Φόλες στα Μέθανα - Προσοχή!!

Kristen

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα.
Πριν μερικές μέρες συνάντησα οικογενειακή φίλη η οποία είχε ένα ημιαίμο γκριφονάκι. Ηταν απαρηγόρητη, σε κακά χάλια, αφού πριν καμιά εβδομάδα έχασε το σκύλο της από φόλα. Είχαν πάει στο εξοχικό τους στα Μέθανα, και ως συνήθως άφησαν το σκυλάκι στην αυλή, ο μικρός για λίγο βρήκε ανοιχτή την πόρτα κ βγήκε, τον είδαν όμως και τον φώναξαν αμέσως μέσα. Σε λίγη ώρα ο σκύλος έπεσε μπροστά τους νεκρός.
icon8.gif

Την ίδια μέρα, δηλητηριάστικαν στην ίδια περιοχή άλλα τρία σκυλάκια που τα είχαν βγάλει οι ιδιοκτήτες τους βόλτα, και κάποιες αδέσποτες γατούλες. Ανέφεραν το γεγονός στις αρχές αλλά μάλλον κανείς δεν ασχολήθηκε. Δεν γνωρίζω παραπάνω λεπτομέρειες, γιατί η γυναίκα δεν ήταν σε θέση να μου μιλήσει άλλο, αφού έκλαιγε με αναφυλλητά και δεν ήθελα να την πιέσω άλλο.

Φόλες μέσα σε αυλές και χωράφια?? Φόλες για να τις τρώνε αδέσποτα ζώα αλλά και κατοικίδια? Μα καλά έχουμε ξεφύγει τελείως. Πόσο θα ήθελα να έριχνα φόλα σε όλους αυτούς.:mad::mad::mad:.

Αναφέρω το θέμα προς ενημέρωση και προσοχή αν κάποιοι πηγαίνουν προς εκείνη τη περιοχή.

cry.gif
cry.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ είχα θύμα 3 σπίτια πιο κάτω... τί λέμε τώρα......:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο Λεωνίδιο;:blink: Νόμιζα ότι ήσασταν ασφαλείς από αυτή την άποψη.:/:

Μου φαίνεται ότι σ' αυτά τα μέρη οι φόλες μπαίνουν πιο πολύ για τα ποντίκια και όχι για τα κατοικίδια. Όχι ότι αυτό είναι δικαιολογία, βέβαια. Μου κάνει εντύπωση πάντως. Καλά, το ότι αδιαφορούν για τα ζώα είναι δεδομένο. Δεν φοβούνται ούτε για τα παιδιά τους;

Καλά άστο... γιατί μας διαβάζουν και μικρά παιδιά...
(εχω θάψει 7 σε μια μέρα στα 11μου χρόνια....ξέρεις τί είναι να ετοιμάζεσαι για σχολείο και να βγαίνεις στην αυλή και να τα βλέπεις τέζα???)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back