Φόλιασαν γατάκια στην Πλάκα

Elisavet Noxon

Νεοφερμένο μέλος

Ο Elisavet Noxon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
κατεπειγον :Στην περιοχη της Πλακας και συγκεκριμενα σε ενα οικοπεδακι στη συμβολη των οδων Ανδριανου και Λυσικρατους(κοντα στην Αγ.Αικατερι νη)βρηκα 2 νεκρα γατακια και αλλο ενα που ψυχοραγουσε.Και τα τρια απο φολα....Αυτο που ψυχοραγουσε,κατοπιν συννενοησης με την Christiana,το πηγα σε κτηνιατρο στο Κουκακι και του εκανα ευθανασια...Συνολο 3 νεκρα γατακια 3 περιπου μηνων....Στο θεμα:Υπαρχουν ακομα 2 γατακια και η μαμα τους,τα οποια κινδυνευουν γιατι υπαρχει μια "κυρια" ,που ριχνει-οπως εμαθα-φολες και ξεπαστρευει σκυλακια και γατακια!!!help!!!!
(αυτο μου εστειλε ενας φιλος νωριτερα) οποιος μπορει να βοηθησει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στην Αγία Αικατερίνη που λές εχω δει και εγω γατούλες αρκετές και μάλιστα ολο μπωλακια γεμάτα κροκκέτες. Προφανώς προκειται για μεμονομένο περιστατικό γιατί υπαρχουν κάποιοι εθελοντές που δραστηριοποιούνται αρκετά στην περιοχή νομίζω...:hmm: πράγματι τις τελευταίες μέρες που περνάω είδα μια μανούλα με 2 ή 3 μωρά στον περιβολο της εκκλησίας....ελπίζω να την γλυτώσουν τα μωρα, αν κάποιος μένει κοντά ίσως να μπορούσε να στειρώσει τη μανούλα και να φιλοξενήσει προσωρινά τα μωράκια για να προωθηθουν για υιοθεσία..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φολιασαν γατακια στην Πλακα

Νωτα καλισπερα,
δεν ειναι μεμονωμενο περιστατικο, γιατι το παιδι μιλισε με καποιο κυριο εκει, κ του ειπε οτι μια γυναικα το κανει ανα καιρους, κ σε σκυλακια κ γατακια, αλλα δεν εχουν καταφερει να εχουν στοιχεια.....

θα προσπαθήσω να βρω τα στοιχεία των εθελοντων που ειναι στην Πλάκα και θα στα στείλω μήπως κανει εκεί καποια καταγγελία ο φίλος σου. Γιατί αλλιώς...κρίμα και τα καμαρωνα τόσο πολύ..τόσο καλοζωισμένα...

Βαλτε και αφισσες με μεγαλα γραμματα οτι καταζητειται μπας και φοβηθει και σταματησει

Τα'χω δει τα γατάκια, πριν από καμια βδομάδα, δύο συγκεκριμένα, αλλά είχαν φαί στη μάντρα της εκκλησίας και φαίνονταν καλά. Τη μάνα τους δεν την είδα.
Θα περάσω φεύγοντας απ'τη δουλειά από εκεί, γύρω στις 5:15 - 5:30, δεν είμαι καλή στο να πιάνω γατιά, αλλά θα ήθελα να βοηθήσω... Να τα φιλοξενήσω δεν έχω χώρο (και θα με σκοτώσει ο φίλος μου), αλλά θα ρωτήσω την κτηνίατρο που πάω αν έχει καθόλου χώρο να τα κρατήσει μέχρι να τα δώσουμε. Αν έχει χώρο θα πω στο φίλο μου αν μπορεί να έρθει με φαϊ να τα πιάσουμε, μπορεί να έρθει και κάποιος άλλος με γατοφόρους? Για στείρωση δεν έχω λεφτά :redface::(, οπότε περιμένω οδηγίες...

Μίλησα με την κτηνίατρο μου και μου είπε πως της πήγαν γατάκια από εκείνη την περιοχή (μία κυρία και ένας νεαρος ξεχωριστά) τα οποία πέθαναν από τύφο και όχι φόλα. Αν όντως τα γατάκια αυτά έχουν τύφο δεν έχουν καμία ελπίδα να ζήσουν. Μπορεί να τους τον μετέδωσε η μητέρα από το γάλα της και στις περιπτώσεις τέτοιας επιδημίας σε ομάδες ζώων (ειδκά μικρών) δεν υπάρχει ελπίδα... Τα γατάκια που έχουν τύφο δεν τρώνε, οπότε έτσι μπορεί να καταλάβει κάποιος εάν είναι άρρωστα. Η κτηνίατρος δεν μπορεί να φιλοξενήσει τις γάτες γιατί θα βάλει σε κίδυνο τα υπόλοιπα ζώα που φιλοξενεί. Ειλικρινά δεν ξέρω τί μπορώ να κάνω πλέον, έχω και γατάκι στο σπίτι και φοβάμαι για την πιθανή μετάδοση του τύφου αν έρθω σε επαφή μαζί τους.

Πέρασα και τα είδα τα γατάκια, είναι στην Αγία Αικατερίνη από πίσω ακριβώς σε ένα οικοπεδάκι. Ήταν τρεις ενήλικες μαζί τους, δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιά είναι η μάνα. Οι ενήλικες έτρωγαν κροκέτες. Τα γατάκια κοιμόντουσαν το ένα μόνο του κουλουριασμένο και τα άλλα δύο μαζί. Δεν μπορούσα να πηδήξω το κάγκελο για να τα δω από κοντά, φοβόμουν μη μου χυμηξει και η μάνα τους. Δεν φαίνονταν ταλαιπωρημένα, όμως μου έκανε εντύπωση που το ένα κοιμόταν μόνο του. Φαίνονταν να κοιμούνται βαθειά.

Πρέπει κάποιος να πάει και να τα "ψαχουλέψει", αν είναι αδύνατα, αν έχουν κάνει διάρροια και να τα παρατηρήσει αν τρώνε και αν είναι αδύναμα, ενώ συγχρόνως πρέπει να εντοπιστεί και η μάνα... Αν είναι να μεταφερθούν καλύτερα να είναι μαζί και η μάνα τους είπε η κτηνίατρος.

φολιασαν γατακια στην Πλακα

καλησπερα,
Μαρια αυτα που λες εγω ηταν σ'ενα οικοπεδακι Ανδριανου κ Λυσικρατους, κ αυτο που πηγε ο φιλος που μου το ειπε στη γιατρο (κουκακι) τουκανε ευθανασια ειχε φαει φολα κ ψυχοραγουσε :( 3 γατακια περιπου 3 μηνων κ ειχανε μεινει 2 κ η μαμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back