Χάθηκε γάτα θηλυκή Θεσσαλονίκη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

daphne19147

Νεοφερμένο μέλος

Η daphne19147 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Χάθηκε στις 23/03 γάτα θηλυκή 6 μηνών,χρώμα λευκό-γκρι-πορτοκαλί,περιοχή Συκιές-Ανω πόλη Θεσσαλονίκη.Φορούσε μωβ λουράκι.Δίνεται αμοιβή.ΤΗΛ 6944 474614

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG002.jpg
    IMG002.jpg
    337,1 KB · Εμφανίσεις: 59
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Θα μπορουσες να βαλεις αφισακια στους δρομους, σε κεντρικα σημεια, κτηνιατρεια κ.α:) Ευχομαι συντομα να εχεις την γατουλα στην αγκαλια σου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα. Εχω ηδη βαλει αφισες παντου, βγαινω και την ψαχνω 2-3 φορες την ημερα και αργα το βραδυ. Εχει περασει μια εβδομαδα και ακομα ειναι αφαντη........Εχω συναντησει ολες τις γατες τις γειτονιας.. αυτη πουθενα. Την εχω ανεβασει στο facebook και σε διαφορα αλλα site. δεν ξερω τι αλλο να κανω!!!!!!! Ευχαριστω για το ενδιαφερον... Μακαρι να βρεθει

αν δεν ειναι εναντια στους ορους χρησης του φορουμ ( που δεν νομιζω πια)
βαλε μας το λινκ εδω να το προωθησουμε φεις οι Θεσσαλονικιες
αλλιως στειλε το μου σε πμ αν θες

ευχομαι να βρεθει

Και το λινκ αυτής της αγγελίας να ανεβάσετε στο facebook, το ίδιο είναι. Οι επισκέπτες μπορούν να διαβάσουν το forum, απλώς δε μπορούν να απαντήσουν, χωρίς εγγραφή. Ελπίζω να τη βρείτε σύντομα.

p6132257640x480.jpg

δεν νομιζω να ειναι αυτη αλλα ποτε δεν ξερεις.σας εστειλα και προσωπικο μυνημα.μενω στον αγιο παυλο συνορα με συκιες.εδω και μια βδομαδα με ακολουθησε την ειδα με κολαρο και την ταιζω μεχρι να βρεθει σε ποιον ανηκει.δυστυχως δεν την βαζω μεσα στο σπιτι γιατι δεν τα πανε καλα με την δικη μου γατουλα.μακαρι να ειναι η δικια σας.αν δεν ειμαι ονλινε και ειναι η δικια σας παρτε με τηλ στο 6977066617.ευχαριστω ναντια.

Βρεθηκε τελικα,συγνωμη για την αναστατωση:redface: αλλα θα εχω τα ματια μου ανοιχτα μπας και βρω και το δικο σας γατακι;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back