Φόλα, θυμός και απορία

aramis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα.
:mad:Εκει που θα επρεπε να χαιρομαι τον ερχομο καινουργιων μελων στην οικογενια, η γατα μου γεννησε προχθες, αισθανομαι τετοιο πονο, τετοια θληψη που βρηκα πριν μια ωρα τον Beignet μου, το αγαπημενο μου σιαμεζο, σκοτωμενο> Δεν ξερω πως να το αντιμετωπιζω. Δεν μου ειχε συμβει ποτε να πεθανει ενα σκυλι η μια γατα μου απο ανθρωπινο χερι. Εκτος να κλαιω και να φωναζω, τι να κανω ? Οπως καθε χρονο, ξεκινησε η εκστρατια της φωλας. :mad::mad::mad:Ξεχασα να πω οτι ειχα την εντυπωση οτι στην περιοχη μου, δεν συνεβαινε τετοιες ακατονομαστες πραξεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:(:( λυπάμαι πολύ...
Μα πώς έγινε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως εγινε, δεν ξερω. Ξερω οτι δεν φταιει αμαξι, οθτε αγριο σκυλο και ηταν υγειεστατο γατο 4 χρονων, τον ειχα εμβιολασει πριν λιγο (δηλαδη τοθ εκανε το σχεκιτο ελεγχο ο κτηνιατρος μας. Το μονο περιεργο ηταν την προηγοθμενη παρασκευη, τον βρηκα να κουτσαινει και τον ειχα κλεισει στο γραφειο μου, τραβηξε την σητα, πηδηξε απο το μπαλκονι και εξαφανιστηκε μεχρι να το βρω σημερα)

Πολύ λυπάμαι...Δεν ήταν στειρωμενος;Πως και έσκισε τη σιτα και το έσκασε;

Ηταν στειρωμενος αλλα το καλοκαιρι δεν καταφερα ποτε να τον εχω πανω απο δυο ωρες μεσα, ηταν ο αρχηγος της περιοχης και οποιος (καμια φορα οποια) περασε στο εδαφος εφαγε το ξυλο της αρκουδας . Πριν 2 μηνες, μετα απο καυγα, τον εφερα στον κτηνιατρο, δεν μπορουσε να τον εξετασει απο κοντα, εχοντας το φοβο να μη τον πιασουμε, ηταν αποστημα, τον κρατησα Μια μερα μεσα (μεγαλο αθλος) Ηταν ολο αγκαλιες οταν πηγαινα πρωι πρωι (γυρω απο τισ 5 η ωρα) στο κηπο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back