Nelly15414
Νεοφερμένο μέλος
Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία.
Πετάνε ακόμα και μέσα στις αυλές των σπιτιών.
Πέρυσι είχαν τοιχοκολληθεί αφίσες σχετικές με το θέμα από φιλοζωική ομάδα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Γνωρίζεται μήπως που μπορούμε να βρούμε στοιχεία για την ψυχολογία και τον τρόπο συμπεριφοράς των δραστών;
Δηλαδή ένας τύπος που βάζει φόλα είναι πιθανότερο να είναι ο γνωστός πικρόχολος της γειτονιάς που διώχνει και βρίζει τις γάτες ή μήπως αυτοί που βάζουν δεν εκδηλώνονται ποτέ στο περιβάλλον τους;
Επίσης επειδή 3-4 περιστατικά από φόλα μεταφέρθηκαν σε μια κτηνίατρο απ' ότι πληροφορήθηκα και κατέληξαν τρεις μέρες μετά, θα μπορούσα να ζητήσω κάποια βεβαίωση που θα χρησιμοποιηθεί σε μήνυση κατ' αγνώστων; Υποχρεούται η γιατρός να μου την δώσει από τη στιγμή που δεν πήγα εγώ τις γατούλες εκει αλλά το έμαθα από την κυρία που πήγε την μια, η οποία όμως φοβάται λέει να μπλεχτει με μυνήσεις.

Επίσης μου είπε ότι υποψιάζεται κάποιον αλλά δεν μου λέει ποιόν γιατί είναι γείτονας και δεν θέλει να δημιουργήσει θέμα μιας και βλέπονται καθημερινά και η ζωή της θα γίνει δυσκολη και τέτοιες ιστορίες
και αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις για τον συγκεκριμένο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Επίσης μου είπε ότι υποψιάζεται κάποιον αλλά δεν μου λέει ποιόν γιατί είναι γείτονας και δεν θέλει να δημιουργήσει θέμα μιας και βλέπονται καθημερινά και η ζωή της θα γίνει δυσκολη και τέτοιες ιστορίεςκαι αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις για τον συγκεκριμένο...
Νομίζω πως αν τον έχει ακούσει (ή αν τον έχουν ακούσει κι άλλοι) να απειλεί τα αδέσποτα, αυτό αρκεί για να του γίνει τουλάχιστον σύσταση.
Η αστυνομία δεν θα του πει ότι "το μάθαμε από την τάδε κυρία", οπότε δεν έχει λόγο να ανησυχεί.Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί η κυρία δεν θέλει να ζητήσει βεβαίωση κτηνιάτρου, απ' τη στιγμή που η μήνυση θα γίνει κατ' αγνώστων.

Τέλος πάντων, μίλα με τους δικηγόρους που σου είπε η Γιασμίν και πες μας τι έγινε.
Καλή επιτυχία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelly15414
Νεοφερμένο μέλος
Από Δευτέρα θα ξέρω.
Φίλε ruko δεν μπορώ να ξέρω πως λειτουργεί το μυαλό του καθένα. Ίσως να έχουν διαπληκτισθεί στο παρελθόν για το ίδιο θέμα οπότε αν του γίνει σύσταση θα υποθέσει ότι το έκανε η συγκεκριμένη. Τι να πω; Εγώ όμως υπολογίζω πού περίπου μένει και ξέρω σίγουρα που πετάει τα σκουπίδια του(έκανα το τεστ με τα μπωλάκια). Και θα το αναφέρω στη μήνυση.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
Πρεπει να αρχισεις να μιλας περισσοτερο με τους γειτωνες...
με τους μεγαλυτερους σε ηλικια,

σιγα σιγα ξετυλιγεται το κουβαρι παντα!
Nelly15414
Νεοφερμένο μέλος
Το τεστ με τα μπωλάκια είναι πολύ απλό.
Βάζεις σχετικά κοντά στους κάδους σκουπιδιών,της περιοχής που υποπτεύεσαι ότι μένει ο δράστης, 2 μπωλάκια. Ενα με νερό και ένα με τροφή τα οποία φροντίζεις να είναι καθαρά και βαριά για να μην τα παίρνει ο αέρας. Μέσα στο νερό βάζεις άσπρο ξύδι και στην τροφή που επίσης φροντίζεις να μην είναι κάτι που τρώνε οι γάτες μουλιασμένη σε ξύδι ή οτιδήποτε αποτρέπει τις γατούλες από το να φάνε και φυσικά να είναι ασφαλές. Αυτό για να προστατέψεις τα γατιά και να μην συνηθίσουν να πηγαίνουν για φαγητό σε επικίνδυνα μέρη.
Παρακολουθείς μετά, ποια από τα μπωλάκια έχουν αφαιρεθεί την επόμενη μέρα ή ποιά έχουν διαφορετική τροφή από αυτήν που είχες βάλει.
Σε όσους κάδους το έκανα, μόνο σε έναν εξαφανιζόντουσαν αμέσως. Και τι σύμπτωση είναι ο δρόμος από τον οποίο χάθηκαν τα πιο πολλά γατιά και βρέθηκαν και 5 δηλητηριασμένα.
Ετσι υπολογίζεις πού πετάει τα σκουπίδια του ο "καλός" άνθρωπος. Αν είναι και πολύ μακριά ο ένας κάδος από τον άλλο, όπως συμβαίνει σε περιοχές με μονοκατοικίες αυξάνονται οι πιθανότητες να είσαι σίγουρος.
Havana
Διάσημο μέλος
ευχαρηστουμε πολυ!

ntina10
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί ανώμαλοι, και τρελοί για να μην πώ τίποτα χειρότερο....
Αν θέλεις να ζήσει η γατούλα σου θα πρέπει να κάνεις και εσύ ότι κάνουμε όσοι έχουμε γατάκι στην Αθήνα, ή σε μεγάλες πόλεις. Δεν υπάρχει μέση λύση. Ή απο αεροβόλο, ή απο αμάξι, ή απο σκύλο, ή απο φόλα, ή απο κλοτσιά, πέτρα κλπ κλπ κάτι θα τον βρεί.
Άστον να φωνάζει... όσο υποκύπτεις τόσο και αυτός θα επιμένει αφού βλέπει να περνάει το δικό του.
Αν δεν είναι στειρωμένο, σκέψουν την ιδέα. Διάβασε και ΑΥΤΟ.
Πάρτου παρεούλα.
Υπομονή και επιμονή.!!!

ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool