15-03-11
01:33
θα με βοηθούσε κάποιος αν ήξερε να μου απαντήσει,ποιο ένστκτο οδήγεί έναν ισχυρό αρσενικό γάτο 5 κιλών να κατασπαράξει ένα θηλυκό έξι μηνών και να μην αγγίξει τα αρσενικά αδέρφια του,ακόμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
15-03-11
10:43
Απάντηση: φονιάς γάτος
Καλημερα.
Ο γατος ειναι αστειρωτος;Αν ναι,μπορει να συμβαινει οτιδηποτε:να θεωρει οτι απειλειται απο την κυριαρχικη της συμπεριφορα,καθως στα αιλουροειδη ειναι τα θηλυκα αρχηγοι της αγελης,να εχει οιστρο η μικρη και να ειναι εντονη η αντιπαραθεση τους,να θελει να τη ζευγαρωσει και να μην καθεται...
Καλημερα.
Ο γατος ειναι αστειρωτος;Αν ναι,μπορει να συμβαινει οτιδηποτε:να θεωρει οτι απειλειται απο την κυριαρχικη της συμπεριφορα,καθως στα αιλουροειδη ειναι τα θηλυκα αρχηγοι της αγελης,να εχει οιστρο η μικρη και να ειναι εντονη η αντιπαραθεση τους,να θελει να τη ζευγαρωσει και να μην καθεται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
15-03-11
15:00
ο γάτος αυτός είναι δικός σου;
μήπως η γάτα αυτή δεν ήθελε να ζευγαρώσουν και αυτός θύμωσε;
15-03-11
16:28
διόρθωσηο γάτος αυτός είναι δικός σου;
Ο γάτος δεν είναι δικός μου,είναι άγριος αδέσποτος.Το περιστατικό έγινε χθες, στο πατρικό μου στο χωριό και κράτησε αρκετές ώρες!Πάντα είχαμε γάτες κάτι τέτοιο δεν είχε ξαναγίνει.Απλώς προσπαθώ να το ερμηνεύσω.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Τελευταία επεξεργασία:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων