alexiscat
Νεοφερμένο μέλος
Ο alexiscat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
23-08-12
15:58
Παρακαλω θα χρειαστω τη βοηθεια σας σε ενα θεμα. Πριν απο μερικες μερες βρηκα τραυματισμενο ενα γατακι 2 περιπου μηνων το οποιο διαπιστωθηκε πως εχει εκ γενετης ολικη τυφλωση. Θα μπορουσε καποιος να μου πει πως μπορω να το μαθω να κανει την αναγκη του στην λεκανη με την αμμο; Ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
23-08-12
16:46
Αν και δεν μου έχει τύχει ποτέ να μεγαλώσω τυφλό γατάκι, στη γειτονιά μας έχουμε μια τυφλή γατούλα. Την έχει μια κυρία αλλά την αγαπάμε όλοι. Ζει μια εντελώς φυσιλογική ζωή. Να φανταστείς, πριν ακόμα την στειρώσει, είχε κάνει μια γέννα. Έπαιζε με τα μωρά της, κυνηγιόταν μαζί τους λες και τα έβλεπε! Να μην σε φοβίζει που είναί τυφλο. Οι γάτες είναι απίστευτα όντα, σύντομα θα αποζημιώσει αυτή της την αδυναμία με τις άλλες τις αισθήσεις, τις οποίες θα αναπτύξει περισσότερο.
Το γατάκι σου να το αφήνεις να κυκλοφορεί μες το σπίτι, να το εξερευνά. Να το φέρεις σε επαφή με την αμμολεκάνη του, βάλε το μέσα 1-2 φορές και με τα μπροστινά του ποδαράκια σκάψτε μαζί. Θα πάρει μπρος. Το ένστικτό τους έιναι πολύ δυνατό
Το γατάκι σου να το αφήνεις να κυκλοφορεί μες το σπίτι, να το εξερευνά. Να το φέρεις σε επαφή με την αμμολεκάνη του, βάλε το μέσα 1-2 φορές και με τα μπροστινά του ποδαράκια σκάψτε μαζί. Θα πάρει μπρος. Το ένστικτό τους έιναι πολύ δυνατό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexiscat
Νεοφερμένο μέλος
Ο alexiscat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
23-08-12
23:02
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες, να περνας καλα!
24-08-12
07:45
Μπράβο φίλε. Μπράβο ...!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum