amz
Νεοφερμένο μέλος
Ο amz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
20-08-09
12:20
Γειά σας! Επειδή αντιμετώπισα πρόβλημα το καλοκαίρι με το γάτο μου ως προς το θέμα των διακοπών ( δυστυχώς κανένας γνωστός δεν ήθελε να το φροντίσει
) θα ήθελα να βοηθήσω όποιον θέλει να φροντίσω τις γάτες του όταν λείπει και αντίστοιχα όταν χρειαστεί να φύγω και εγώ κάποια στιγμή όταν μπορεί να με βοηθήσει και εμένα ..Βέβαια μάλλον έχω αργήσει λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!Μένω Καλλιθέα οπότε οι γύρω περιοχές με βολεύουν πολύ!
) θα ήθελα να βοηθήσω όποιον θέλει να φροντίσω τις γάτες του όταν λείπει και αντίστοιχα όταν χρειαστεί να φύγω και εγώ κάποια στιγμή όταν μπορεί να με βοηθήσει και εμένα ..Βέβαια μάλλον έχω αργήσει λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!Μένω Καλλιθέα οπότε οι γύρω περιοχές με βολεύουν πολύ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα.
20-08-09
14:06
Όπως το λές! Κάλλιο αργά παρά ποτε! Αν θέλεις ανέφερε την εμπειρία που έχεις με τα γατάκια, αν θα τα φιλοξενείς σπίτι σου ή θα πηγαίνεις στα σπίτια που βρίσκονται, καθώς και εάν θα φιλοξενείς τα γατάκια επί πληρωμή!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amz
Νεοφερμένο μέλος
Ο amz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
20-08-09
23:29
Βασικά φέτος κανόνισα διακοπές μίας εβδομάδας περίπου και ενώ στην αρχή όλο και κάποιον έβρισκα να προσέξει τον αγαπημένο μου Φάτσα τελικά τελευταιά στιγμή όλοι είχαν κάτι να κάνουν.Οπότε αναγκαστικά με βαριά καρδιά τον άφησα σε πανσιόν που έμαθα ότι είναι καλό από κάποιο site.Και μόλις γύρισα ήταν απίστευτο,είχε αλλάξει τελείως!Γενικά είναι λιγάκι αντικοινωνικός (πάντα κρύβεται από τους αγνώστους) αλλά μόλις τον έφερα σπίτι νιαούριζε συνέχεια μα συνέχεια σαν τρελό,χώρια από την ευκοίλια που έπαθε που γενικά δεν μου είχε παρουσιάσει κάποιο τέτοιο πρόβλημα τόσο καιρό..Εν ολίγοις , στεναχωρέθηκα πολύ και δε θα ήθελα κάποιος να βρεθεί στην ίδια θέση όπως εγώ ..Οπότε σκέφτηκα μήπως θα μπορούσε να υπάρχει κάποια αλληλοσυμπαράσταση..Δηλαδή εγώ να προσέχω όταν λείπει κάποιος τα γατάκια του (φυσικά χωρίς πληρωμή)και αν κάποια στιγμή αναγκαστώ να λείψω και εγώ ελπίζω να υπάρχει η ανάλογη βοήθεια.Δηλαδή αντί για πληρωμή να μπορούσα να έχω λίγη βοήθεια άμα λείψω καμιά φορά.Θα μπορούσα να φιλοξενήσω τις γάτες αλλά φοβάμαι την μεταξύ τους χημεία με τον δικό μου οπότε θα τις προσέχω στο σπίτι τους!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα.
21-08-09
12:56
Τόσο χάλια ε?? Τουλάχιστον τώρα ο γατούλης έχει ηρεμίσει καθόλου?? Και εγώ φέτος είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά τελικά τελευταία στιγμή ακυρώθηκαν οι δικοπές της αδερφής μου και φρόντισε αυτή τον Spike μου.. Εγώ πάντως θα σε έχω υπόψη μου!! Και εσύ μπορείς να έχεις εμένα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amz
Νεοφερμένο μέλος
21-08-09
17:51
Ευτυχώς έχει ηρεμήσει αν και όποτε δεν είμαστε μαζί στο ίδιο δωμάτιο τον πιάνει ανασφάλεια και νιαουρίζειΤόσο χάλια ε?? Τουλάχιστον τώρα ο γατούλης έχει ηρεμίσει καθόλου?? Και εγώ φέτος είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά τελικά τελευταία στιγμή ακυρώθηκαν οι δικοπές της αδερφής μου και φρόντισε αυτή τον Spike μου.. Εγώ πάντως θα σε έχω υπόψη μου!! Και εσύ μπορείς να έχεις εμένα!!
Τέλεια πάντως θα σε έχω υπόψην και εγώ και όποτε θες γατοφροντίδα μου λες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum