RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαλλον ιωση περναει δεν θα ναι τιποτα μπορρ να σου συστησει να τρωει κοτοπυλο με ρυζι ο γιατρος εμενα ειχε πιασει οταν ειχαν στομαχοπονο με διαρροιες τους εβραζα κ οταν κρυωνε μαζι με λιγο απο το ζουμι το μαδουσα αν και μπορεί για 1-2 μερες να μην τρωγαν ουτε αυτο..τωρα της συνεχιζεις αντιβιωση παρολο που δεν τρωει τι σου πε ο γιατρος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος

Πολύ λυπάμαι για τη γατούλα σου και είναι και μικρούλα! Επειδή κάνει εμετούς γι αυτό σου είπε να της τονώσεις τους δείκτες των ηλεκτροδιαλυτών. Νομίζω όμως πως είναι καλύτερα να γράψεις στο γιατρό του φόρουμ "Γιατρέ αρρώστησε". Είναι ο αρμοδιότερος να σου εξηγήσει.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ενα πραγμα μονο μου εχει κανει εντυπωση και μου προκαλει περιεργεια, ο κτηνιατρος φοβαται για νεφρικη ανεπαρκεια και σου λεει να της δωσεις αντιβιωση; Δεν ειναι λιγο σχημα οξυμωρο αυτο;

Ioanna Geor.
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ακόμη, αν χρειάζεται να πίνει πολύ νερό, γέμισε το σπίτι με βαθιά μπωλ, γεμάτα μέχρι επάνω. (οι γάτες αρέσκονται όταν πίνουν να μπορουν παράλληλα να εποπτεύουν τη γύρω περιοχή) Μπωλ δεν χρειάζεται να έχεις δίπλα από την τροφή της, γιατί από ένστικτο προτιμούν να αναζητήσουν νερό παρά να πιουν μετά το φαγητό. Επέλεξε επίσης ήσυχες γωνιές για την παροχή νερού, μακριά από πόρτες ή γενικά μέρη όπου μπορούν να αισθανθούν εκτεθιμένες σε κίνδυνο.
Ακόμη, προτίμησε να δίνεις περισσότερη υγρή τροφή αν συντρέχει λόγος παρά ξηρή.
Φυσικά αυτές τις συμβουλές σου τις δίνω όχι για να τις ακολουθήσεις πιστά αλλά για να το ψαξεις και για να τις συζητήσεις με τον κτηνίατρό της.
cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
η Τιτίκα μου είναι 6 χρόνων και 4,7 κιλά. τον τελευταίο καιρό ήταν αδιάθετη και της έκανα εξετάσεις. η ουρία ήταν υψηλή και η τρανσαμινάσες επίσης. η κτηνίατρος μου είπε να της της δώσω κλινική τροφή και να κάνουμε επανέλεγχο εξετάσεων σε κανα μήνα. για την ακρίβεια της έδωσε την k/d Hills η οποία από ότι διάβασα στο διαδίκτυο είναι για γάτες με νεφρική ανεπάρκεια. πειράχτηκαν τα νεφρά της Τιτίκας μου; το πάγκρεας; τι μπορεί να συμβαίνει; ο κτηνίατρος του site τι λέει; παρακαλώ για τη βοήθειά σας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool