avtwvia
Διάσημο μέλος

Δεν ειδα φωλια πουθενα και το πηρα και το εβαλα σε ενα κλουβακι που εχουμε.. Το θεμα ειναι δεν ξερω τι πουλακι ειναι και αν θα μπορεσει να μεγαλωσει..

Ολο καθεται στη σταση που εχει και στη φωτο.. ειναι πολυ μικρο για να τα καταφερει;;

καποιος να ξερει;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Με ζεστασιά και λίγη τύχη θα τα καταφέρει.
avtwvia
Διάσημο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Επειδη τωρα δεν εχω τροφη για μωρα μονο τροφη καναρινιων να του δωσω κροκο αυγου καπου ειχα διαβασει οτι κανει..![]()
δωσε του κροκο αραιωμενο με λιγο νερακι μονο να κοιταξεις να βρασει καλα το αυγο..και να του το δινεις απο τα πλαγια να μην πνιγει ..θα σου στειλω βιντεακι να δεις..εχω εγω τετοια τροφη αλλα μενουμε καλλιθεα αν εισαι κοντα και μπορεις περνα να στην δωσω..ααα και να μην ειναι ουτε ζεστο ουτε κρυο αλλα χλιαρος ο χυλος..

ria23
Διάσημο μέλος
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
Μακαρι να τα καταφερει παντως δεν ειναι πολυ μωρο γιατι κανει αποπειρες να πεταξει και εχει τριχωμα σε ολο το σωμα.. Εχει το μεγεθος απο πως τα λενε αυτα τα μικρα;;;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αντωνία σου βρήκα κ αυτό https://petbirds.gr/forum/
είναι φόρουμ για πουλιά σίγουρα θα ξέρουν κάτι παραπάνω εκεί
avtwvia
Διάσημο μέλος

σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν του δωσεις αυγο να προσεξεις να μην ειναι παρα πολυ σφιχτο ,γιατι βουλωνουν τα ρουθουνια του.Εγω στο δικο μου ειχα παρει τροφη σε σκονη ,που ειναι για μωρα παπαγαλακια και αλλα πουλακια και με νερο γινοταν χυλος.Σε πετ σοπ θα βρεις σιγουρα.Επισης ειχα παρει κατι ειδικα στομια , που μπαιναν στο τελειωμα της συριγγας,ηταν περιπου 5 ποντους,πολυ λεπτα και σιδερενια.Βολευουν παρα πολυ στο ταισμα πουλιων γιατι μπαινουν λιγο πιο βαθεια στο λαιμο ,χωρις να τα πνιγει.Αυτα!Ευχομαι καλη επιτυχια με το πουλακια

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
...αν ειναι, τρωνε κοτσυφινη...αλλα καποιος ειδικος θα μπορουσε να σου πει...και δεν αντεχουν την αιχμαλωσια...μολις δυναμωσει αφησε το ελευθερο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Εν τω μεταξυ τα γατια εχουν παθει παροξυσμο και ετσι το πηγα τωρα στην κουζινα να ησυχασει λιγο..
Παντως και εμενα μου φαινεται οτι θα τα καταφερει.. Το ταισα με τη συριγγα,εφαγε μια χαρα.. και περιμενω την αδερφη μου να παμε να παρουμε αυτη την κρεμα..
Ρια ευχαριστω ιδιαιτερα για τα βιντεακια με βοηθησαν στο ταισμα πολυ..

Εν τω μεταξυ μπηκα στο σιτε της ΑΝΙΜΑ κ λενε οτι αν εχουν ανοιξει τα ματια θελουν ταισμα καθε 2 ωρες αντε να δουμε πως θα το ταισει η μανα μου το πρωι..

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι πιο κοντά σε fledgling, δεν είναι μικρούλης νεοσσός, και μάλλον πλησιάζει στη φάση που πρωτομαθαίνει να πετάει. Καλά έκανες και το μάζεψες, γιατί υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι.
Καλή τύχη εύχομαι να επιβιώσει!
avtwvia
Διάσημο μέλος

Πηγε να το πιασει η αδερφη μου να το ταισει και πηδουσε σαν τρελο.. με το που παω εγω να το πιασω εκατσε και εφαγε κιολας..

Δειχνει καλα ελπιζω να τα καταφερουμε..
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εμας που βρηκαμε μας συστησε το Εκπαζ ζαχαρονερο απο τα ρουθουνια για να μην αφυδατωθει και κριοκετες για γατακι μουλιασμενες καλα σε νερο.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Χωνουμε το κεφαλακι μεσα στο κορμακι μας!!
Θα κανω το παν για να τα καταφερει!!

avtwvia
Διάσημο μέλος

Στη φωτο ειμαστε λιγο βρεγμενοι γιατι μολις ειχαμε φαει και οσο και να μας σκουπιζει η μαμα ειμαστε λιγο βρεμενοι!!

avtwvia
Διάσημο μέλος
Κριμα και φαινοταν τοσο καλα το πρωι..
Στο καλο αγαπουλα μου..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool