Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα.
25-02-08
13:23
Καλημέρα!! πάντως εγώ για καλό και για κακό έχω εξετάσει τη γάτα μου για τοξόπλασμα - βγήκε αρνητική - και δεν της δίνω ποτέ ωμό κρέας όσο και να χτυπιέται στα πόδια μου και να μου παίρνει τα αυτιά με το μιαούνισμά της!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
25-02-08
13:24
Νέα από το φυλλάδιο:
Ο Σύλλογος της Χίου μου απάντησε και θα τυπώσουν 150 φυλλάδια για μια εκδήλωση που θα γίνει εκεί.
.

Μεγαλώνουμε - μεγαλώνουμε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
31-05-08
08:59
Η συζήτηση που αφορά την τοξοπλάσμωση μεταφέρθηκε στο σχετικό άρθρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
29-10-09
11:51
Το φυλάδιο ανανεώθηκε με μικρές διορθώσεις στο κείμενο από τον κύριο Χαραλαμπίδη καθώς και νέα γραφιστική προσέγγιση από την Ειρήνη, την οποία ευχαριστούμε θερμα.
είναι και πάλι διαθέσιμο σε εκτυπώσιμη μορφή εδώ.
είναι και πάλι διαθέσιμο σε εκτυπώσιμη μορφή εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
31-10-09
23:03
Πολύ καλυτερο αυτο αυτο καναμε τελικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki