patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
μήπως είναι τιποτα αλλο.σήμερα περιμένουμε πάλι το γιατρό να μας δει.σας έχει τύχει κάτι ανάλογο?ευχαριστουμε και σας στέλνουμε πολλα γατοφιλάκιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ειμαι καλη στη γατοανατομια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακάρι να τανε έτσι . δεν είναι δυστηχως εκείνο το 'εξογκωμα'.μάλλον εγω δεν το περιγράφω σωστά.τον περιμένω απο στιγμη σε στιγμή.για να δούμε.σε ευχαριστούμε πάντωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.οντώς έχει μεγαλώσει μου είπε.πρέπει να το βγάλουμε.τότε θα δούμε εάν πρέπει να πάει για βιοψία.μου πε να μην ανησυχώ.μπορεί να ναι απλό λιποματάκι.θα στοιχίσει 100 ευρώ η επέμβαση.αυτό βέβαια είναι το τελευταίο που με απασχολεί.(χαλάλι).μαύρα θα περάσω μέχρι να τελειώσει όλο αυτόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Κι εμενα ο Ραουλ μου ειχε βγάλει κατι αντιστοιχο στο σβέρκο το καλοκαίρι αλλά προέκυψε οτι ειναι απο το εμβόλιο της λύσσας. Περιττο να σου πω τι πέρασα μέχρι να μιλήσω μετο γιατρο που έλειπε διακοπές...
δυστυχώς το μυαλο μας πάει πάντα στο κακό, αλλά δεν πρέπει. Αν σου ειπε και ο γιατρος να μην ανησυχείς κάνε υπομονή και ολα θα πάνε καλα
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, μην ανυσηχείς δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρο
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστούμε drusila και kitsoula.μας μεταδίδετε θετική ενέργεια

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.χρειαζόμαστε εμψύχωση(εγω δηλαδή) .δεν έχω κλείσει μάτι ευτηχώς υπάρχει και το κονσίλερ.αλλιως ήμουν σαν τον δράκουλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
περαστικα σας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν εχω λόγια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.συγγνώμη που άργησα να απαντήσω.την επόμενη τετάρτη θα κάνουμε το χειρουργείο.εκεί θα κρίνουν αν πρέπει να σταλεί "αυτο"που θα της βγάλουν για βιοψία.εχθές δεν έκλεισα μάτι και στη δουλειά ήμουν σαν ζόμπι.είπα όμως στον εαυτό μου γυρνώντας σπίτι οτι πρέπει να σκέφτομαι θετικά για να μη μεταδίδω στίς μικρές μου την ανησυχία μου.τωρα που γράφω κοιμάται η αμάντα μου(η ασθενής)δίπλα.την κοιτάω και μου ρχεται να τα μπηξω αλλα κρατιέμαι.η μικρή μου ψιψινέλ επίσης έχει γίνει το κασκόλ μου.αυτα.ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον.πολλά γατοφιλάκια.καληνύχτα
drusilia
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, όταν έχεις νεώτερα πές μας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool