Φοβάται τη βροχή

Rafaella95

Νεοφερμένο μέλος

Η Rafaella95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά! Ο γάτος είναι 5 χρονών και εδώ και λίγο καιρό φοβάται την βροχή. Κάθε φορά που ξεκινάει να βρέχει θέλει να πάει να κρυφτεί κάτω από κάποιο κρεβάτι. Όταν δε ρίχνει κεραυνούς κάνει σαν τρελός για να πάει να κρυφτεί. Το θέμα είναι ότι παλιότερα αυτό δεν το έκανε. Κάθε φορά που έβρεχε ή είχε μπουμπουνιτά απλά κουλουριαζόταν σε ένα κρεβάτι ή καναπέ και κοιμόταν. Ή μπορεί να ήταν ξύπνιος και να παίζαμε, τουλάχιστον δεν φοβόταν. Τώρα κάθε φορά που βρέχει τρέχει να κρυφτεί και αν τον πάρω δίπλα μου για να ηρεμήσει θέλει να χωθεί στην αγκαλιά μου και να ζυμώσει. Τι στο καλό έπαθε και ξαφνικά φοβάται την βροχή? Έχετε καμιά παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Φοβάται την βροχή

του γειτονα η γατα το κανει αυτο,αλλα δε ξερω γιατι.βεβαια την μαζεψαν απο εξω στο δρομο,οποτε μπορει να της εμεινε τιποτα
εσενα βγαινει εξω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Φοβάται την βροχή

Ναι βγαίνει κάθε μέρα. Την μισή μέρα την περνάει έξω και την άλλη μισή μέσα. Αλλά και μικρούλης που ήταν είχε τύχει πολλές φορές να είναι έξω ενώ έβρεχε και έβρισκε ένα μέρος να κάθετε ώστε να μην βρέχετε. Δεν έδειχνε ποτέ τρομαγμένος όμως όταν γυρνούσε.

Ενδεχομένως κάποια βροχερή μέρα που βρισκόταν έξω, να συνέβη κάτι που του δημιούργησε τέτοιο σοκ κι αυτό εξηγεί την υπερβολική αντίδραση στο άκουσμα της βροχής:hmm:
Μπορεί να πάρει πολλούς μήνες μέχρι, σταδιακά, να ξεπεράσει κάπως τη φοβία του.
t09037.gif

Και εγώ εκεί καταλήγω, γιατί είναι πολύ περίεργη αυτή του η αντίδραση :/
Ευχαριστώ πολύ παιδιά :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back