Marios 24
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους,
εδώ και 2 εβδομάδες η γάτα του γείτονα μας στο μαγαζί έχει γεννήσει...! δεν είχασκοπό να αποκτήσω γάτα αλλά επειδή μέσα στον βιομηχανικό χώρο υπάρχουν σκυλιά, λογικάδεν θα τα καταφέρουν όλα να επιβιώσουν...! γι αυτό αποφάσισα να πάρω ένα!!! Ήθελανα ρωτήσω αν πειράζει που θα μένει σε αποθήκη!!! Υπάρχουν χημικά ,μελάνια και τυπογραφικέςμηχανές, όμως μέχρι να ενηλικιωθεί θα την έχω μόνο μέσα στο γραφείο!!! Η αλήθειαείναι ότι χρειαζόμασταν ένα κυνηγό για τα διάφορα ζωύφια και τυχόν τρωκτικά!!! Ξέρωότι σαν μέρος δεν είναι ιδανικό αλλά είναι καλύτερο από το δρόμο!!! Επιπλέον θατην ή τον εμβολιάσω, αποπαρασιτώσω και στειρώσω...! Δεν μπορώ να το πάρω σπίτι επειδήέχω κουνελάκια(επίσης στειρωμένα) ενώ πολύ συχνά έρχεται το σκυλάκι της κοπέλαςμου... τι μου προτείνετε? Μπορώ να ανταπεξέλθω? Στην πορεία θα την έχω ελεύθερηστο εργοστάσιο ώστε να μας προστατεύει και από τα διάφορα ζωύφια όπως προείπακαι φυσικά μέσα στο κτίριο δεν υπάρχουν σκυλιά. Μου προτείνετε γάτα ή γάτο και επιπλέονήθελα να ρωτήσω αν η tonus της purina είναι καλή τροφή και επίσης τι αμπούλα νατης βάλω... Υπολογίζω ότι θα την πάρω σε 2 εβδομάδες οπότε και θα έχει απογαλακτιστεί.επισημαίνω ότι το μέρος δεν είναι ιδανικό, θέλω όμως να κάνω μια φιλοζωική πράξημιας και έχω πολλά ζωάκια και επιπλέον θα τις προσφέρω νερό, φαγητό και ιατρικήπερίθαλψη
Σας ευχαριστώ εκ των πρoτέρων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
αυτό που θα ήθελα να σου πω είναι ότι όταν παίρνουμε ένα ζώο σπίτι μας, άρα εξημερώνεται, αυτό δένεται πάρα πολύ με εμάς και γενικά θέλει να είναι κομμάτι της ζωής μας. Καταλαβαίνω ότι θα το περιποιείσαι ιατρικά, θα του βάζεις και τροφή αλλά αυτό που μπορώ σίγουρα να σου πω είναι ότι θα κάνεις ένα ζώο δυστυχισμένο κλείνοντάς σε μια αποθήκη και εσύ να είσαι κάπου αλλού. Τα ζώα δεν αντιλαμβάνονται την περιποίηση που λες ότι θα προσφέρεις όσον αφορά την ιατρική (πλην της τροφής) έτσι όπως εμείς. Δεν θα είναι ευτυχισμένο, θα είναι μαραζωμένο και θα περιμένει καθημερινά να έρθεις....ακόμη δε χειρότερα αφού όπως λες θα το μάθεις να είναι μαζί σου στο γραφείο και μετά απλά θα το βάλεις σε ένα εργοστάσιο με σκοπό να καθαρίζει το χώρο σου...σίγουρα δεν είναι ιδανικά το τονίζεις και εσύ....Οταν όμως συχνωτίζεσαι με ένα ζώο το αγαπάς, θέλεις να το βλέπεις να είναι κοντά σου...αυτή είναι η εικόνα όμως που έχω εγώ... Δεν θα αρνηθώ ότι η "φροντίδα" όπως λες που θα της δίνεις θα είναι κάτι που πολλά αδέσποτα δεν έχουν...Τώρα τι να σου πω υπάρχει και το γνωμικό "από το ολότενα καλή και η παναγιώταινα"....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης αν υπάρχει μανούλα και δεν κινδυνεύει άμεσα, καλό είναι να μείνει μέχρι 2 τουλάχιστον μηνών μαζί της.
Marios 24
Νεοφερμένο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

). Όσο είναι μικρούλα όντως καλό είναι να την προστατεύσεις από τα σκυλάκια του χώρου.Αυτά είναι πολύ άγρια?Θα την κυνηγάνε και αφότου μεγαλώσει? Όσο για τον "καθαρισμό" του χώρου..εμένα δεν με πειράζει καθόλου που το λες..ούτως ή άλλως, ότι και να λέμε εμείς, για τις γατούλες μας είναι ευχαρίστηση, να την πέφτουν σε ο,τι κινείται..οπότε αφού δεν θα μένει νηστική για να κυνηγάει τα φίδια, πίστεψε με, μια χαρά θα το κάνει μόνο και μόνο για να σας ευχαριστήσει. Το μόνο πρόβλημα είναι μην πηγαίνεις το πρωί να κάτσεις στην καρέκλα σου και βρίσκεις το πτώμα κανενός ποντικού 

Όμως αυτό με τα χημικά στην αποθηκούλα (όπου φαντάζομαι θα της έχεις ανοιχτά για να μπορεί να μπαίνει να κοιμάται;;-κάπως έτσι το κατάλαβα) εμένα με τρομάζει!Να προσέξετε ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι, πως θα ασφαλίσετε τα επικίνδυνα αντικείμενα, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.Στο εργοστάσιο είστε πολλά άτομα?Την θέλουν όλοι την ψιψίνα?
Marios 24
Νεοφερμένο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
Και επειδή αναφέρθηκες στο θέμα να σου πω ότι δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω αναφέροντάς σου τον καθαρισμό του χώρου από τη γάτα... εσύ το ανέφερες στο μήνυμά σου με σαφήνεια (δες πιο πάνω).
Εν πάσει περιπτώσει εγώ δεν θέλω να κρίνω τις προθέσεις κανενός, απλά επειδή ανέφερες δημόσια τι θες να κάνεις σου είπα τη γνώμη μου. Η γατούλα θα ζήσει ωραιότερα και καλύτερα κοντά σου, όπου θα την φροντίζεις και θα μοιράζεστε πράγματα....θα εκπλαγείς από αυτά που θα νοιώσεις σε πολύ σύντομο διάστημα....το σκυλί θα είναι επισκέπτης δεν μένει μόνιμα εκεί και δεν βλέπω γιατί να μην βρείτε μια λύση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους σας!
Marios 24
Νεοφερμένο μέλος
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος

CatLover09
Δραστήριο μέλος
Marios 24
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σίγουρα όμως μπορούν να μάθουν κάποια όρια αλλά και να συνηθίσουν σε μια ρουτίνα που τους αρέσει. Με γνώμονα αυτό, φρόντισε λοιπόν να τους φτιάξεις μια όμορφη ζωούλα. Ακόμη, μην αφήσεις να έχουν πρόσβαση σε χημικά..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool