Φόλες συνέχεια

mathewbeuys

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
πριν λιγο εβγαλα βολτα το σκυλο μου στο παρκο κοντα στο ρεμα της υφανετ στον πεζοδρομο της δημητριου τομαρα.συναντησα γνωστο μου που εβγαλε και κεινος το σκυλι του.σπανια πηγαινω στο παρκο.τους τελευταιους 2 μηνες προτιμω να ελεγχω το χωρο γυρω απο το σημειο που ριξαν φολλες και βεβαια να βλεπω και σε τι κατασταση ειναι οι γατες που στειρωσα.απο το γνωστο μου εμαθα οτι και στην οδο τζουμαγιας κατω απο τον αγιο φανουριο και στο παραπανω παρκο δηλητιριαστηκαν γατες στις 7 απριλιου και ενα ροτβαιλερ σκυλι καποιου αλλου ιδιοκτητη. υποπτευομαι οτι ριχνουν σπρευ στρυχνινης και αρσενικου που ειναι ποντικοφαρμακα τα οποια ειναι εισπνευσιμα δηλητιρια.η τοξικολογικη εξεταση στις δικες μου γατες εδειξε 3 διαφορετικα δηλητιρια.
οι κατοικοι κολλησαν την αφισσα της φωτογραφιας αλλα τις βρηκα σχεδον ολες σκισμενες.κολλησα δικη μου αφισσα που την υπογραφει η γατοομαδα θεσσαλονικης.
δεν ξερω καποιον να στειρωνει στον αγιο φανουριο εκτος απο μια ηλικιωμενη που εχει χασει τον μπουσουλα και ισως εχει συμπεριφορα συλλεκτη.την βοηθουσε παλια καποιο σωματειο αλλα σημερα πρεπει να εχει μεινει μονη.απο οτι μου ειχε πει ειναι πολυ κουρασμενη.
αυριο το πρωι θα της μιλησω .δυσκολα θα την πεισω να μην μαζευει αλλες γατες.
θα παρακαλουσα οποιον γνωριζει καποιον απο τη συγκεκριμενη περιοχη να με ενημερωσει μεσω του mycat.οι πληροφορηση που πηρα ηταν σκορπια.ισως εχουν γινει και αλλες ενεργειες απο τους κατοικους.
απο οτι εμαθα για φολλες παλια εχει μηνυθει αστυνομικος που μενει στον πεζοδρομο.εχει παρει αναβολη.συνεχως βρισκουμε οσοι παμε βολτα στο παρκο τα σκυλια μας σαδιστικης επινοησης αυτοσχεδιους μηχανισμους με ξυραφακια,καρφια και σουβλια.εχω βρει και γω ενα.τρομοκρατηθηκα.
χρεος μας ειναι να μαζευουμε τα περιττωματα των σκυλων μας και να ενημερωνουμε τους αλλους ιδιοκτητες ζωων για τους κινδυνους της γειτονιας μας
οι φολλατζηδες ειναι πολυ αρρωστοι ψυχικα για να σταματησουν.εμεις ομως μπορουμε να υιοθετησουμε πιο υπευθυνη συμπεριφορα σε οτι αφορα τα ζωα μας,οικοσιτα και αδεσποτα.
τα στειρωνουμε, τα περιοριζουμε ,δινουμε για υιοθεσια τα πιο εξημερωμενα αν ταιζουμε αδεσποτα,ειμαστε ανοιχτοι απεναντι στους γειτονες.δεν γινομαστε επιθετικοι με οσους κανουν παραπονα.
υπαρχουν πληροφοριες στο ιντερνετ για τη σωστη διαχειριση αποικιων απο αδεσποτες γατες που με βοηθησαν πολυ.
συμπεριφορες οπως του συλλεκτη ειναι δυσκολο να αντιμετωπιστουν.δεν ειναι διολου κακο να αναζητησουμε τη βοηθεια καποιου ειδικευμενου επιστημονα οπως ψυχολογου αν δουμε στον εαυτο μας τετοια.

GetAttachment.aspx
:/::mad::confused::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο επισκεψη που εκανα σημερα το πρωι στην κυρια που ταιζει αδεσποτες διαπιστωσα πως και στειρωμενες τις εχει και μια χαρα διαχειριζεται τα αδεσποτα αν και ειναι ηλικιωμενη.
προσπαθω να βρω ποιος αλλος μπορει να ταιζει ανεξελεγκτα τα αδεσποτα.
εχω κολλησει αυτοκολητα για τη στειρωση και ακουσα φρικτες ιστοριες για 15 δηλητιριασμενες γατες που βρεθηκαν μεσα στο ρεμα.
περα απο τις φολλες κινδυνευουν συνεχως οι γατες απο αδεσποτα σκυλια.επρεπε να σταματησω 2 αδελφια σκυλους που αγνωστο ποιος τους ταιζει και που κηνυγησαν μια γατα πριν λιγο ενω ετρωγα στα goodys.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα....
Έχει τύχει να πετάνε μέσα σε αυλές και κήπους... έτσι. Δεν υπάρχει καμία λογική, και καμία εξήγηση.

Αν θές Θεσσνικη είναι και η γατοομάδα, έχουν εμπειρία σε αυτά.
https://www.freewebs.com/thessalonikicatgroup/index.htm

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back