Φυλλάδιο για τη γενική κατάσταση των ζώων στην χώρα μας

drusilia

Διάσημο μέλος

Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
Έχουμε δημιουργήσει φυλλάδιο που αναφέρεται στην γενικότερη κατάσταση των ζώων στη χώρα μας και πως μπορεί να βοηθήσει ο καθένας από εμάς (Πρώτη σελίδα και Δεύτερη σελίδα).

Ευχαριστούμε και πάλι την Ειρήνη για τον σχεδιασμό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να βρίσκαμε και ένα χορηγό να μας εκτύπωνε έγχρωμα, γιατι σε ασπορμάυρο χάνει....
άγιε Βασίλη, κάνε τα κουμάντα σου τα ζωάκια σε έχουνε ανάγκη...;)

πολύ καλή δουλειά !
Im so proud..:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να βρίσκαμε και ένα χορηγό να μας εκτύπωνε έγχρωμα, γιατι σε ασπορμάυρο χάνει....
άγιε Βασίλη, κάνε τα κουμάντα σου τα ζωάκια σε έχουνε ανάγκη...;)

πολύ καλή δουλειά !
Im so proud..:up:

Βιβη
Ποσο στοιχιζει η εκτυπωση σε εγχρωμα? Καταπληκτικη δουλεια. Προτεινω οι πρωτοι παραληπτες να ειναι οι βουλευτες του καθε κομματος που ειναι αρμοδιοι για το προβλημα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ στην Ελλαδα μιας και οικονομικα ειναι αδυνατον να σταλει και στους 300.

Πράγματι ΠΟΛΥ ωραίο και πολύ φιλικό στον αναγνώστη.!:)

Πολυ ωραιο!
Μπορουμε να το εκτυπωσουμε και να το μοιρασουμε;

Πολύ καλή δουλειά!!!:D:D:D
Μπορώ εγώ να τα εκτυπώσω έγχρωμα!!!:P:P:P

αυτο το πηρα απο την εκθεση αλλα ασπρομαυρο..οντως εγχρωμο δειχνει διαφορετικο..πολθ καλη δουλεια οπως και ολα τα φυλλαδια σας..

αυτο το πηρα απο την εκθεση αλλα ασπρομαυρο..οντως εγχρωμο δειχνει διαφορετικο..πολθ καλη δουλεια οπως και ολα τα φυλλαδια σας..

Και εγώ το πήρα από την Έκθεση, ασπρόμαυρο...άλλα έχρωμο είναι πολύ, πολύ καλύτερο.:)Θα το τυπώσω και εγώ.:)
Συχαρητήρια πολύ καλή προσπάθεια, Μπράβο!:up::up::up:

Αυτή ειναι η προσφορά που έχω πάρει για έγχρωμα, που ειναι αρκετα καλη...
500 Α4 σε 150 γρ velvet Έγχρωμο τιμή 170 ευρώ
1000 Α4 σε 150 γρ velvet έγχρωμο τιμή 180 ευρώ

Ειναι πολυ καλη και ελπιζω οτι σύντομα θα εχω την οικονομικη δυνατοτητα να τυπωσω (αν και με τις στειρωσεις που πρεπει να γινουν ακομη δεν ειναι κι ευκολο...)

Η ιδεα με τους βουλευτές ειναι φανταστική νομιζω!

εαν θέλει καποιος να συνεισφέρει οικονομικά για το τύπωμα τοων φυλλαδιων ισως θα ηταν μια καλή ιδεά.

Το φυλλάδιο είναι διαθέσιμο σε έγχρωμη εκτύπωση για όποιον θέλει να το μοιράσει.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο adespotakia@gmail.com και πείτε μας πόσα αντίτυπα θέλετε για να κανονίσουμε πώς θα το παραλάβατε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back