Φιλοξενία

• Thread starter Thread starter selefa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

selefa

Νεοφερμένο μέλος

Η selefa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
Καλημέρα και Χριστός Ανέστη.
Πέταξαν ένα γατάκι χθες στο δρόμο πολύ μικρό. Δε το θέλανε το επέταξαν στα σκουπίδια και κάποια παιδιά το έβγαλαν.
Το μάζεψα και το πήγα στο γιατρό. Είναι πολύ κούτσικο. Η γιατρός δε ξέρει ακριβώς τι ηλικία έχει γιατί έχει βγάλει δοντάκια μεν αλλά είναι μικρούλη σωματικά,ωστόσο πρέπει να είναι από 2 βδομάδων μέχρι ένα μήνα.
Έχει επιπεφικίτιδα. Του πήρα σταγόνες για τα ματάκια. Δε ξέρω αν θα χρειαστεί θεραπεία.

Μπορεί κάποιος να το φιλοξενήσει προσωρινά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γραψε σε πολη βρισκεσαι και δωσε και το τηλεφωνο σου αν θες. θα βοηθουσε και φωτο του μικρου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περιοχή Θεσσαλονίκη-Μενεμένη.

https://eikona.info/images/83016739537112287400.jpg
https://eikona.info/images/61764771771443067781.jpg

Τηλ. 6982641550.

Οι φώτο είναι από χθες. Σήμερα άνοιξε αρκετά το ματάκι.
Αν και πολλές φορές το τρίβει το καημένο.
Του έβαλα σταγόνες και το καθαρίζω με νερό πολλές φορές την ημέρα.

Ειναι πολυ μικρακη μπραβο σου που το βοηθας θα γινει μεγαλος γαταρος(μου κανει αγορακι:))

Είναι κοριτσάκι... και πολύ παιχνιδιάρικο

74923247374784499771.jpg

Νάζια στον φακό...
Το ματάκι ανοίγει σιγά-σιγά

Δυο μέρες στο σπίτι και μας έκλεψε την καρδία.
Έμαθε κιόλας να κάνει κακάκια στην άμμο.
:)

υπαρχει μια φοιτητρια στο φορουμ απο εκει που αναλαμβανει φιλοξενιες.. μηπως να απευθυνθεισ σε αυτην? εγραψε στο θεμα γατοντανταδες.(κατι τεοιο)

74923247374784499771.jpg

Νάζια στον φακό...
Το ματάκι ανοίγει σιγά-σιγά

Πάντως είναι μια μικρή κουκλίτσα και που όταν μεγαλώσει θα γίνει μεγάλη καλλονή! :clapup::clapup:
Ωραία χαρακτηριστικά και επιπλέον απίστευτη η απόχρωση του γκρί και τόσο αρμονικά κατανεμημένη.
Ειδικά αυτά τα λιλιπούτεια τα ποζαράκια τα γλυκά με τα πατουσίνια μου'ρχεται να τα φάω:slourp::slourp:
Μου φαίνεται οτι την ερωτεύτηκα από τη φωτο :inlove:
Περαστικούλια της και όλα να πάνε καλά εύχομαι:)

υπαρχει μια φοιτητρια στο φορουμ απο εκει που αναλαμβανει φιλοξενιες.. μηπως να απευθυνθεισ σε αυτην? εγραψε στο θεμα γατοντανταδες.(κατι τεοιο)

Θα το κοιτάξω ευχαριστώ πολύ.

Μπορείς να μου στείλεις το link;
Δεν μπόρεσα να βρω τη σελίδα και η πλάκα είναι ότι είχα δει το θέμα
πριν βρω το γατάκι.

94641651966905033170.jpg

75099126445585420519.jpg

Τα μάτια τέρμα ανοιχτά και παρατηρούν τα πάντα.
Λίγες μέρες ακόμα για τη θεραπεία και τέλος.
Αν μπορούσα θα σήκωνα και video με το πως κάνει ο γατούλης μου που την βλέπει πίσω από την πόρτα.

κουκλακι ειναι..τελικα δεν βρεθηκεσ κανενασ?

Όχι ακόμα...

Είναι κουκλάρα και απίστευτα γλυκούλα. Αν μπορείς προσπάθησέ το κι άλλο, μην το ξανακατεβάσεις το καημένο στο δρόμο :( Βέβαια αφού έχεις κι άλλο γατούλη τα πράματα είναι δύσκολα.

Νομίζω θα βοηθούσε να έβαζες μια αγγελία σε κάποιο πετ σοπ ή κτηνιατρείο.

Είναι κουκλάρα και απίστευτα γλυκούλα. Αν μπορείς προσπάθησέ το κι άλλο, μην το ξανακατεβάσεις το καημένο στο δρόμο :( Βέβαια αφού έχεις κι άλλο γατούλη τα πράματα είναι δύσκολα.

Νομίζω θα βοηθούσε να έβαζες μια αγγελία σε κάποιο πετ σοπ ή κτηνιατρείο.

Το προσπαθώ...
Ο γατούλης μου το παλεύει. Έχει γρυλίσει καμιά 2 φορές αλλά δε μας κρατάει μούτρα.
Προσπαθώ να του δείξω ότι δε έχει κάτι να ζηλέψει και ότι την προσοχή μας.
Είναι μεν στειρωμένος ο δικός μου αλλά είναι διαφορετικό φύλο και δε ξέρω κατά πόσο είναι καλό...

Η μικρή είναι πραγματικά κουκλίτσα!!! ;):) μακάρι να τα βρουν με το γατούλη σου και να γίνουν παρεάκι!! αφού γρυλλίζει ελάχιστα...νομίζω ότι είναι ζήτημα χρόνου να τα βρουν...ίσως όπως έχουν πει και τα παιδιά να βαλεις ένα παιχνιδάκι της στο γατούλη σου για ώρα να το μυρίσει για να συνηθίσει... Εμάς η Κίρα ήταν επιθετική καμμία σχέση με αυτό που λες....προσπάθησέ το όσο μπορείς!!!:)

είναι κουκλι:clapup:
γνωμη μου αν εχεις εναγατουλινι ,αν μπορεις βεβαια,κρατα και αυτο!!!!!!!!!!!!θα τα βρουνε και θα ειναι σουπερ παρεακι!!!!!!!!!!!!

δεν θα το μετανιώσεις ποτέ.......................;)

είναι κουκλι:clapup:
γνωμη μου αν εχεις εναγατουλινι ,αν μπορεις βεβαια,κρατα και αυτο!!!!!!!!!!!!θα τα βρουνε και θα ειναι σουπερ παρεακι!!!!!!!!!!!!

δεν θα το μετανιώσεις ποτέ.......................;)

Το φαντάζομαι... και είναι πολύ γλυκιά και παιχνιδιάρα η μικρή, αλλά δυστυχώς δεν έχω τη χρηματική δυνατότητα για ένα ακόμα γατί...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back