aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εχτές παραλάβαμε τα μπλουζάκια.
Οι παραγγελίες ετοιμάζονται και θα σταλούν άμεσα.
Καιρος ηταν κυρα-Κωνσταντινα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Εχτές τα φτύσαμε, εφιάλτες είχα........ένα ραντάκι small, ένα t-shirt medium, 2 σκουλαρίκια.........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εχτές τα φτύσαμε, εφιάλτες είχα........ένα ραντάκι small, ένα t-shirt medium, 2 σκουλαρίκια.........![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

Χθες το βράδυ τρεις ώρες καθόμαστε και φτιάχναμε τις παραγγελίες, μοιράζοντάς τες σε σακκούλες.
Νομίζω ότι όσα κορίτσια περιμένουν μπλουζάκια και σιχτίριασαν για την αργοπορημένη αποστολή, θα αποζημιωθούν γιατί βγήκαν πολύ όμορφα.
Σας υπενθυμίζω να στέλνετε pm στην Κωνσταντίνα όσοι κάνετε κατάθεση.
konstans
Περιβόητο μέλος
μήπως ξέρει κάποιος κάτι;
avtwvia
Διάσημο μέλος
Κων/να μαλλον η δικια μου ειναιΕπειδή βρίσκω στο λογαριασμό μια κατάθεση χτεσινή αγνώστου πατρός ή μητρόςμήπως ξέρει κάποιος κάτι;
![]()
ειπα στη Βουλα οτι θα κανω μεταφορα απο το λογαριασμο του Βασιλη σε εσας επειδη εχει και εκεινος Eurobank.
Aν η καταθεση ειναι 20? και το μικρο ονομα Βασιλειος ειναι δικια μου
konstans
Περιβόητο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
Αυτο ηταν;Ok, ευχαριστούμε πολύ Αντωνία μου![]()

konstans
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

σημερα κιολας φορεσα κ το ενα ζευγαρι γατοσκουλαρικια!!!!

εννοειται οτι φορεσα αμεσως (και πλεον μονιμα
) το βραχιολι με την μουσουδα του παιδιου μου!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ τι έγινε, παραλάβατε τα πράγματα σας; Σας άρεσαν;![]()
Εγώ είμαι εκτός Θεσσαλονίκης, χθες το απόγευμα που πέρασα από το διαμέρισμα δεν βρήκα ακόμη καμιά ειδοποίηση στο γραμματοκιβώτιο.Με τα ΕΛΤΑ δεν τα στείλατε;

Θα δω τώρα την κυριακή που θα γυρίσω.

Ανυπομονώ πολύ για το κολιέ με την φωτό του κοριτσιού μου!

Voula
Διάσημο μέλος
Εγώ είμαι εκτός Θεσσαλονίκης, χθες το απόγευμα που πέρασα από το διαμέρισμα δεν βρήκα ακόμη καμιά ειδοποίηση στο γραμματοκιβώτιο.Με τα ΕΛΤΑ δεν τα στείλατε;
Θα δω τώρα την κυριακή που θα γυρίσω.
Ανυπομονώ πολύ για το κολιέ με την φωτό του κοριτσιού μου!![]()
Νίκη το έστειλα την Δευτέρα 26/7. Όλα τα υπόλοιπα που έστειλα μαζί παρελήφθησαν.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη το έστειλα την Δευτέρα 26/7. Όλα τα υπόλοιπα που έστειλα μαζί παρελήφθησαν.
Πιστεύω μέχρι το Σάββατο να έρθει...από δευτέρα θα λείψω μια βδομάδα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool