Elisavet Noxon
Νεοφερμένο μέλος
(αυτο μου εστειλε ενας φιλος νωριτερα) οποιος μπορει να βοηθησει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
πράγματι τις τελευταίες μέρες που περνάω είδα μια μανούλα με 2 ή 3 μωρά στον περιβολο της εκκλησίας....ελπίζω να την γλυτώσουν τα μωρα, αν κάποιος μένει κοντά ίσως να μπορούσε να στειρώσει τη μανούλα και να φιλοξενήσει προσωρινά τα μωράκια για να προωθηθουν για υιοθεσία..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet Noxon
Νεοφερμένο μέλος
Νωτα καλισπερα,
δεν ειναι μεμονωμενο περιστατικο, γιατι το παιδι μιλισε με καποιο κυριο εκει, κ του ειπε οτι μια γυναικα το κανει ανα καιρους, κ σε σκυλακια κ γατακια, αλλα δεν εχουν καταφερει να εχουν στοιχεια.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα περάσω φεύγοντας απ'τη δουλειά από εκεί, γύρω στις 5:15 - 5:30, δεν είμαι καλή στο να πιάνω γατιά, αλλά θα ήθελα να βοηθήσω... Να τα φιλοξενήσω δεν έχω χώρο (και θα με σκοτώσει ο φίλος μου), αλλά θα ρωτήσω την κτηνίατρο που πάω αν έχει καθόλου χώρο να τα κρατήσει μέχρι να τα δώσουμε. Αν έχει χώρο θα πω στο φίλο μου αν μπορεί να έρθει με φαϊ να τα πιάσουμε, μπορεί να έρθει και κάποιος άλλος με γατοφόρους? Για στείρωση δεν έχω λεφτά

, οπότε περιμένω οδηγίες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρέπει κάποιος να πάει και να τα "ψαχουλέψει", αν είναι αδύνατα, αν έχουν κάνει διάρροια και να τα παρατηρήσει αν τρώνε και αν είναι αδύναμα, ενώ συγχρόνως πρέπει να εντοπιστεί και η μάνα... Αν είναι να μεταφερθούν καλύτερα να είναι μαζί και η μάνα τους είπε η κτηνίατρος.
Elisavet Noxon
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα,
Μαρια αυτα που λες εγω ηταν σ'ενα οικοπεδακι Ανδριανου κ Λυσικρατους, κ αυτο που πηγε ο φιλος που μου το ειπε στη γιατρο (κουκακι) τουκανε ευθανασια ειχε φαει φολα κ ψυχοραγουσε
3 γατακια περιπου 3 μηνων κ ειχανε μεινει 2 κ η μαμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool