Φρικιαστικό θέαμα από το παράθυρο της κουζίνας μου

maria p

Νεοφερμένο μέλος

Η maria p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 68 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα.

Γειά σας, κάποια άτομα από το φόρουμ ίσως θυμάστε την ιστορία με τα 4 γατάκια που βρήκε ο γιός μου στα σκουπίδια από τα οποία ευτυχώς κατάφερα και με την βοήθειά σας να επιβιώσουν τα τρία.
Με αφορμή την ανεύρεση των γατιών συζήτησα με κάποιες κυρίες της γειτονιάς μου και για να μην σας κουράζω μέσω διάφορων αντιδράσεων και συλλογισμών, κατάλαβα πως τα γατάκια ήταν γέννα κάποιας από τις αδέσποτες γατούλες που ταϊζει ένας «καλός» κύριος ένοικος της πολυκατοικίας δίπλα μου, τον κήπο της οποίας έχω «φάτσα κάρτα» μπροστά στο παράθυρο της κουζίνας μου.
Τον έβλεπα χωρίς να προσέχω λεπτομέρειες και πίστευα όπως και κάθε άτομο της γειτονιάς μας οτι είναι ένας πονόψυχος άνθρωπος που ταϊζει τα αδέσποτα.
Δεν είναι όμως έτσι.
Αφού βρήκα εγώ τα γατάκια αρχές απρίλη, μία ακόμα θηλυκή ήταν έγκυος. Επειδη κάτι υποψιάστηκα όταν κάγχασε που του είπα οτι ταίζω γατάκια με μπιμπερό (στην γυναίκα του το είπα μόλις τα βρήκα, πιστεύοντας στην συμπαράστασή τους, αμ δε), περίμενα να δω τι θα γίνει με την αναμενόμενη γέννα. Γατάκι πουθενά κι η θηλυκή στον κήπο (ακόμα κι αλλού να γεννούσε, θα εξαανιζόταν για λίγες μέρες). Από μια τρίτη γέννα, εμφανίστηκε μόνο ένα ολόλευκο αρσενικό προφανώς γιατί ήθελαν το χρώμα.
Μετ από αυτό, σκέφτηκα το αυτονόητο, οτι αυτοί πετούν τα γατακια στα σκουπίδια διαφορετικά εξ άλλου αντί για 7-8 γάτες θα υπήρχαν πάνω από 200.
Πήγα τον βρήκα και χωρίς να τον προσβάλω του πήγα τροφές και του πρότεινα να βοηθήσω στον εμβολιασμό και την στείρωση των υπαρχουσών γατιών.
Έκανε σαν μουρλός οτι είναι ανήθικη η στείρωση (όχι η θανάτωση των νεογέννητων και η επιβάρυνση των θηλυκών με εγκυμοσύνες και συνεχείς διακοπές θηλασμού).
Επειδή κάποια είναι ημιάγρια, σκεφτόμουν να αρχίσω εν κρυπτώ τις στειρώσεις των ημερων κατ αρχήν. Ετσι κι αλλοιώς δεν του ανήκουν, στον κήπο και την πιλωτή περιφέροντα.
Όσο όμως να θέσω σε λειτουργία αυτά που σκεφτόμουν και συζητούσα με τον γιατρό, διαπιστώνω κάποια στιγμή έκπληκτη ότι παίζει και το εξής:
Κάποιοι όμοιοί του, έρχονται και «πετάνε» στον κήπο διάφορα μωρά γατάκια νομίζοντας οτι θα περιθάλψει αυτός ο πονόψυχος κι αυτός για να φύγουν τα καταβρέχει, τα βαράει με ξύλα στο κεφάλι και κάποια τα πιο μικρά τα πετάει στα σκουπίδια.
Προσπάθησα να ταίσω κάποια απ αυτά και τα τάιζα αλλά όταν βλέπει οτι τα περιθάλπω γίνεται μανιώδης εις βάρος τους και μετά εξαφανίζονται.
Πρόσφατα ένα υπέροχο μαύρο αρσενικό το κατέβρεχε τόσο πολύ και το χτυπούσε με αποτέλεσμα να του κάνει αιμάτωμα στο μάτι και να πάθει ιγμορίτιδα που δεν μπορούμε με τίποτα να θεραπεύσουμε,( αυτό ήταν ήρεμο και το πήγα στο σπίτι των αδελφων μου).
Τώρα υπάρχει ένας γκρι πανέμορφος λίγο άγριος όμως που του έχω βάλε ένα χαλάκι, μένει κυρίως στη δικιά μας μεριά αλλά κάνει παρέα με τις απο κει γάτες, τις οποίες εξ άλλου κι εγώ ταίζω αφού όταν ταίζεις ένα μαζεύονται όλα.
Χτες τον είδα με μισόκλειστο μάτι και πρησμένο μάγουλο. Σκέφτηκα οτι το χτύπησε γιατί αν είχε τσακωθεί θα είχε και αμυχές. Αφού όμως δεν τον είχα δει δεν ήμουν σίγουρη. Σήμερα όμως τον είδα.. Τρελλάθηκα του φώναξα από το μπαλκόνι και μου είπε οτι είμαι τρελλή, τυφλή και κακή γειτόνισσα απλά δεν θέλει να τον ταίζει.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω, έχω οργισθεί αλλά και φοβάμαι για τον γατούλη.
Παιδιά πως λύνονται τέτοια προβλήματα? Λύνονται?
Άσε που έχουν επιδοθεί σε μια λυσσασμένη επίθεση εις βάρος μου με κουτσομπολιά και είμαι κι επαγγελματίας και στεναχωριέμαι αλλά δεν μπορώ να τους αφήσω να κάνουν τέτοια πράγματα.
Συγγνώμη για το τεράστιο ποστ, θέλω να ακούσω τις γνώμες σας.
Και κάποια πιο ήρεμη στιγμή θα σας δείξω πόσο πανέμορφα έγιναν τα σκουπιδογατάκια μου.
Σας ευχαριστώ πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα...επικοινωνησε με καποια φιλοζωικη ομαδα της περιοχης σου η και γυρω περιοχων(στην φιλοθεη ειναι αρκετα δυναμικη και υπαρχει και η στηριξη της δημαρχου),ετσι ωστε να του γινει μια ποιο επισημη συσταση μηπως και μαζευτει...
Ειδαλως..βλεπουμε...μια πορτα ειμαστε αλλωστε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτα που περιγραφεις τα εχεις δει???????? αν ναι......μπορεις να του κανεις μυνηση........ελεος βρε παιδια....αυτος ειναι σχιζοφρενης δολοφονος και βασανιστης....δεν πρεπει να τον αφεσετε ετσι....το ξερω οτι αυτη τη στιγμη μιλαω εκ του ασφαλους,,...αλλα απο την στιγμη που ΕΣΥ εισαι μαρτυρας....ΕΣΥ πρεπει να κανεις τη μηνυση...ο βασανισμος και η θανατωση ζωου,τιμωρηται απο τον νομο....προς θεου...μην τον αφησεις ετσι...και ενημερωσε και φιλοζωικες οργανωσεις...

σ ευχαριστώ για την απάντηση. θα προσπαθήσω αλλά δεν έχω μεγάλες ελπίδες γιατί η σύζυγός του δραστηριοποιείται στα εκκλησιαστικά και άλλα κοινά και είναι ανω πάσης υποψίας και απο τα άτομα που δεν θέλει κάποιος να τον συζητάει . Αυτό είναι το μεγάλο θέμα οτι και σε κανα δυο που το είπα ούτε καν το πίστεψαν αφού όλη μέρα πηγαινοέρχεται για τις γάτες στην αυλή και εγώ 5χρόνια δεν είχα καταλάβει κάτι, μόνο όταν αναγκάστηκα να σκεφτώ και να παρατηρήσω.
Θα πάω ωστόσο κι εκεί από Δευτέρα τουλάχιστον μήπως παρέμβουν για τις στειρώσεις.

Θα συμφωνησω με την προλαλησασα,αφ'οσον εισαι μαρτυρας ολου αυτου του σκηνικου καλεσε αστυνομια,κανε μηνυση ,απειλησε οτι θα τον βγαλεις στα καναλια ,οτιδηποτε!!!
Και φυσικα ειδοποιησε τις οργανωσεις!!!

σ ευχαριστώ για την απάντηση. θα προσπαθήσω αλλά δεν έχω μεγάλες ελπίδες γιατί η σύζυγός του δραστηριοποιείται στα εκκλησιαστικά και άλλα κοινά και είναι ανω πάσης υποψίας και απο τα άτομα που δεν θέλει κάποιος να τον συζητάει . Αυτό είναι το μεγάλο θέμα οτι και σε κανα δυο που το είπα ούτε καν το πίστεψαν αφού όλη μέρα πηγαινοέρχεται για τις γάτες στην αυλή και εγώ 5χρόνια δεν είχα καταλάβει κάτι, μόνο όταν αναγκάστηκα να σκεφτώ και να παρατηρήσω.
Θα πάω ωστόσο κι εκεί από Δευτέρα τουλάχιστον μήπως παρέμβουν για τις στειρώσεις.

Μπραβο της,εκλεισε ηδη θεση στον παραδεισο καλυπτοντας τον αντρα της...:down::down::down:

Δεν ξερω ποια ειναι η οικονομικη σας κατασταση, αλλα νομικα λυνονται ολα. Ο κυριος εχει διαπραξει επανειλλημενα το εγκλημα της κακοποιησης ζωου, και απο οτι καταλαβα σας δυσφημει κιολας. Αν καποιος γνωστος σας ηρθε και σας ειπε οτι ο κυριος αυτος (ο θεος να τον κανει κυριο :down:) σας κακολογισε σε αυτον, μπορειτε να τον καλεσετε ως μαρτυρα. Αφου βλεπετε απο το παραθυρο σας αυτα που κανει, εχετε τον νου σας, βγαλτε ενα βιντεο απο το κινητο σας και καταγγειλετε τον σε ενα αστυνομικο τμημα. Ξερω πως γενικα ο κοσμος φοβαται τα δικαστηρια, αλλα αν υπαρχει και κινδυνος δυσφημησης, αφου ειστε επιχειρηματιας τα διαφυγοντα κερδη ενδεχεται να ειναι ψηλοτερα απο οτι ισως δωσετε σε καποιο δικηγορο (μπορειτε να ζητησετε και αποζημιωση για την δυσφημηση) και επειτα ειναι και το θεμα των ποσων ψυχων θα υποφερουν στα χερια του τρελαρα. :/:Ευχομαι πραγματικα να το παρετε αποφαση να κινηθειτε δικαστικα :/:

ναι....συνηθως αυτοι που ασχολουνται με αυτα...ειναι και οι χειροτεροι....για να καλυπτουν τις πομπες τους....δεν εχει σημασια ομως αυτο... ο κοσμος εχει ξυπνησει πια....αν μπορεσεις να τραβηξεις και καμμια φωτο με το κινητο...θα ηταν τελειο....σιγουρα παντως κανε καταγγελια σε οργανωσεις....γμτ...δεν πρεπει να μεινει ατιμωρητος....:mad::mad::mad:

αυτα που περιγραφεις τα εχεις δει???????? αν ναι......μπορεις να του κανεις μυνηση........ελεος βρε παιδια....αυτος ειναι σχιζοφρενης δολοφονος και βασανιστης....δεν πρεπει να τον αφεσετε ετσι....το ξερω οτι αυτη τη στιγμη μιλαω εκ του ασφαλους,,...αλλα απο την στιγμη που ΕΣΥ εισαι μαρτυρας....ΕΣΥ πρεπει να κανεις τη μηνυση...ο βασανισμος και η θανατωση ζωου,τιμωρηται απο τον νομο....προς θεου...μην τον αφησεις ετσι...και ενημερωσε και φιλοζωικες οργανωσεις...
έχω δεί τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις ένα μωράκι που εξαφανίστηκε κατόπιν ξαφνικα, τον μαύρο να τον καταβρέχει όταν ο καιρός ήταν κρύος προ μηνός,να τον χτυπάει με ξερά χοντρά κλαδιά και την ημέρα που τον πήρα τον κυνηγούσε μαζί με την γυναίκα του με ένα χοντρό διχαλωτό κλαδί και φώναξα ενα παιδί από την δουλειά και τον πήγαμε στο γραφείο κι απο κει στα αδέλφια μου.έχει αιμάτωμα στο μάτι και ιγμορίτιδα από τα συνεχή βρεξίματα.το γκρι τώρα στην αρχή δεν ήξερα (γιατί που να ξέρεις ποιον θέλει και ποιον όχι) πως δεν τον θέλει και τον κυνηγά. μια μέρα είδα που τον έδιωξε οκ, είναι ημιάγριος και φεύγει εύκολα. προχθες τον κυνήγησε άγρια,χτες ήρθε με μισόκλειστο το ένα μάτι και πρησμένο τούμπανο το μάγουλο. και σήμερα τον είδα που τον βάραγε στο κεφάλι με το σκεύος που έβαζε φαγητό στα άλλα.
γενικά συντηρεί 5-6 γατιά με κριτήριο που δεν ξέρω και κακοποιεί τις γέννες τους και κάθε άλλο που παρουσιάζεται.
να του κάνω μήνυση δεν το πίστευα κι εγώ στην αρχή, με δυσκολία το πίστεψαν οι δικοί μου και κανείς γείτονας. σε δύο φιλικές μου γειτόνισσες που τόλμησα να το πω με κοίταξαν μπας και αρρώστησα και μου στριψε.
έπειτα έχω μαγαζί στην γειτονιά κι ακόμα κι αν είχα η ίδια το σθένος, η οικογένειά μου θα ξεσηκωνόταν γιατί όπως είπα και πριν αυτοί είνα υπεράνω πάσης υποψίας συμπολίτες μας.

έχω δεί τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις ένα μωράκι που εξαφανίστηκε κατόπιν ξαφνικα, τον μαύρο να τον καταβρέχει όταν ο καιρός ήταν κρύος προ μηνός,να τον χτυπάει με ξερά χοντρά κλαδιά και την ημέρα που τον πήρα τον κυνηγούσε μαζί με την γυναίκα του με ένα χοντρό διχαλωτό κλαδί και φώναξα ενα παιδί από την δουλειά και τον πήγαμε στο γραφείο κι απο κει στα αδέλφια μου.έχει αιμάτωμα στο μάτι και ιγμορίτιδα από τα συνεχή βρεξίματα.το γκρι τώρα στην αρχή δεν ήξερα (γιατί που να ξέρεις ποιον θέλει και ποιον όχι) πως δεν τον θέλει και τον κυνηγά. μια μέρα είδα που τον έδιωξε οκ, είναι ημιάγριος και φεύγει εύκολα. προχθες τον κυνήγησε άγρια,χτες ήρθε με μισόκλειστο το ένα μάτι και πρησμένο τούμπανο το μάγουλο. και σήμερα τον είδα που τον βάραγε στο κεφάλι με το σκεύος που έβαζε φαγητό στα άλλα.
γενικά συντηρεί 5-6 γατιά με κριτήριο που δεν ξέρω και κακοποιεί τις γέννες τους και κάθε άλλο που παρουσιάζεται.
να του κάνω μήνυση δεν το πίστευα κι εγώ στην αρχή, με δυσκολία το πίστεψαν οι δικοί μου και κανείς γείτονας. σε δύο φιλικές μου γειτόνισσες που τόλμησα να το πω με κοίταξαν μπας και αρρώστησα και μου στριψε.
έπειτα έχω μαγαζί στην γειτονιά κι ακόμα κι αν είχα η ίδια το σθένος, η οικογένειά μου θα ξεσηκωνόταν γιατί όπως είπα και πριν αυτοί είνα υπεράνω πάσης υποψίας συμπολίτες μας.

Oταν υπαρχουν στοιχεια δεν τιθεται θεμα "υπερανω υποψιας". Δεν ειναι μηνυση, ειναι καταγγελια, μην μπερδευεστε. Στην μηνυση καθισαστε διαδικος, στην καταγγελια μαρτυρας. Ουτε δικηγορο δεν θα χρειαστειτε, εκτος κ αν θελετε να τους κανετε και μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση.

έχουμε δικηγόρους στην οικογένεια δεν είναι αυτό πρόβλημα. αυτό με την φωτογραφία το έχω σκεφτεί και προσπάθησα δύο φορές αλλά είναι μια κάποια απόσταση και δεν βγαίνει καθαρή.
και να σας πω κάτι βρε παιδιά, έχει αλλοιωθεί η ψυχολογία μου από τότε που το κατάλαβα.
ανησυχώ για τα ζώα, κάνω κάτι που δεν μου αρέσει να κοιτάω τι κάνει κάποιος, έχω συνέχεια άγχος, γενικά ενός κακού μύρια έπονται. μ εχει οργίσει πολύ αυτό το κακό μοχθηρό ζευγάρι.
είναι μπλέξιμο που μόνο κάφκα θυμίζει

έχουμε δικηγόρους στην οικογένεια δεν είναι αυτό πρόβλημα. αυτό με την φωτογραφία το έχω σκεφτεί και προσπάθησα δύο φορές αλλά είναι μια κάποια απόσταση και δεν βγαίνει καθαρή.
και να σας πω κάτι βρε παιδιά, έχει αλλοιωθεί η ψυχολογία μου από τότε που το κατάλαβα.
ανησυχώ για τα ζώα, κάνω κάτι που δεν μου αρέσει να κοιτάω τι κάνει κάποιος, έχω συνέχεια άγχος, γενικά ενός κακού μύρια έπονται. μ εχει οργίσει πολύ αυτό το κακό μοχθηρό ζευγάρι.
είναι μπλέξιμο που μόνο κάφκα θυμίζει

Βιντεο να βγαλετε, οχι φωτογραφια. Να φαινεται καθαρα η κακοποιηση. Αν μπορειτε να αγνοησετε αυτο που συμβαινει κατω απο το σπιτι σας, τι να πω, μακαρι να καταφερετε να το κανετε. Μπορειτε κ απλα να πιασετε τις γατουλες, να τις στειρωσετε, και να τις ξαμολησετε καπου αλλου, που θα ειναι πιο ασφαλεις, ή να τις δωσετε σε σπιτια φιλοξενιας και να βαλετε αγγελιες για μονιμα σπιτια.

σωστά βίντεο, πρέπει να οργανωθώ επ αυτού.
εννοείται δεν μπορώ ν αντέξω να διαδραματίζεται αυτό μπροστά μου και να μην κάνω κάτι, γι αυτό το συζητώ μαζί σας εξ αλλου, γιατί όπως σας είπα, είναι πολυ δύσκολη η λύση δεν είναι κάτι απλό, να σκεφθείτε οτι το γραφείο μου είναι κοντα στο σπίτι μου και τους φυσικά με αποτέλεσμα να μπορεί εύκολα να ελεγχθεί η απουσία μου και άρα η ελευθερία δράσης τους.
από την άλλη εγώ εργάζομαι πολλές ώρες κι εκείνοι κάθονται, με ότι συνεπάγεται για δυνατότητα δραδιουργίας, ανομίας και κουτσομπολιού.
θα πάω την δευτέρα στον σύλλογο που έχουμε στον Δήμο μας, θα θέσω τα γεγονότα χωρίς να τους κατονομάσω κατ αρχήν όχι από άλλο φόβο αλλά μήπως γνωριζονται και το αγνοήσουν και από τα λεγόμενά τους θα ξανασκεφθώ τι πρέπει να κάνω και θα συζητήσω και μαζί σας.
παντως βρε παιδιά γιατί? μα γιατί κάνουν κάποιοι άνθρωποι τέτοια πράγματα? τι ανώμαλο κουσούρι είναι αυτό?

Ελεος εχουν συμβει ολα αυτα και μας γραφετε στο φορουμ και ακομη δεν εχετε κανει κατι???Τι να πω,δεν εχω λογια αυτοι οι ανθρωποι δρουν υππο τη δικη μας ανοχη,αν καταγγελαμε τετοια γεγονοτα οι κακοποιησεις θα ηταν πολυ λιγοτερες. Μετα ζητανε παραπανω για νομους,αφου μας καλυπτει ο νομος και δεν τον εφαρμοζουμε πως θελουμε και παραπανω? και επισης,εγω δεν θα αφηνα αυτα τα ζωακια εκει για κανενα λογο και φυσικα δεν θα τα ταιζα να μαζευονται στην περιοχη!
Δεν ειναι λυση η περιθαλψη και στειρωση και κατ'επεκταση η υιοθεσια των ζωων χωρις να γινει καταγγελεια.Γιατι αυριο θα ειναι αλλα γατακια και αυτος δεν θα βαλει μυαλο αν δεν δει το περιπολικο εξω απο το σπιτι του!Και οντως πολλα απο αυτα τα περιστατικα ειναι απο ανθρωπους κολλημενους με τη θρησκεια γιατι και καλα ο θεος ειπε οτι τα ζωα ειναι κατωτερα και ειναι στην δικαιοδοσια του ανθρωπου.Επισης αυτοι οι ανθρωποι αρνουνται τη στειρωση ως αμαρτια και καλα.

Ευχομαι να του κανετε καταγγελεια,να μαθευτει το περιστατικο και να μην τον αφησετε ετσι να συνεχιζει ανενοχλητος το εργο του...

ελενα........δεν θα βγαλουμε και κατηγορουμενη την κοπελα...ελα....εκ του ασφαλους ολοι ωραια μπορουμε να τα λεμε...

ελενα........δεν θα βγαλουμε και κατηγορουμενη την κοπελα...ελα....εκ του ασφαλους ολοι ωραια μπορουμε να τα λεμε...
Kαλα...μιλωντας εκ του ασφαλους λοιπον λεω πως δεν θα αντεχα να δω να σαπιζει στο ξυλο καποιος ενα γατακι και ολα τα υπολοιπα και να μην ειχα ηδη κανει κατι.

Kαλα...μιλωντας εκ του ασφαλους λοιπον λεω πως δεν θα αντεχα να δω να σαπιζει στο ξυλο καποιος ενα γατακι και ολα τα υπολοιπα και να μην ειχα ηδη κανει κατι.

ουτε και εγω το αντεχω....αλλα μπορεις να μιλας καλυτερα....μην κανεις μονο εσυ κριτικες στους αλλους......

Αυτο ειναι το θεμα,την καταλαβαινω την κοπελα.Και δεν ειναι τοσο ωραια και ευκολα το να αποδειξεις,να βρεις αρμοδιους,να ειναι μαλιστα στο μερος που μενεις αρα να ερθεις σε συγκρουση με ολους κλπ κλπ. Δε λεω πως δεν πρεπει να γινει κατι, αλλα πως δεν ειναι και το πιο απλο πραγμα για καποιον. Το οτι προσπαθησε να του μιλησει και να αναλαβει τις στειρωσεις πολυ σωστο ηταν και ξερω και πολλους που ουτε αυτο δε θα τολμουσαν να κανουν.
Παντως καλο ειναι το βιντεο(στο παρκο της γειτονιας παντως τον κωλογερο που εριχνε φολες στα σκυλια και τις γατες μονο με μαρτυρες τον καταδικασαν-οχι κανενα τρομερο προστιμο βεβαια-αλλα τουλαχιστον μαζευτηκε)
Γιατι σοβαρη ποινη δεν προκειται να εχει, τουλαχιστον να γλυτωσουν τα ζωα.

ναι παιδί μου έχεις δίκιο που αγανακτείς αλλά αυτός ο άνθρωπος ταίζει τα γατιά δεν είναι με την πρώτη ματιά αντιληπτό τι κάνει αφού κι εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι παρά μετά που βρήκα τα νεογέννητα γατάκια στα σκουπίδια. ώσπου να το συνδυάσεις και να το πιστέψεις, να το παρακολουθήσεις και να σιγουρευτείς περνά κάποιο διάστημα.
έπειτα δεν αρχίζεις με την πρώτη καταγγελίες, πήγα του μίλησα με το καλό, σκέφτηκα μήπως δεν του φτάνουν τα χρήματα. ανοίγω κάθε μέρα το παράθυρό μου και βλέπω αυτούς. μέχρι πρότινος είχαμε καλές σχέσεις γειτονίας γιατί πίστευα οτι ήταν διαφορετικοί άνθρωποι, δεν είναι εύκολο να καταγγείλεις κάποιον που είναι δίπλα σου.
για να φτάσω να ζητήσω την βοήθεια του φόρουμ έκανα πολλές ενέργειες. το ενδιαφέρον μου θεωρείται δεδομένο αλλοιώς δεν θα το ανέφερα. ήδη έχω διαπληκτιστεί μαζί τους και σήμερα πάλι. ενδιαφέρομαι να μάθω ποια είναι η εφικτή λύση σ αυτές τις περιπτώσεις. από συζητήσεις μου με άλλους ανθρώπους που αγαπούν επίσης τα ζώα έχω καταλάβει πως είναι συχνό το φαινόμενο κάποιοι που συντηρούν κάποια ζώα να εμπλέκονται σ ενα νοσηρό φατριασμό υπερ των προστατευομένων τους ζώων και να κακοποιούν κάποια άλλα επειδή τα θεωρούν εν δυνάμει επικίνδυνα για τα δικά τους. και γενικά δεν είναι ωραίο να τσακώνεσαι στην γειτονιά, οι περισσότεροι θεωρούν οτι είσαι περίεργος οταν τσακωθείς για ένα γατί. δεν σε δικαιολογούν οι περισσότεροι ούτε γίνεται να περιγράφεις το ιστορικό στον κάθε ένα ξεχωριστά.
δεν ξέρω κοντεύω να σκάσω σήμερα τον χτύπησε αφού τον είχα ταίσει για βράδυ και τώρα που κατέβηκα είχε αίμα στο πρησμένο μάγουλό του.

Αυτο ειναι το θεμα,την καταλαβαινω την κοπελα.Και δεν ειναι τοσο ωραια και ευκολα το να αποδειξεις,να βρεις αρμοδιους,να ειναι μαλιστα στο μερος που μενεις αρα να ερθεις σε συγκρουση με ολους κλπ κλπ. Δε λεω πως δεν πρεπει να γινει κατι, αλλα πως δεν ειναι και το πιο απλο πραγμα για καποιον. Το οτι προσπαθησε να του μιλησει και να αναλαβει τις στειρωσεις πολυ σωστο ηταν και ξερω και πολλους που ουτε αυτο δε θα τολμουσαν να κανουν.
Παντως καλο ειναι το βιντεο(στο παρκο της γειτονιας παντως τον κωλογερο που εριχνε φολες στα σκυλια και τις γατες μονο με μαρτυρες τον καταδικασαν-οχι κανενα τρομερο προστιμο βεβαια-αλλα τουλαχιστον μαζευτηκε)
Γιατι σοβαρη ποινη δεν προκειται να εχει, τουλαχιστον να γλυτωσουν τα ζωα.

συμφωνω........ολοι ξερουμε οτι δυστυχως...δυσκολα βγαζεις ακρη....εννοειται πως δεν λεω να μην γινει τιποτα....πρωτη εγω ειπα οτι δεν πρεπει να τον αφησει....αλλα ας φερομαστε καλυτερα σε εναν ανθρωπο που μας το καταγγελει...και ψαχνει να βρει λυση...δεν θα τον στησουμε και στον τοιχο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back