Στέλλα ΚΙτσικοπούλου
Νεοφερμένο μέλος
Η Στέλλα ΚΙτσικοπούλου είναι αόρατη. Είναι 82 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
12-12-09
22:33
Καβάλα, Νοέμβριος 2009
Ασχολούμαι με γάτες εδώ και τριάντα (30) χρόνια.
Σήμερα έχω εν ζωή δεκάδες γάτες. Επιπλέον αφήνω τροφή και νερό σε άλλες τόσες που ζουν σε ακατοίκητα σπίτια. Σύμφωνοι, έχω πάθος με τις γάτες!
Τις μεγαλώνω σαν να είναι παιδιά !
Όσο και αν σας φανεί παράξενο, δεν ακούγεται κανένα νιαούρισμα, κανένας καβγάς!Είναι πολύ αγαπημένες μεταξύ τους.
Έχω υπερβεί τις 820 στειρώσεις. Δεν γνωρίζω ποια βιβλιάρια υγείας είναι περισσότερα, των ζώντων ή των αποθανόντων.
Το διαμέρισμά μου ουσιαστικά λειτουργεί ωςκαταφύγιο γατιών. Πολλές φορές συμπολίτες μου φέρνουν γάτες που χρειάζονται κτηνιατρική φροντίδα. Τις πηγαίνω στον κτηνίατρο και μετά τις κρατώ και τις φροντίζω, όπως όλες τις άλλες, με φαγητό, στέγη, εμβολιασμούς, στειρώσεις, κτηνίατρο, …
Με την προσπάθεια που κάνω τόσα χρόνια στην ουσία υποκαθιστώ το ελληνικό κράτος στη φροντίδα των ζώων,χωρίς την παραμικρή ενίσχυση από την Πολιτεία!
Είμαι παρούσα εκεί που η Πολιτεία είναι απούσα.
Πριν δύο χρόνια, η εκπομπή «Αληθινά Σενάρια» (της ΕΤ3) με πρόβαλε με τις γάτες μου στο διαμέρισμα.
Όσο εργαζόμουν, εικοσιτέσσερα χρόνια συνολικά, δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα.
Τρία χρόνια όμως αναγκάστηκα και σταμάτησα την εργασία μου, ενώ αυξήθηκε ο αριθμός των γατιών και παράλληλα μειώθηκαν τα οικονομικά μου. Η σύνταξή μου είναι 740 ευρώ με το ΕΚΑΣ. Έχω ξοδέψει όλα μου τα χρήματα. Το χρέος μου στις τράπεζες έφτασε τα 27.000 ευρώ.
Για όλα αυτά μάλλον θα έπρεπε να τύχω βοήθειας από την Πολιτεία και όχι να με διώκουν σαν κοινό εγκληματία ! Εντούτοις, στις 29 - 9 - 2009, πέρασα αυτόφωρο !!!
Δεν είχα δύο γάτες όπως λέει ο νόμος αλλά εβδομήντα (τόσες μπόρεσαν να μετρήσουν) και έτσι πήγαμε στην Αστυνομία.
Ευτυχώς μου φέρθηκαν άψογα, αλλά ενώ μπορούσαν να το παραλείψουν, μου άνοιξαν φάκελο, δακτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφίες ανφάς και προφίλ, γραφικό χαρακτήρα,… Εγώ δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν. Μετά δυο μέρες συνειδητοποίησα τι έγινε.
Δυστυχώς αυτό συμβαίνει συχνά στη χώρα μας. Οι Φιλόζωοι, στις περισσότερες των περιπτώσεων, οδηγούνται στα δικαστήρια παρά το έργο που προσφέρουν, σε αντίθεση με όσους σκοτώνουν ή κακοποιούν ζώα και ποτέ δεν ενοχοποιούνται.
Ο Νόμος λέει: Όχι περισσότερα από δύο ζώα στα διαμερίσματα.
Σωστό! Πάμε παρακάτω. Τι γίνεται μετά;
Θα έρθει η μέρα που θα δικαστώ. Ο κ. Πρόεδρος θα αποφανθεί :
– Να τις διώξεις και όπου πάνε !
Λύση ; Επίλογος του Νόμου ;
Όταν αναλώνεις τριάντα χρόνια, όλες τις μέρες και ώρες, μια περιουσία που έχεις, και όταν δεν έχεις χρεώνεσαι, τι γίνεται, πετάς στο δρόμο ότι αγάπησες ;
Τώρα, καλώ και εσάς που δεν έχετε ζώα.
Πρέπει να φτιάξω ένα σπιτάκι 70 τ.μ. τουλάχιστον, στο βουνό εκτός κατοικημένης περιοχής, και να πάω με τα ζώα εκεί.Το θέλω (και το ήθελα) και εγώ και τα ζώα.
Πώς ; Με τι χρήματα ;
Προσπαθώ εδώ και τέσσερα χρόνια να πάρω δάνειο και δεν μπορώ. Χρειάζομαι εγγυητή. Ποιον να βρω;
Παρακαλώ πολύ, αν διαβάζουν κάποιοι από αυτούς που μας κυβερνούν αυτές τις γραμμές, ας φροντίσουν να μου δοθεί δάνειοχαμηλότοκο με δόσεις των 300 ευρώ το μήνα, να φτιάξω αυτό το σπιτάκι των 40.000 – 50.000 ευρώ και να φύγω με τα ζώα εκεί.
Σας ευχαριστώ.
Στέλλα Κιτσικοπούλου
Διεύθυνση κατοικίας : Καραϊσκάκη 80 - Καβάλα - τ.κ. 65201
Τηλέφωνο: 2510 838628
E-mail:stelkit@gmail.com
Ιστολόγιο: https://ejection-of-cats.blogspot.com
Υ.Γ. : Αν κάποιοι θέλουν να με βοηθήσουν οικονομικά, θα βρούμε τρόπο νόμιμο να γνωρίζουν ότι τα χρήματά τους πήγαν για το σκοπό που τα έδωσαν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
12-12-09
22:42
Στέλλα, κλειδώνω το παρόν, μιας και έχεις ανοίξει το ίδιο θέμα εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool