endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Ποσο χρονων ειναι η μικρουλα? Και εμενα που την εχουμε αρκετους μηνες και ειναι σχεδον ενος ετους δεν εχει και την καλυτερη σχεση με τους φιλοξενομενους μας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταρχας να χαιρεσαι ολα τα γατουνακια σου!!!
Ποσο χρονων ειναι η μικρουλα? Και εμενα που την εχουμε αρκετους μηνες και ειναι σχεδον ενος ετους δεν εχει και την καλυτερη σχεση με τους φιλοξενομενους μας...
πρεπει να είναι 10 μηνών -τόσο την υπολογίζει η κτηνίατρος
πολλοί φίλοι μου λένε πως ίσως οι εμπειρίες της στο δρόμο-πριν τη μαζεψω-την έκαναν να φοβάται τους ανθρ'ωπους
λέτε να έχουν δίκιο?
πώς θα το ξεπερασει?
πείτε μου ιδέες.....
ευχαριστώ!
speri
Διάσημο μέλος

Εγω εχθες εψαχνα ενα μικρουλη που ολο νιαουριζε και δεν εμφανιζοταν με τιποτα...μερικα ειναι παρα πολυ φοβισμενα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σαφέστατα παίζουν ρόλο και οι εμπειρίες στη ζωη τους.Και ο δικός μου πάντως,που είναι 8 χρονών,το ίδιο κάνει πάντα όταν έχω επισκέψεις.Κρύβεται κάτω απο το κρεβάτι.Με τον καιρό μπορει να γίνει πιο κοινωνική...μπορεί και όχι.Τι να κάνουμε;
Δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα νομίζω..Το μόνο που μπορείς να κάνεις έιναι βέβαια οι καλεσμένοι σου να μην την τρομάζουν,να μην θέλουν να τη χαιδέψουν με το ζόρυ..και εσύ να μην την πιέζεις να βγεί απο το κρεβάτι.Αν θέλει να είναι απο κάτω..απλά αφησέ την.Όταν και αν νιώσει ασφάλεια..απο μόνη της θα βγει.

endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
απορώ πώς ηρθε μαζί μου στην αρχη
ήμουν βόλτα με την ανιψιά μου στο νησί
είδαμε τα γατίνια-αυτή και τ αδελφια της
μόνο εκείνη όμως καθισε να τη χαϊδέψουμε!
στην αρχή λεγαμε να την πάρουμε να τη φροντίσουμε και...θα δούμε (είχα και τις άλλες δυο)
ρωτήσαμε γείτονες μας είπαν πως μπορούμε δεν ανήκει σε καποιον
πώς κάθισε στην αγκαλιά μου και περπατησα ενάμισι χιλιόμετρο ως το σπίτι???
όταν την πήρα (σιγά μην την άφηνα) στην αρχή τους φοβόταν όλους
μένω μόνη μου και τώρα τα ατομα που ερχονται πιο συχνά τα χει συνηθίσει
μακαρι να ξεθαρρέψει!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
η φωτογραφία του προφιλ μου τραβήχτηκε το χειμώνα, με τα τρία γατοπαιδιά μου αγκαλιά στο κρεβατι
σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας1
speri
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool