Φουσκωμένη κοιλιά

stormbringer

Νεοφερμένο μέλος

Ο stormbringer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Εχθές το βράδυ για άλλη μια φορά :/: ένα μικρό γατάκι μάλλον με κατάλαβε και άρχισε να τρίβεται στα πόδια μου την ώρα που έμπαινα στην πολυκατοικία μου. Τελικά ώς συνήθως το μάζεψα για να του βάλω να φάει. Το δικό μου ( έτερο μαζεμένο :rolleyes: ) μπήκε σε μια κατάσταση υπέρμετρης ζήλιας και αναγκάστικα (για να κοιμηθώ) να το βγάλω στο μπαλκόνι μαζί με φαγητό, νερό και άμμο όπου έφαγε σαν να μην υπήρχε αύριο. Παρόλαυτά παρατήρησα ότι η κοιλιά του είναι φουσκωμένη το οποίο δε συμβαδίζει με το υπόλοιπο σώμα του. Σήμερα επειδή ήταν πολυ βρώμικο αποφάσισα να το βάλω για μπάνιο, όπου ξαναπαρατήρησα αυτό το φούσκωμα. Μιας και είναι πολύ μικρό για να είναι έγκυος φοβάμαι μήπως έχει κάτι. Έχετε κάποια ιδέα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι γρηγορα παστουλα flutelmiumγια τα σκουληκακια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πιθανως να εχει σκουληκια , θα πρεπει να το πας σε κτηνιατρο να το εξετασει και να σου δωσει την καταληλη θεραπεια:)

πιθανως να εχει σκουληκια , θα πρεπει να το πας σε κτηνιατρο να το εξετασει και να σου δωσει την καταληλη θεραπεια:)
Καλά, προφανώς θα το πάω σε κτηνίατρο. Απλά επειδή είναι Αύγουστος και οι περισσότεροι λείπουν είπα μήπως μπορούσα να κάνω κάτι πιο άμεσα. Παρήγγειλα ήδη το flutelmium και θα δούμε.

Μήπως θέλει να πάει και τουαλέτα??? :hmm:

Μήπως θέλει να πάει και τουαλέτα??? :hmm:
Έχει πάει 2-3 φορές και μάλιστα με αποτέλεσμα δυσανάλογο του μεγέθους του.

Παρήγγειλα ήδη το flutelmium και θα δούμε.
Εγώ πάντως θα σου συνιστούσα να μην του δώσεις τίποτα χωρίς να το δει κτηνίατρος. Από βδομάδα ασφαλώς θα βρεις κτηνίατρο πολύ πιο εύκολα.

Ιδια περίπτωση είχα και εγώ με την δευτερη μου γατούλα.
Ξαφνικά ειδα οτι είχε πρησμένη κοιλίτσα λες και ήταν έγκυος, στην αρχή νόμιζα οτι ήταν απο το φαγητό αλλα οταν την εξέτασε ο γιατρός βρήκε πως είχε πρόβλημα με το εντεράκι της εκ γενετής.
Μπορει να είναι κάτι αλλο με την συγκεκριμένη περίπτωση αλλα το αναφέρω μήπως εχει κάποιο πρόβλημα το νινι οπως είχε με το δικό μου..
Ευχομαι να πάνε ολα καλα με το μωρούλι...:)

Καλά, προφανώς θα το πάω σε κτηνίατρο. Απλά επειδή είναι Αύγουστος και οι περισσότεροι λείπουν είπα μήπως μπορούσα να κάνω κάτι πιο άμεσα. Παρήγγειλα ήδη το flutelmium και θα δούμε.

Βρε παιδι μου, αποκλειεται να μην υπαρχει κτηνιατρος που να εφημερευει στη περιοχη σου !!!

Moderators, δε ξερω πως στην ευχη να δειξω το σχετικο τοπικ με τους κτηνιατρους. Πληζ, χελπ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τους κτηνιάτρους που προτείνουν τα μέλη του mycat μπορείς να τους βρεις εδώ.

Τους κτηνιάτρους που προτείνουν τα μέλη του mycat μπορείς να τους βρεις εδώ.
Σας ευχαριστώ όλους, κανόνισα κτηνίατρο για το σάββατο, βέβαια δεν είναι στην περιοχή μου αλλά τι να κάνουμε.

Πολύ καλά έκανες! Περαστικά σας :)

Ωραία! :) Περαστικά του και γράψε μας τα νέα σας, ναι;

Ωραία! :) Περαστικά του και γράψε μας τα νέα σας, ναι;
Τελικά το πήγα στον αίλουρο μαζί με το δικό μου όπου και του βρήκε όντως ότι είχε σκουληκάκια καθώς και ουλήτιδα. Του έδωσε αγωγή με αντιβιωτικό, κολύριο και για τα δόντια και σε 10-12 μέρες θα παεί για το πρώτο του εμβόλιο. Ευτυχώς ήταν αρνητικός σε AIDS και Λευχεμία οπότε νομίζω οτι σε λίγο καιρό θα είναι μια χαρά. Έχει αρχίσει να τα βρίσκει με τη δικιά μου και παίζουν πλέον και μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος. Τέλος ήθελα να σημειώσω την καταπληκτική εντύπωση που μου έκαναν οι άνθρωποι στον αίλουρο.

Τέλος ήθελα να σημειώσω την καταπληκτική εντύπωση που μου έκαναν οι άνθρωποι στον αίλουρο.

Δεν είναι τυχαίο, cherie;) Είναι the best:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back