Φλοίσβος, ένας χρόνος μετά...

Εχτές παραλάβαμε τα μπλουζάκια:clapup::clapup:.
Οι παραγγελίες ετοιμάζονται και θα σταλούν άμεσα;).

Καιρος ηταν κυρα-Κωνσταντινα!!:mad::P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:teasing::teasing::teasing::teasing::teasing:
Εχτές τα φτύσαμε, εφιάλτες είχα........ένα ραντάκι small, ένα t-shirt medium, 2 σκουλαρίκια.........:crazy::crazy::crazy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:teasing::teasing::teasing::teasing::teasing:
Εχτές τα φτύσαμε, εφιάλτες είχα........ένα ραντάκι small, ένα t-shirt medium, 2 σκουλαρίκια.........:crazy::crazy::crazy:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Αχ, βρε κορίτσι, τι τραβάς κι εσύ και στη λένε κι από πάνω!

Λοιπόν, χρειάζομαι αποτοξίνωση από την Mme konstans γιατί βαρέθηκα να την βλέπω:P
Χθες το βράδυ τρεις ώρες καθόμαστε και φτιάχναμε τις παραγγελίες, μοιράζοντάς τες σε σακκούλες.
Νομίζω ότι όσα κορίτσια περιμένουν μπλουζάκια και σιχτίριασαν για την αργοπορημένη αποστολή, θα αποζημιωθούν γιατί βγήκαν πολύ όμορφα.

Σας υπενθυμίζω να στέλνετε pm στην Κωνσταντίνα όσοι κάνετε κατάθεση.

Επειδή βρίσκω στο λογαριασμό μια κατάθεση χτεσινή αγνώστου πατρός ή μητρός :P μήπως ξέρει κάποιος κάτι;:hmm:

Επειδή βρίσκω στο λογαριασμό μια κατάθεση χτεσινή αγνώστου πατρός ή μητρός :P μήπως ξέρει κάποιος κάτι;:hmm:
Κων/να μαλλον η δικια μου ειναι:redface: ειπα στη Βουλα οτι θα κανω μεταφορα απο το λογαριασμο του Βασιλη σε εσας επειδη εχει και εκεινος Eurobank.;) Aν η καταθεση ειναι 20? και το μικρο ονομα Βασιλειος ειναι δικια μου:worry:

Ok, ευχαριστούμε πολύ Αντωνία μου:)

Ναι!

Καλέ τι έγινε, παραλάβατε τα πράγματα σας; Σας άρεσαν; :hmm:

Τα δικα μου ειναι πανεμορφα ολα!!!! :clapup::clapup::clapup::clapup:
σημερα κιολας φορεσα κ το ενα ζευγαρι γατοσκουλαρικια!!!! :D:redface::redface: εννοειται οτι φορεσα αμεσως (και πλεον μονιμα:redface:) το βραχιολι με την μουσουδα του παιδιου μου!:redface::clapup::D

Καλέ τι έγινε, παραλάβατε τα πράγματα σας; Σας άρεσαν; :hmm:

Εγώ είμαι εκτός Θεσσαλονίκης, χθες το απόγευμα που πέρασα από το διαμέρισμα δεν βρήκα ακόμη καμιά ειδοποίηση στο γραμματοκιβώτιο.Με τα ΕΛΤΑ δεν τα στείλατε;:hmm:
Θα δω τώρα την κυριακή που θα γυρίσω.:hmm:
Ανυπομονώ πολύ για το κολιέ με την φωτό του κοριτσιού μου!;):D

Εγώ είμαι εκτός Θεσσαλονίκης, χθες το απόγευμα που πέρασα από το διαμέρισμα δεν βρήκα ακόμη καμιά ειδοποίηση στο γραμματοκιβώτιο.Με τα ΕΛΤΑ δεν τα στείλατε;:hmm:
Θα δω τώρα την κυριακή που θα γυρίσω.:hmm:
Ανυπομονώ πολύ για το κολιέ με την φωτό του κοριτσιού μου!;):D

Νίκη το έστειλα την Δευτέρα 26/7. Όλα τα υπόλοιπα που έστειλα μαζί παρελήφθησαν.

Νίκη το έστειλα την Δευτέρα 26/7. Όλα τα υπόλοιπα που έστειλα μαζί παρελήφθησαν.

Πιστεύω μέχρι το Σάββατο να έρθει...από δευτέρα θα λείψω μια βδομάδα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back