Φόρουμ κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Μπορειτε να αναφέρετε σε αυτο το νέο Φορουμ τις κακοποιησεις ανα περιοχή ετσι ωστε να εχουμε καποια στιγμη σαφη αποψη του τι συμβαίνει σε καθε μέρος

https://animalabuseingreecearchive.freeforums.org/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δικηγόρος μας ετοιμαζει κειμενο με τη νομική διαδικασια σε περιπτωσεις κακοποίησης για το φορουμ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή αρχή, και εύχομαι να βοηθήσει να αρχίσουμε να μιλάμε επιτέλους στην Ελλάδα!:)

Αχ, αλήθεια ασχολειται δικηγόρος? Ανυπομονώ ν'ακούσω με περισσή χαρά τις ποινές !!

Στα φετινα σεμιναρια ζωοφιλιας τoυ psychanimal στη θεσσαλονίκη θα φερω δικηγορο να μιλησει για κακοποιηση, μελεταμε ημερομηνιες και σε λιγες μερες θα σας βαλω ποστ για το πληρες προγραμμα

ευχαριστούμε.

Επιτέλους:up:

Στα φετινα σεμιναρια ζωοφιλιας τoυ psychanimal στη θεσσαλονίκη θα φερω δικηγορο να μιλησει για κακοποιηση, μελεταμε ημερομηνιες και σε λιγες μερες θα σας βαλω ποστ για το πληρες προγραμμα

έντυπα έχεις φτιάξει;

Οχι περιμενω να βγει πρωτα το προγραμμα την αλλη εβδομαδα α θελεις να κανεις καμμια μακετιτσα feel free στην υπογραφη θα δεις το psychanimal που τα οργανωνουμε για να καταλαβεις το στυλ, λογκο κλπ

Τώρα το είδα. Συγχαρητήρια. Θα το ξεψαχνίσω σε λίγο το θρεντ.
Υασμίν, να ρωτήσω κάτι αν ξέρεις ή αν μπορείς από την πείρα σου να μου προτείνεις κάτι.
Οι παπαδιές ( μάνα και κόρη) που μένουν δίπλα μου, δεν θέλουν τα σκυλιά και γατιά γιατί είναι βρώμικα όπως λέγαν και μόλις είδαν ότι έχω γατάκι, άρχισαν να φωνάζουν για να το τρομάξουν :mad:, τσιτ, βρωμόγατο, σκάσε να νιαουρίζεις ( νιαούριζε που μιλούσαμε το γλυκούλι μου και όταν ήθελε να το ανοίξω να βγει και αυτό στον κήπο) και άλλα τέτοια...:down:
Τι μπορώ να κάνω και που να την καταγγείλω εκτός από την αρχιεπισκοπή που μίλησα βέβαια και στα ....αυτά που δεν έχουν, άντε τώρα γιατί τα έχω πάρει με την συγκάλυψη εδώ στην Ελλάδα.
Εκτός από την αστυνομία που θα τους πάω σίγουρα, σε ποιά οργάνωση με ζώα ή κάτι παρεμφερές μπορώ να αναφερθώ;
Μου τρομοκρατεί το γατί η ...&*%#@*%#@ άντε γιατί υπάρχει και η λογοκρισία.:mad:

Θα πάς και θα το αναφέρεις στην αστυνομία της γειτονίας σου ότι υπάρχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος που σε ενοχλεί και μετά θα ενημερώσεις και τις διπλανές σου ότι πήγες στο αστυνομικό τμήμα και έκανες αναφορά ώστε αν πάθει κάτι το γατάκι θα είναι αυτές οι πρώτες που θα καλέσουν.... μετά αν έχουν κ.... ας ξαναενοχλήσουν το ζωντανό....

Θα πάς και θα το αναφέρεις στην αστυνομία της γειτονίας σου ότι υπάρχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος που σε ενοχλεί και μετά θα ενημερώσεις και τις διπλανές σου ότι πήγες στο αστυνομικό τμήμα και έκανες αναφορά ώστε αν πάθει κάτι το γατάκι θα είναι αυτές οι πρώτες που θα καλέσουν.... μετά αν έχουν κ.... ας ξαναενοχλήσουν το ζωντανό....

Μα εδώ είναι το θέμα. Ο γιος της είναι αστυνομικός στο τμήμα! :mad: Μίλησα με τον διοικητή όμως και πρέπει να τρέχω να πάρω εισαγγελική παραγγελία. Άντε να τρέχω στα δικαστήρια τώρα! Πάντως του είπα του διοικητή ότι αν την ξανακαλύψει τη γρια ο γιός της ( είχε μπει στο σπίτι μου μια φορά η γρια ενώ έλειπα), θα τους αναφέρω στο υπουργείο. Αν και δεν βάζει μυαλό η γρια, προβλέπω να μας δείτε στον Τριανταφυλλόπουλο.
Φιλόζωη έπνιξε παπαδιά...:blink::lol::lol::lol:

εγώ όταν είχα πρόβλημα έκανα καταγγελία στην αστυνομία για εισαγγελέα δεν ξέρω κάτι..

Ας πάρουμε σαν παράδειγμα οτι η μουρλη η γρια ρίχνει φόλες (φτου κακα, κουνιεμαι απ τη θεση μου)
Αν δεν πιαστεί στα πράσα, δεν μπορεί να κατηγορηθεί για τίποτα...ακόμα και αν δια στόματος έχει πει πως θελει να το κανει.

και μένα έτσι περίπου είχε γίνει... αλλά με την καταγγελία σταμάτησε...

Αν φάνε καταγγελία ότι σαν τμήμα καλύπτουν ότι κάνει η γρια και η κόρη της - λόγω του γιου της, ίσως ο διοικητής να φοβηθεί τη δημοσιότητα και να της τα χώσει ένα χεράκι...είδωμεν.

Αν σας τρόμαζαν το ζωάκι σας τι θα κάνατε; έχει σταματήσει το μυαλό μου παιδιά.
Πιθανά επειδή ο γιος της έχει πολλά πουλιά σε μικρά μικρά κλουβάκια να φοβάται μην της τα φάει η γάτα. Και τα εμπορεύεται ο...μλκς. Τόσο στενά κλουβιά...
Όμως δεν σταμάτησε όπως σε εσάς, γιατί το λέει: έχουμε τον γιο μας στην αστυνομία, δεν μπορείς να μας κάνεις τίποτα...

είναι δύσκολο εμένα δυο φορές με ανάγκασαν να αλλάξω σπίτι...

είναι δύσκολο εμένα δυο φορές με ανάγκασαν να αλλάξω σπίτι...

Εξαιτίας της γάτας;

όχι σκύλου... μέχρι το τζάμι από το αυτοκίνητο μας είχαν σπάσει...

πάντος αυτές πρέπει να είναι πολύ ηλ.... για να τους ενοχλεί ένα γατάκι....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back