδω στο Ιλιον υπηρχανε πανω απο 8 σκυλια στην γειτωνια...Ολα τα δηλητηριασανε και οταν εγινε αυτο πηρα την τελευταια που εμεινε μεσα για να μην την σκωτωσουν και αυτην...δεν καταλαβαινω γιατι οι ανθρωποι εχουν τοσο μεγαλο μισος η και αδιαφορια για τα ζωντανα τριγυρω τους αλλα καπου καπου ναι τους καταλαβαινω..εφοσον ολα πανε χαλια σε αυτην την χωρα απο δουλιες οικονομια απεργιες ανεργιες κτλπ πως μπορουν να δειξουν το ενδοιαφερον τους για κατι αλλο?? Δηλαδη με λιγα λογια: το κρατος φταιει...και πολυ μαλιστα..Α οι γονεις μου εχουν 10 γατες και 3 σκυλια ολα στην πατριδα μου (Ολλανδια) Ολα τα μαζεψανε απο τον δρομο..τραυματισμενα νεογεννητα αρρωστα ολα τα μαζεψανε και τα φροντιζουνε..αλλα ειναι συνταξιουχοι και ετσι μπορουνε...να μπορουσα και εγω να ειχα πολλα λεφτα να εκανα κατι καλο μα πολυ καλο θα το εκανα..Τελος παντον. Σορι αλλα εχω φρικιασει εδω και σορι εαν δεν ειμοθν σωστη. Καλη σου νυχτα και φωτογραφιες θα βαλω απο αυριο σε sites για να μπορουν τα γατακια να ειναι πιο καλα καπου.

Φρενσυ.

αγγελικη τωρα το ειδα θα το κοιταξω αυριο. Καλη σας νυχτα.

Πιστευω εαν το κρατος δεν κανει κατι για τα αδεσποτα εδω στην ελλαδα γατες και σκυλια ποτε δεν θα λυθει το προβλημα εδω στην ελλαδα. Εγω ειμαι πολυ τσαντισμενη με την ελλαδα και τα παντα τις γιατι ολοι τους (που λεει ο λογος δηλαδη) ζουν στον κοσμο τους. Κοιτα εαν ζουσα σε χωριο με κηπο θα ειχα τα γατακια εξω στον κηπο..το μιολισα και με τον αντρα μου αυτο οτι εαν δεν βρεθει καποιος συντομα 8α πρεπει τα γατακια να τα παω πισω στον καλυπτο και εκει 8α τα κανω μια φωλιτσα και θα τα ταιζω και ας ελπισω πως δεν θα φυγουν. Τα αγαπω τα ζωα αλλα εω δεν ξερεις απο που να πρωτο αρχησεις να βοηθας! Να φανταστεις οτι οταν ηρθα εδω στο Ιλιον υπηρχανε πανω απο 8 σκυλια στην γειτωνια...Ολα τα δηλητηριασανε και οταν εγινε αυτο πηρα την τελευταια που εμεινε μεσα για να μην την σκωτωσουν και αυτην...δεν καταλαβαινω γιατι οι ανθρωποι εχουν τοσο μεγαλο μισος η και αδιαφορια για τα ζωντανα τριγυρω τους αλλα καπου καπου ναι τους καταλαβαινω..εφοσον ολα πανε χαλια σε αυτην την χωρα απο δουλιες οικονομια απεργιες ανεργιες κτλπ πως μπορουν να δειξουν το ενδοιαφερον τους για κατι αλλο?? Δηλαδη με λιγα λογια: το κρατος φταιει...και πολυ μαλιστα..Α οι γονεις μου εχουν 10 γατες και 3 σκυλια ολα στην πατριδα μου (Ολλανδια) Ολα τα μαζεψανε απο τον δρομο..τραυματισμενα νεογεννητα αρρωστα ολα τα μαζεψανε και τα φροντιζουνε..αλλα ειναι συνταξιουχοι και ετσι μπορουνε...να μπορουσα και εγω να ειχα πολλα λεφτα να εκανα κατι καλο μα πολυ καλο θα το εκανα..Τελος παντον. Σορι αλλα εχω φρικιασει εδω και σορι εαν δεν ειμοθν σωστη. Καλη σου νυχτα και φωτογραφιες θα βαλω απο αυριο σε sites για να μπορουν τα γατακια να ειναι πιο καλα καπου.

Φρενσυ.
Και εμας που είναι χώρα μας η Ελλάδα πολλές φορές μας πληγώνουν αυτα που βλέπουμε αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο...Οι περισσότεροι εδώ όπως προαναφέρθηκε προσπαθούν πολύ σκληρά και με προσωπική θυσία να αποκαταστήσουν αυτη την ελλειψη παιδείας που οδηγει στην κακή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα...Ισως στη πατριδα σου να είναι αλλιώς μακάρι να ήταν και εδω καλύτερα τα πραγματα σε μερικους τομεις, και αν δεν είναι, ειμαστε πρόθυμοι να τα αλλάξουμε...Το κράτος...Μεγαλη κουβέντα ειπες τώρα, εδώ δεν τους νοιάζει για τους άστεγους και τους "αδέσποτους" ανθρώπους, λες να νοιαστούν για τα ζωάκια?? Αυτο δεν μας ρίχνει όμως εμεις αγαπάμε,νοιαζόμαστε και φροντίζουμε όσα περισσότερα ζώα μπορούμε...Αλλοιμονο αν αφήναμε την κάθε άσχημη κατάσταση να επηρρεάζει την ζωή μας...Εμένα ασ πούμε προσωπικά με απασχολούν και οι απεργίες και η ανεργία και η πολιτική αλλα δεν τα συζητάω με τις γάτες μου...Όταν αγαπάς τα ζώα και μόνο που τα αντικριζεις τα ξεχνάς αυτα τα επουσιώδη...Πραγματικά δεν ήθελα με τίποτα από τα παραπάνω να σε προσβάλλω, ελπίζω να είναι καλοδεχούμενες και οι άλλες απόψεις...

Με το καλό το μωρό σου, σου εύχομαι να είστε γεροι και οι δύο

Με το καλό να δώσεις και τα μωρά γατάκια...

ΥΣ: Επειδή έχω και εγώ γατάκια περίπου σε αυτη την ηλικία και ξέρω πόσο ενεργητικά είναι, μήπως θα ήταν καλύτερα να τα αφήνεις που και που να παίζουν στην βεράντα ή στην αυλή αν έχεις??Αλλωστε σε αυτη την ηλικία είναι λίγο δειλά και δεν απομακρύνονται πολύ...

:down::down::down:
απο την αρχη εδειξες ποσο βιαζεσαι να ξεφορτωθεις τα γατακια και οταν σε ζορισαμε προβαλες ενα σωρο δικαιολογιες....
Αφου η ουσια ειναι πως να τα δωσεις, μπες βαλε μια αγγελια και μιλα λιγο καλυτερα.Κανεις δεν σου μιλησε κακοτροπα και αποτομα, εσυ εκανες την αρχη.
Καλη σου τυχη... θα την χρειαστεις!

Παντως οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται!! :whistle:

Παντως οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται!! :whistle:

ε και οποιος εχει την σφιγγα... σφιγγεται... :P

Κοίτα να δεις και οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι συλλέγουν τα ζώα και τα θανατώνουν αν δεν υιοθετηθούν μην μολύνουν την πεντακάθαρη χώρα τους. Σε κάποιες χώρες τρώνε τα γερασμένα άλογα και να μην συνεχίσω και άλλα που αφορούν εμπόριο ζώων για πειραματόζωα κλπ. Γενικά ο κόσμος έχει βρωμίσει παντού απλά μερικοί είναι πιο πρωτόγονοι και κάποιοι κάνουν τα εγκλήματα πιο πολιτισμένα. Όλα είναι θέμα ψυχής και παιδείας.

Απλα μια αποψη ειπα για το καλο κρατος τις ελλαδος αλλα μαλλον οποιος εχει την μηγα ναι οντος μιγιαζετε... καλη σας τυχη εγω κανω οτι μπορω και οχι παραπανω..δεν ειναι τοσο τα λεφτα για τα γατακια (μου τα δινουν και οι γονεις μου) αλλα ΕΛΕΙΨΕΙ ΧΡΟΝΟΥ εαν καταλαβαινετε ελληνικα... anyway ας μην κουραζομαι εδω αλλο. bye bye

Απλα μια αποψη ειπα για το καλο κρατος τις ελλαδος αλλα μαλλον οποιος εχει την μηγα ναι οντος μιγιαζετε... καλη σας τυχη εγω κανω οτι μπορω και οχι παραπανω..δεν ειναι τοσο τα λεφτα για τα γατακια (μου τα δινουν και οι γονεις μου) αλλα ΕΛΕΙΨΕΙ ΧΡΟΝΟΥ εαν καταλαβαινετε ελληνικα... anyway ας μην κουραζομαι εδω αλλο. bye bye

αυτό που βλεπω όμως ειναι συνεχώς να ξεφεύγεις απο το θεμα. καλή τυχη ελπίζω να έχουμε ολοι ,,, οπωσ και τα γατάκια για τα οποία αναρτήθηκε το συγκεκριμένο Post.

εχτές σου έγραψα αν μπορείς να βάλεις φώτο , γιατι είχα ενδιαφερόμενο για γατόνι,,αλλά πουθενά η απάντηση εκ μέρους σου.

ελπιζω στη καλή τυχη των γατιών

νο κομεντ.... γιατι άμα κομεντ θα ξεκατινιαστομεντ μετα :lol:

Η λύση σου δώθηκε εδώ, αλλα προφανως δεν σε ενδιαφερει πραγματικά τι θα γινουν τα γατακια. Το ποστ μαλλον ειναι για το θαψιμο της ελλαδας και του φορουμ παρα για να χρησιμοποιησεις οποια λυση σου ειπαμε. Καλη τυχη στα γατακια αν και δεν το βλέπω.

ειναι προφανές ότι έχεις ορεξη κυρίως για κουβεντα. Δυστυχως το συγκεκριμενο δεν ειναι chat. Η δική μου λογικη λεει οτι οποιος ειναι αρκετα φιλοζωος για να μαζεψει ενα ζωο απο τον δρόμο κατοπιν ειναι υπευθυνος για την τύχη του και πρεπει να ειναι προετοιμασμενος για ολα τα ενδεχομενα, ακομα και να του ξεμεινει το γατι ή το σκυλακι. Το αν θα ζητησει ή θα του προσφερθεί βοηθεια είναι ενα αλλο θεμα και το πως ζηταει κανεις αυτή τη βοηθεια και το ποσο συνεχιζεις εσύ να προσφερεις σ'αυτό.
Χαιρετω. Καλη επανοδο στην πατρίδα σου...

Υ.Γ. Γιασμιν εγω γατακια δεν είδα...

Ποπο πολυ μας τα ζαλισατε....Εχτες μεσανυχτα εστειλα ενα mail στις 2:30 και στην yasmin αλλα μαλλον δεν το ειδατε... Κοιτα επειδη ΔΟΥΛΕΥΩ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (μεχρι εδω οα οκ?????) και δεν γινετε να ξυπναω απο τις 6..που ξυπναω ομως...δεν μπορεσα ΑΚΟΜΗ να στειλω ΦΩΤΟ!!!!! ποπο απο λογια δεν καταλαβαινετε βλεπω.... Λοιπον και φωτο ειχα στειλει στην druilia so τι αγχωνοσαστε για ψυρες????

Ποπο πολυ μας τα ζαλισατε

τα ποιά:blink::blink::blink::blink:??????????

με προλαβες Ουρανια μου....
τι ακριβως σου ζαλισαμε και αφου σου τα ζαλισαμε... γιατι ακομα εισαι εδω???

Επειδή το παρόν νήμα δεν εξυπηρετεί σε τίποτα άλλο πέρα από την ανακύκλωση καβγάδων και αντιπαραθέσεων, κλειδώνεται.

Όποιος θέλει να βοηθήσει ας στείλει πμ στη Frency.
Ευχαριστώ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back