MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Πριν ενα μηνα περιπου πηγαμε για στειρωση την Φαιδρα τοτε 7.5 μηνων ολα λοιπον φαινοταν να πηγαινουν καλα με την επεμβαση. Τα ραματακια πεσανε μονα τους πριν μια εβδομαδα εχθες ομως που την ειχαμε αγκαλια παρατηρησαμε ενα φουσκωμα στην περιοχη της τομης (που ειναι στην κοιλιτσα της και οχι πλαγια) κατι σαν κοιλη, οταν το πατησαμε πηγε μεσα αλλα δεν φανηκε να την ενοχλει. Εχει συμβει σε καμμια σας αυτο ? Ξερετε τι μπορει να ειναι ? το απογευμα θα την παμε στον γιατρο αλλα μεχρι τοτε με εχει φαει η αγωνια![]()
και εμενα το ειχε παθει ενα γατακι μετα την στειρωση και αν ειναι αυτο που ειχε και το δικο μας ,μου ειχε πει ο κτηνιατρος οτι δεν ειναι τιποτα,αλλα πηγαινε το για καλο και για κακο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω, δεν πολυκαταλαβαίνω τι εννοείς. Κατά πάσα πιθανότητα όμως αν κατά τ' άλλα είναι μια χαρά, δεν θα είναι τίποτα.Πάντως και στο πόδι που έκανε μια επέμβαση η Λουκρητία και στην κοιλιά από τη στείρωση αν ψηλαφίσεις τα σημεία τα νοιώθεις σίγουρα διαφορετικά από το υπόλοιπο σώμα. Γιατί δένουν αλλιώς οι ιστοί μετά από μια επέμβαση. Τώρα βέβαια αν νοιώθεις να έχει υγρό ίσως ναείναι και τίποτα άλλο, δεν ξέρω
. Πες μας τι θα σας πει ο γιατρόςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το ίδιο ακριβώς έχει η μαυρούλα μου εδώ και 2 χρόνια.Είναι ένα εξόγκωμα που αν το ζουλήξεις μπαίνει μέσα χωρίς όμως να την ενοχλεί.Είναι η λεγόμενη κοίλη ,που μας είπε ο Αίλουρος πως δημιουργήθηκε από "κακά"εσωτερικά ράμματα.Θέλει προσοχή μόνο ως προς τα κιλά της ,γιατί αν παχύνει αρκετά (πάνω από 4)θα πρέπει να κάνει επέμβαση για να διορθωθεί.Πριν ενα μηνα περιπου πηγαμε για στειρωση την Φαιδρα τοτε 7.5 μηνων ολα λοιπον φαινοταν να πηγαινουν καλα με την επεμβαση. Τα ραματακια πεσανε μονα τους πριν μια εβδομαδα εχθες ομως που την ειχαμε αγκαλια παρατηρησαμε ενα φουσκωμα στην περιοχη της τομης (που ειναι στην κοιλιτσα της και οχι πλαγια) κατι σαν κοιλη, οταν το πατησαμε πηγε μεσα αλλα δεν φανηκε να την ενοχλει. Εχει συμβει σε καμμια σας αυτο ? Ξερετε τι μπορει να ειναι ? το απογευμα θα την παμε στον γιατρο αλλα μεχρι τοτε με εχει φαει η αγωνια![]()
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
μας εδωσε θεραπια και ελπιζουμε να αποροφηθει απο μονο του αλλιως αν μεγαλωσει κιαλλο θα πρεπει να της το αφαιρεσει
θα την ξαναπαμε σε 2 εβδομαδες και βλεπουμε εντωμεταξυ ειπε ο γιατρος να της κανουμε κομπρεσες με νερο και ξυδι και εχθες που της την εκανε η αδερφη μου η μικρη ανεβηκε πανω και εγλυφε την φαιδρα για να την παρηγορησει
Ευχαριστω για τις συμβουλες σας 
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν πρόκειται για μετεγχειρητική κήλη χρειάζεται άμεσα επέμβαση.
Τι ακριβως ειναι αυτο;
Η Οπρα εχει ενα φουσκωμα ακριβως πανω στην τομη (στην αρχη της τομης εν απουμε οτι ειναι μια καθετη γραμμη) και η κτηνιατρος με ρωτησε εαν ειναι στο μεγεθος ενως ρεβυθιου. Τοσο ακριβως ειναι και μου επε να μην ανησυχω. Ειναι κατι που πρεπει να τσεκαρω ξανα; Γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν το ξανατσεκαρα μετα.
χριστινα
Διάσημο μέλος
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

marigo173
Δραστήριο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool