drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
25-11-09
10:19
Ολοκληρώσαμε το έντυπό μας με συμβουλές για την διαχείριση γατο-αποικιών.
Είναι διαθέσιμο σε ασπρόμαυρη έκδοση και σε έγχρωμη.
Ευχαριστούμε θερμά την Ειρήνη για τον σχεδιασμό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Η SofiaV είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
25-11-09
10:22
Μπράβο
είναι πολύ καλό! 
είναι πολύ καλό! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα.
25-11-09
10:24
Ολοκληρώσαμε το έντυπό μας με συμβουλές για την διαχείριση γατο-αποικιών.
Τέλειο !!!!!!
Βιβή, συγγνώμη αλλά επειδή δεν ξέρω...δε θα ειναι μονο ηλεκτρονικό ε;;
Για εκτύπωση κλπ έχουμε τρόπο...χρειάζονται χρήματα...τι κάνουμε ακριβως;;
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
25-11-09
11:07
Βασικά εμείς πληρώνουμε την εκτύπωση από την τσέπη μας, ασπρόμαυρες φωτοτυπίες, μην φανταστείς κάτι φοβερό, ή εκτύπωση στο γραφείο μας, αν υπάρχει η δυνατότητα.
Ψάχνω τώρα μια περίπτωση όπου μπορούν να βγουν αρκετά κομμάτια σε σοβαρή εκτύπωση με σχετικά καλή τιμή, περιμένω να μου δώσουν προσφορά.
Αν αυτό συμβεί, θα έχω διαθέσιμα και εκτυπωμένα για όποιον θέλει.
Αλλά ακόμα και τώρα, αν έχετε κάποια καλή ιδέα για το που μπορείτε να τα μοιράσετε και δεν έχετε δυνατοτητα να τυπώσετε πείτε μου να σας κάνω φωτοτυπίες.
Ψάχνω τώρα μια περίπτωση όπου μπορούν να βγουν αρκετά κομμάτια σε σοβαρή εκτύπωση με σχετικά καλή τιμή, περιμένω να μου δώσουν προσφορά.
Αλλά ακόμα και τώρα, αν έχετε κάποια καλή ιδέα για το που μπορείτε να τα μοιράσετε και δεν έχετε δυνατοτητα να τυπώσετε πείτε μου να σας κάνω φωτοτυπίες.
gelly01
Δραστήριο μέλος
Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
25-11-09
11:36
Καταπληκτικη δουλεια Βιβη. Μπραβο σας!!!!! Ειναι δουλεια που προυποθετει πολυ πειρα και πολυ δουλεια με τα αδεσποτακια μας. Και παλι συγχαρητηρια!!!!!!!!
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα.
25-11-09
12:57
Βασικά εμείς πληρώνουμε την εκτύπωση από την τσέπη μας, ασπρόμαυρες φωτοτυπίες, μην φανταστείς κάτι φοβερό, ή εκτύπωση στο γραφείο μας, αν υπάρχει η δυνατότητα.
Βιβή έχουμε κι εμεις νομίζω μια μικρή "αποικία" στη γειτονιά....
από όπου και η Χαρά...και θα μοιράσω γύρω τριγύρω. Και σίγουρα θα μοιράσω και στην επαρχία στο πρώτο μου ταξίδι που μπορεί να ειναι και αυτο το ΣΚ!
Γνωρίζω πολύ καλά την καημένη την κυρία που ταίζει τα αδεσποτάκια εκει και δυστυχως δεν εχει καθόλου πόρους και καμμία υποστήριξη.
(απο όπου κι ο γεμάτος σκάγια Τζακ, η μικρούλα του γατορεπορτάζ που φολιάστηκε λιγες μέρες μετα)
Αν ειναι θα τυπώσω εδώ μερικά έγχρωμα (δεν μπορώ πολλά δυστυχώς, γραφείο γαρ...)
Οταν έχεις ομως την προσφορά, πες γιατι σίγουρα θα ειναι αλλιώς να υπάρχει σε ποσότητα το έντυπο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum