Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κρούσματα έχουν αναφερθεί στους δρόμους:
Αμασείας, Βασ. Κωνσταντίνου, Κεσσάνης, γύρω από την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου., στο γήπεδο του Κούδα στο Στρεμπενιώτη.
Η έκταση είναι μεγάλη και διάσπαρτη.
Είναι ένας σε κάθε περιοχή; Και συνεννοηθήκαν όλοι αυτοί μαζί ή συμβαίνει κάτι άλλό;

Δυστυχώς εχθές, ένας φίλος, έχασε και τα δυο του σκυλια.

Φροντίζω τέσσερεις γάτες στην γειτονιά, τις οποίες έχω στειρώσει κάθε βράδυ φοβάμαι μήπως πάθουν κάτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Τι να πω.....ανεγκέφαλοι υπάρχουν παντού! Λυπάμαι για τα σκυλιά του φίλου σου και εύχομαι να μην έχουν την ίδια τύχη και οι γατούλες σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμεις που βγάζουμε τα σκυλιά μας, στο χώρο του Στρεμπενιώτη, υποπτευόμαστε τον Δήμο.
Γιατι εχω και σκυλο και φοβαμε και γι΄αυτον.
Η μητερα του γατιου, που φυλοξενώ, ειχε την ιδια τύχη. Δεν ειναι μια απο τις τεσσερης γατες μου, αλλα ετυχε να βρεθει στο δρομο μου.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Δοκιμασατε να πατε για παραπονα στο Δήμο? Πειτε οτι θα κανετε καταγγελια κλπ...και ο Αγιος φοβερα θελει...
drusilia
Διάσημο μέλος
Το μόνο που θα πρότεινα εγώ είναι παράπονα, ενημέρωση του κόσμου και αφισοκόληση. Όπως ειπες δεν κινδυνεύουν τα ζώα μονο αλλά και τα παιδιά.
Δες αυτό το φυλλάδιο, εμείς έχουμε αρχίσει να τυπώνουμε και να μοιράζουμε.
Κάπου κυκλοφορούσαν και αφισούλες σχετικά...
Νότα, δεν δημοσιεύεις αυτήν που είχες φτιάξει εσύ;
RedCat
Διάσημο μέλος
"Εθελοντική κίνηση πολιτων σε συνεργασία με τον Δήμο, έχουν ήδη στειρώσει και θα στειρώσουν ΟΛΑ τα αδεσποτα ζώα (γάτες & σκύλους )της περιοχής ώστε να αποφευχθεί ο υπερπληθυσμος τους, καθώς παραλληλα γίνεται και ο απαραίτητος εμβολιασμός. Τα ζώα που επιστρέφουν ειναι υγιή καθώς τα αρρωστα παραμένουν για νοσηλεία, οπότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Αντιθέτως το να δηλητηριάζονται, εκτός του ότι διώκεται ποινικά (ν.3170/2003 "η οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση ζώου τιμωρείται με πρόστιμο μέχρι και 1.500 ευρώ ή και ποινή 6μηνης φυλάκισης), δεν επιτρέπεται στον 21ο αιώνα να είναι η λύση.
Ειναι θεμα παιδείας και πολιτισμού.
Τα ισχυρά αυτά δηλητήρια ειναι επικίνδυνα και για τα παιδιά μας που παίζουν σ'αυτούς τους χώρους.
Βοηθήστε όλοι ώστε να γίνει πιο ανθρώπινη αυτή η γειτονιά"
Κράτας ότι πιστεύεις ότι βοηθάει αν πχ υποψιάζεσαι το Δήμο, πρώτον κανε ενα τηλεφώνημα και δειξε οτι δεν εισαι μόνη ότι είναι και άλλοι αγανακτισμένοι πίσω σου (βλεπεις η απωλεια ψηφων πονάει). Για μένα ήταν η ευκαιρία να γνωρίσω αρκετούς φιλοζωους γείτονες και να μην φαίνομαι γραφική μόνη μου...
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο ειναι ενα συχνο φαινομενο για την περιοχη.Το ξερω απο πρωτο χερι γιατι μεχρι πριν 4 χρονια ζουσα εκει[εκει γεννηθηκα]Ξερω περιπτωσεις διπλα στο αστυνομικο τμημα το 10ο απο γατες που βρεθηκαν νεκρες κι οχι μια φορα...Στο Στρεμπενιωτη ομως δεν ηξερα οτι ριχνουν κι εκει.Εκει εν το μεταξυ μαζευονται παρα πολλα σκυλια καθημερινα,για βολτα .Εκει παει κι ο αδερφος μουΚάποιος βάζει φόλες για τις γάτες στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης.
Κρούσματα έχουν αναφερθεί στους δρόμους:
Αμασείας, Βασ. Κωνσταντίνου, Κεσσάνης, γύρω από την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου., στο γήπεδο του Κούδα στο Στρεμπενιώτη.
Η έκταση είναι μεγάλη και διάσπαρτη.
Είναι ένας σε κάθε περιοχή; Και συνεννοηθήκαν όλοι αυτοί μαζί ή συμβαίνει κάτι άλλό;
Δυστυχώς εχθές, ένας φίλος, έχασε και τα δυο του σκυλια.
Φροντίζω τέσσερεις γάτες στην γειτονιά, τις οποίες έχω στειρώσει κάθε βράδυ φοβάμαι μήπως πάθουν κάτι.

Αν δεν εχεις εκτυπωτη κ θες αφισουλες στειλε μου πμ να σου βγαλω εγω ..Εγω μενω τωρα πια Ευκαρπια,αλλα ερχομαι στους δικους μου στη Νεαπολη
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

μα καλά πόσο ηλήθιοι μπορεί να είναι? δεν σκέφτονται καν ότι μπορεί να δηλητηριαστεί και κάποιο παιδάκι?
και σε τι τους ενοχλούν τα ζώα δεν μπορώ να καταλάβω
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο κοσμος πλεον φοβαται εκει να βγαλει βολτα τα ζωα του....
Ελπιζω να βγει ακρη και να σταματησουν αυτες οι ''απανθρωπες'' κι εγκληματικες ενεργειες

Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί αν γίνεται βδομάδα παρά βδομάδα , πάει να πει ότι είναι μεθοδευμένο. Αν δηλαδή έβρεξε και ξανάβαλαν, κάτι δεν πάει καλά.

Αυτό πιστεύει και η φίλη μου, που το συζητήσαμε.
Από την άλλη όμως, μια κυρία, που μένει στην αστυνομία, μου είπε εχθές, ότι η φίλη της που και αυτή ταΐζει γάτες και μένει πίσω από τον Αγ. Γεώργιο. Υποπτεύεται δυο γυναίκες. Την μια την είδε να βγαίνει, από το σπίτι της, στη 1.00 το βραδύ, που πήγαινε μες τη νύχτα;

Πήγε στην αστυνομία και της είπαν, ότι πρέπει να την πιάσει, εκείνη τη στιγμή .

Όλα αυτά βεβαία, είναι εικασίες.
Κρίμα για τα πομεράνιαν, αν είναι αυτά που φαντάζομαι, είναι πατέρας και γιος.
Τα ξερώ 12 χρονιά, όσο είναι και η σκυλίτσα μου.

Τα σκυλάκια μας τα λατρεύουμε, αυτό που θέλουμε όλοι μας, είναι να πεθάνουν από γηρατειά και όχι από φόλα.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η ειναι απο καποιον ποπυ ενοχληθηκε απο τον αριθμο αστειρωτων ζωων η ειναι απο τον Δημο ( το εχουν κανει αλλοι δημοι παλιοτερα γι αυτον δεν ξερω) . Παντως χρειαζεται να καταλαβει ο Δημαρχος και ο Υπευθυνος καθαριοτητας οτι στο δημο υπαρχουν φιλοζωοπι και χρειαζεται να αρχισει στειρωσεις και οπτι κατι τετοια δεν τα σηκωνετε.
Τοσα ζωα πεθαναν χρειαζεται να δρασετε δυναμικα δεν αρκκουν τα παραπονα σε αστυνομια και τα λοιποα αν θελετε δικηγορο εξειδικευνμενο βοηθαει η νομικη συμβουλος του Αργος πολύ. Στειλτε να σας πω το τηλ
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό με τις στειρώσεις, γινόταν στο κτηνιατρείο της Αγαθουπόλεως (Αγ. Γεώργιο), μέχρι τελευταία, στον Κώστα και τον Άγνεστη.
Εχθές που μίλησα με την κα. Ζωή μου είπε ότι δεν πλήρωσε ο Δήμος τους κτηνιάτρους και έτσι σταμάτησαν τις στειρώσεις.
Τι έκαναν λέει; Αντί να στειρώσουν τα σκότωναν!
Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει και εδώ, γενικός ο δήμος είναι “ξεφτιλισμένος”.
Αυτό το έκανε παλιά ο δήμος, επί Χατζησάβα. Με την βοήθεια κάποιων κηπουρών και των οδοκαθαριστών.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι,τα σκυλια που σου ελεγα τοτε ειναι εδω που μενω εγω Ευκαρπια.Οι φολες επεσαν Νεαπολη( Λαιφ δεν ειναι το ιδιο προβλημα με τα σκυλια τοτε).
Heidi ο κοσμος εχει ξεσηκωθει παντως.Αν ειναι να μεζευτουν υπογραφες κτλ να με ενημερωσεις σε παρακαλω,αν δεν το μαθω πρωτη..Να βαλω κι εγω και να το πω και σε γνωστους μου εκει περα.Να μαζευτουν οσο το δυνατον πιο πολλες..
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσους δεν βρω θα τους βρω από τα κτηνιατρεία, της γύρω περιοχής.
Από σήμερα ξεκινάμε δραστικά. Φτανει πια!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως μπορείς, να μου στείλεις κάτι αντίστοιχο; Γιατί δεν έχω ιδέα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool