drusilia
Διάσημο μέλος
Ευχαριστούμε και πάλι την Ειρήνη για τον σχεδιασμό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
άγιε Βασίλη, κάνε τα κουμάντα σου τα ζωάκια σε έχουνε ανάγκη...

πολύ καλή δουλειά !
Im so proud..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01
Δραστήριο μέλος
Να βρίσκαμε και ένα χορηγό να μας εκτύπωνε έγχρωμα, γιατι σε ασπορμάυρο χάνει....
άγιε Βασίλη, κάνε τα κουμάντα σου τα ζωάκια σε έχουνε ανάγκη...
πολύ καλή δουλειά !
Im so proud..![]()
Βιβη
Ποσο στοιχιζει η εκτυπωση σε εγχρωμα? Καταπληκτικη δουλεια. Προτεινω οι πρωτοι παραληπτες να ειναι οι βουλευτες του καθε κομματος που ειναι αρμοδιοι για το προβλημα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ στην Ελλαδα μιας και οικονομικα ειναι αδυνατον να σταλει και στους 300.
julia
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορουμε να το εκτυπωσουμε και να το μοιρασουμε;
natalouko
Επιφανές μέλος

Μπορώ εγώ να τα εκτυπώσω έγχρωμα!!!

Hlianna
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αυτο το πηρα απο την εκθεση αλλα ασπρομαυρο..οντως εγχρωμο δειχνει διαφορετικο..πολθ καλη δουλεια οπως και ολα τα φυλλαδια σας..
Και εγώ το πήρα από την Έκθεση, ασπρόμαυρο...άλλα έχρωμο είναι πολύ, πολύ καλύτερο.
Θα το τυπώσω και εγώ.
Συχαρητήρια πολύ καλή προσπάθεια, Μπράβο!

drusilia
Διάσημο μέλος
500 Α4 σε 150 γρ velvet Έγχρωμο τιμή 170 ευρώ
1000 Α4 σε 150 γρ velvet έγχρωμο τιμή 180 ευρώ
Ειναι πολυ καλη και ελπιζω οτι σύντομα θα εχω την οικονομικη δυνατοτητα να τυπωσω (αν και με τις στειρωσεις που πρεπει να γινουν ακομη δεν ειναι κι ευκολο...)
Η ιδεα με τους βουλευτές ειναι φανταστική νομιζω!
Havana
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Επικοινωνήστε μαζί μας στο adespotakia@gmail.com και πείτε μας πόσα αντίτυπα θέλετε για να κανονίσουμε πώς θα το παραλάβατε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool